• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

KitchenAid 5KHBBV53EER Draadloze Staafmixer Keizerrood

252001203
€ 128,95
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Laat je creativiteit de vrije loop met de draadloze staafmixer van KitchenAid. Alle kracht die je verwacht, zonder snoer. Dankzij de krachtige, oplaadbare lithium-ionbatterij biedt de draadloze staafmixer optimale gebruiksduur en prestaties. Je kunt to wel 25 kommen soep* maken. Het controleledlampje geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen. Deze lichte en ergonomische staafmixer is ontworpen om met één hand te worden gebruikt. Een variabele snelheidsregelaar biedt controle over je creatie en de veiligheidsschakelaar beschermt tegen onbedoelde plotselinge beweging. Upgrade je keuken met bijpassende kleuren. De draadloze collectie omvat een hakmolen, handblender en handmixer. Elk afzonderlijk verkrijgbaar. De handige oplader is inbegrepen en is geschikt voor alle producten in de collectie. *Gebaseerd op zeven porties tomaten-basilicumsoep van kommen van 354 ml. 

Voordelen in een oogopslag
  • Efficiënt mixen waar je maar wilt
  • Laat je creativiteit de vrije loop zonder snoer
  • Ergonomisch en licht
  • Optimale gebruiksduur en prestaties
  • Regelbare snelheden voor controle en flexibiliteit
  • Inclusief 2 jaar beperkte garantie


Compact en slim ontwerp

Het slanke en lichtgewicht ontwerp heeft geen snoer en is eenvoudig met één hand te bedienen. Het apparaat is vaatwasserbestendig, omdat we ook wel weten dat schoonmaken niet het leukste werk is.


Al het vermogen dat je verwacht

De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt optimale gebruiksduur en prestaties, en is in 2 uur volledig opgeladen. Een batterijlampje geeft aan wanneer het tijd is om op te laden.


Bespaar tijd door snel op te laden

Heb je haast? Geen probleem. Je hoeft niet te wachten tot de batterij elke keer volledig is opgeladen. Na 20 minuten snel opladen kun je al een bessensmoothie of een tomaten-basilicumsoep maken.(2)


Variabele snelheden voor controle

De variabele snelheidsregelaar biedt meer flexibiliteit en controle over het recept. Maak fluweelzachte en luchtige drankjes en gerechten, van desserts tot roerei.


BPA-vrije mengbeker

Wordt geleverd met een eigen mengbeker met deksel, ideaal voor afzonderlijke mengtaken, om te serveren of op te bergen. De mixstaaf van 20,3 cm is ook lang genoeg om in diepe potten en kannen te komen.


Complete draadloze collectie

De eerste draadloze collectie van KitchenAid bestaat uit de hakmolen, staafmixer en handmixer. Elk apparaat wordt afzonderlijk verkocht en je kunt bijpassende kleuren kiezen.


Creëer de hele dag door zoals jij wilt

Word wakker met een schuimige ananassmoothie, geniet van een pestosalade voor de lunch en bereid vervolgens een exotische soep voor het diner. Wat je idee ook is, met de draadloze staafmixer wordt jouw idee gemakkelijk een lekker gerecht.   Als je tijdens het koken in je gewone pan wilt mengen, beschermt de handige panbescherming je kookspullen


Jij bepaalt het eindresultaat

Je kunt de blender met één hand oppakken en bedienen met de knop voor regelbare snelheden. Misschien houd je van fluweelzachte fruitpuree of juist van soep met grove stukken – de keuze is aan jou.   Realiseer de gewenste textuur met de draadloze staafmixer van KitchenAid.


Geniet van creativiteit zonder snoer

Niets houdt je nog tegen als je overstapt op draadloze apparaten. Experimenteer met recepten, gebruik de staafmixer in je pan en beweeg het apparaat vrij door je keuken.   Hij is ergonomisch ontworpen voor gebruik met één hand en er is een veiligheidsschakelaar die bescherming biedt tegen onbedoelde plotselinge bewegingen.


Stijlvol eigentijds ontwerp

Met zijn strakke lijnen en opvallende kleuren biedt de draadloze staafmixer meer dan 100 jaar KitchenAid techniek en een frisse look.   Verwen jezelf met een bijpassende set in je favoriete kleur. De draadloze collectie bevat ook een hakmolen en handmixer – elk afzonderlijk verkrijgbaar.


TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wattage: 16

Frequentie: 50/60

Voedingsspanning: 220-240

Toerental van de messen (min. - max.): 100-2300

Materiaal romp: Plastic

Materiaal van het mes: Ja

Batterij type: Lithium-Ion

Lader: Ja

Voedingsspanning lader: 220-240

Optische laadindicator: Ja

Lengte van het netsnoer: 153

Hoogte van het product: 430

Breedte van het product (mm): 63

Diepte van het product (mm): 63

Hoogte van het verpakte product: 342

Breedte van het verpakte product (mm): 115

Diepte van het verpakte product: 115

Brutogewicht (kg): 1.3

Nettogewicht: 1.1


Meer informatie
MerkKitchenAid
EAN code8003437610240
Referentie (Model)KI5KHBBV53EER

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier