• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

iRobot J715840 Robotstofzuiger Roomba J7

271000839
iRobot J715840 Robotstofzuiger Roomba J7 is te bestellen in veelvoud van 1
€ 749,00
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

iRobot® Roomba® j7 - onze nieuwste robotstofzuiger: De toekomst van schoonmaken is aangebroken


Deze robot heeft één missie: Ervoor zorgen dat het werk goed wordt gedaan

Jouw droom van een schoon huis kan werkelijkheid worden ondanks hectische dagen en plannen die altijd wijzigen. De Roomba® j7-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie om zijn weg te vinden in jouw huis. Hij vindt de kruimels onder de tafel, de op de grond gevallen popcorn van de filmavond, haren van de hond en dagelijks vuil en stof, en zuigt alles betrouwbaar en grondig op.


Met nog slimmere functies, om schoon te maken zoals jij dat wilt. 

Jouw huis krijgt alle aandacht die het nodig heeft. De Roomba® j7-robotstofzuiger maakt doelgericht en logisch schoon in evenwijdige banen. De Roomba® j7-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie en herkent onder andere huisdierongelukjes en oplaadkabels zodat deze worden vermeden. Je kunt er dus gerust op zijn dat de Roomba® j7-robotstofzuiger je huis heerlijk schoon heeft gemaakt als ja na een hectische werkdag thuiskomt. Het apparaat leert dus niet alleen jouw huis kennen, maar kan ook in realtime reageren zodat de klus wordt geklaard.


Een perfecte combi van kracht, nauwkeurigheid en prestaties

De vele facetten en details van jouw huis verdienen allemaal een eigen speciale schoonheidsbehandeling. Zorg dat jouw huis blijft sprankelen met het 3-staps schoonmaaksysteem. Het maakt gebruik van dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen om stof, vuil en haar van huisdieren te verwijderen op uiteenlopende vloeroppervlakken, heeft een speciale borstel voor randen en hoeken en een 10x sterkere zuigkracht* die hardnekkig vuil en stof aanpakt. Voor een nog schoner resultaat laat Imprint® Link-technologie, exclusief ontwikkeld door iRobot, de Braava jet® m6-dweilrobot weten wanneer hij mag dweilen als de Roomba® j7-robotstofzuiger klaar is met stofzuigen.


Hij maakt schoon, zodat jij verder kunt 

Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je 's ochtends de deur uitging en toch plotseling nog kruimels onder de keukentafel zag liggen? Dat moet natuurlijk opgeruimd zijn als je thuiskomt. Geef dan eenvoudig jouw Roomba® j7-robotstofzuiger via de iRobot Home-app of je spraakassistent* opdracht om die plek meteen schoon te maken zodat je er geen omkijken meer naar hebt.


Nooit meer gerommel met jouw planning

Schoonmaken zal je dagelijkse leven niet hinderen, omdat de Roomba® j7-robotstofzuiger je gewoonten aanleert en op basis daarvan persoonlijke planningen aanbiedt. Hij raadt zelfs aan om vaker schoon te maken als er in jouw regio meer pollen zijn of wanneer huisdieren in de rui zijn. En dankzij de integratie met een spraakassistent kun je een opdracht geven met alleen je stem.


Tref thuis een schone vloer aan 

Geniet dankzij iRobot Genius van een schoner huis, met een schoonmaak achter de schermen door jouw Roomba® j7-obotstofzuiger. Deze technologie maakt gebruik van geolocatieservices op je telefoon om te 'leren' wanneer je niet thuis bent en om schoon te maken terwijl je weg bent.


Gaat waar het nodig is, vermijdt waar het niet nodig is

De Roomba® j7 vindt zonder problemen alle stofnesten. De reactieve sensortechnologie vertelt de Roomba® j7-robotstofzuiger waar hij niet kan komen. Zo loopt hij minder snel vast op meubilair en weet hij beter waar hij heen moet gaan. En alleen iRobot biedt Dirt Detect™ -technologie om de extra vuile plekken aan te pakken, zoals de veelgebruikte plaatsen in jouw huis.


Vraagt wat hij moet doen en onthoudt wat je zegt 

Til jouw schoonmaakervaring naar een hoger niveau met een robot die beter gaat schoonmaken naarmate hij meer gebruikt wordt. De Roomba® j7-robotstofzuiger is uitgerust met iRobot Genius, zodat jij jouw robot kunt instellen om schoon te maken wanneer je niet thuis bent. Tijdens het schoonmaken maakt de stofzuiger foto's van obstakels, zoals oplaadkabels, en stuurt deze rechtstreeks naar je app. Daardoor weet je welke rommel of gevaren in huis aanwezig zijn, bijvoorbeeld troep van huisdieren, en je kunt actie ondernemen of feedback geven over hoe de Roomba® j7-robotstofzuiger in de toekomst moet omgaan met deze obstakels. Je kunt erop vertrouwen dat we in elke fase altijd de hoogste beveiligingsstandaarden met versleuteling toepassen, zodat je maximale controle hebt over je schoonmaakplanning en jouw gegevens.


Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Jouw robot wordt steeds slimmer dankzij voortdurende upgrades van de software, met de nieuwste technologie en baanbrekende functies, dankzij iRobot Genius.


Wat zit er in de doos:

  • 1 Roomba® j7 robotstofzuiger
  • 1 Home Base-laadstation
  • 1 netsnoer
  • 1 extra filter
  • 1 extra borsteltje voor randen en hoeken

Meer informatie
MerkiRobot
EAN code5060629987200
Referentie (Model)J715840

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier