• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

JBL Tune 215BT Black Draadloze Oordopjes

453000987
€ 39,95
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

PURE BAS, DRAADLOOS
Wij introduceren de JBL TUNE 215BT draadloze oordopjes met JBL Pure Bass-geluid. Dankzij de batterijduur van 16 uur kan deze draadloos JBL Pure Bass-geluid van topkwaliteit streamen en kun je handsfree telefoongesprekken voeren. Binnen in de premium behuizing bevinden zich 12,5 mm drivers die zorgen voor serieus basgeluid, terwijl de zachte, ergonomisch gevormde oordopjes voor een langdurig comfortabele luisterervaring zorgen. Daarnaast is de afstandsbediening met drie knoppen voorzien van een microfoon en een kabel die niet in de knoop raakt. Hiermee regel je je muziek en telefoontjes en kun je de stemassistent van je apparaat gebruiken. De multipunt-verbinding zorgt ervoor dat je nooit een oproep hoeft te missen, wat de JBL TUNE 215BT je dagelijkse partner maakt voor op het werk, thuis of onderweg.

JBL Pure Bass-geluid
Al meer dan 70 jaar heeft JBL het precieze en indrukwekkende geluid geproduceerd dat te vinden is op grote muzieklocaties wereldwijd. Deze oordopjes reproduceren datzelfde JBL-geluid met een bas die diep en krachtig is.

Een batterij die 16 uur meegaat en snel kan worden opgeladen
Geniet van je muziek en neem 16 uur lang telefoongesprekken aan. Laad volledig op in 2 uur of 1 uur extra met een laadbeurt van slechts 10 minuten.

Handsfree telefoongesprekken
Regel gemakkelijk je geluid en telefoontjes via je koptelefoon met de handige drieknops afstandsbediening met microfoon.

Meer informatie
MerkJBL
EAN code6925281974366
Referentie (Model)HKJBLT215BTBLK

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier