• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

JBL Live 600NC Zwart Draadloze Over-ear NC Koptelefoon

453000900
€ 129,62
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

JBL Signature Sound
40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste concertzalen ter wereld.

Houd geluid buiten, of binnen. Jij bepaalt.
Houd ruis buiten en focus op de muziek met regelbare ruisonderdrukking. De Ambient Aware-technologie maakt het mogelijk om veilig door drukke straten te lopen door ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid duidelijker hoort. TalkThru zorgt ervoor dat het geluidsniveau van muziek wordt verlaagd en spraak wordt versterkt, zodat je gemakkelijk een gesprek kunt voeren, ook als je je koptelefoon ophebt.

Eenvoudige hulp met je stem.
Krijg hulp van jouw favoriete stemassistent via je stem of door op de oorschelp te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de batterijduur of schakel je JBL Live 660NC uit met je stem met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

Muziek is belangrijk voor je. Als je deze JBLLive 660NC opzet, geef je jouw dag een boost. De JBL Live 660NC koptelefoon levert JBL Signature Sound met een verbeterde bas, dankzij krachtige 40 mm drivers. Zo komt elke track tot leven. En als muziek het enige is dat telt zorgt de Adaptive Noise Cancelling ervoor dat omgevingsgeluiden buiten gehouden- worden zodat niets je in de weg staat. Ambient Aware zorgt ervoor dat je veilig over straat kunt met je muziek aan en TalkThru maakt het mogelijk om gesprekken te voeren zonder je JBL Live 660NC af te hoeven zetten. Hulp nodig om de dag door te komen? Jouw favoriete stemassistent kan je eenvoudig helpen door je stem te gebruiken of door op de oorschelp te tikken. Als je Hey Google hebt ingesteld, heb je alleen je stem nodig om de functies van je JBL Live 660NC te gebruiken. Magisch! Licht en comfortabel dankzij de super-zachte hoofdband geniet je van maximaal 50 uur muziekstreaming met ANC uit, perfecte telefoongesprekken in stereo en een handig afneembare audiokabel, zodat je zelfs kunt blijven luisteren als de batterij leeg is. En als je de Live 660NC niet gebruikt, zal deze automatisch pauzeren en weer verder gaan met afspelen als je deze weer oppakt. Geniet van je muziek terwijl je verbonden blijft met de JBL Live 660NC koptelefoon. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

Algemene specificaties
Bluetooth-versie 5.0
Maat van driver (mm) 40

Audio specificaties
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 97 dB SPL@1 kHz/1 mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 16 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms) 32

Afmetingen / Gewicht
Gewicht (g) 265

Batterij
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg) 2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren) 50
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren) 40

Meer informatie
MerkJBL
EAN code6925281981296
Referentie (Model)JBLLIVE660NCBLK

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier