Keukens op maat

Bij molecule staan onze keukens voor kwaliteit en maatwerk. In onze toonzaal krijg je een fractie te zien van al onze mogelijkheden. Stel zelf je eigen droomkeuken samen!

Onze experts Patrick en Wim staan klaar om je advies op maat te geven.

Naast het gratis advies van onze experts krijg je in juni ook een kookpottenset gratis bij aankoop van een nieuwe keuken! Zo kan je écht genieten van je nieuwe keuken.

En daarbovenop ontvang je deze maand 20% korting op alle kranen van Van Marcke. Kom langs en vraag ernaar op onze afdeling doe-het-zelf, keukens of badkamers.

Waarom je keuken kopen bij molecule?

De tijd dat er in de keuken alleen eten werd klaargemaakt, is definitief voorbij. Vandaag is het een gezellige ruimte waar we graag vertoeven en alles bespreken bij een hapje en een drankje. Je hoort dan ook steeds vaker de term leefkeuken.

Ben je op zoek naar zo’n keuken waar iedereen zich goed voelt? Bij molecule vind je zeker wat je zoekt. In onze winkel doe je heel wat inspiratie op én ontdek je de nieuwste trends in keukenontwerp.

Naast de keuken zelf kan je bij molecule ook terecht voor meubelen, decoratie, klein en groot elektro, onderhoudsproducten en meer, véél meer!

Maatwerk

Bij molecule wordt jouw keuken op maat gemaakt. Perfect op maat! Geen verloren ruimtes of afdeklatjes, maar wel paswerk van muur tot muur. Op die manier maken we optimaal gebruik van elke vierkante centimeter. Breng daarom bij je bezoek een gedetailleerd plan mee van je keuken of maak een afspraak zodat onze collega’s de ruimte kunnen afmeten.

Full service

Vergeet de stress die gepaard gaat met verbouwingen. Bij molecule wordt jouw nieuwe keuken opgevolgd van A tot Z. Dat start met een kennismakingsgesprek en eindigt met een perfect geïnstalleerde keuken. Tijdens dit hele proces volgen wij de werken van nabij op en houden we rekening met het kleinste detail. Heb jij nog vragen tijdens de werken? Laat het ons zeker weten.

Perfecte afwerking

Bij molecule kunnen we écht rekenen op onze eigen keukenplaatsers. Voor zij aan de slag gaan wordt alles nog eens onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole. Er is continue intern overleg over het verloop van de installatie en indien nodig wordt er bijgestuurd. Je kunt op beide oren slapen want voor verborgen gebreken of half werk moet je niet bij molecule zijn.

Meer voor minder

Bij molecule vind je je droomkeuken voor een betere prijs. Doe zelf de test. Neem je plan mee en vraag een vrijblijvende offerte. Van ons krijg je een eerlijke en voordelige prijs. Zo hou je nog budget over voor nieuwe spullen in je keuken.

Alle kwaliteiten

Bij molecule kies je voor de kwaliteit die jij wilt: melamine, laminaat, poederlak, satiné gespoten, fineer, massief of keramiek … het kan allemaal. Onze keukens worden gemaakt door onze Belgische, Duitse en Italiaanse leveranciers. Topkwaliteit dus! Nadat de fabrikant ons ontwerp gecreëerd heeft, komen wij deze bij je thuis plaatsen.

Vrije merkenkeuze

Wil je een Boretti-fornuis, een Smeg-frigo, een Miele-vaatwasser en een Novy-dampkap. No problem! Bij molecule heb je de vrije keuze als het over merken en toestellen gaat. Bij ons dus niet verplicht kiezen uit een assortiment van 1 merk. Hoe cool is dat?

Betalen in schijven kan bij molecule

Betaal je liever ja aankoop in schijven? Dat kan perfect. Bij molecule hebben we zeker een betaalformule die voldoet aan jouw verwachtingen. Ons team vertelt er je alles over.