Zzzalige kortingen op slaapcomfort

Kies voor de vele voordelen een boxspring

Wist je dat een boxspring een matras is waarvan de bodem gevuld is met springveren? Bovenop de onderlaag ligt een relatief dunne matras. Zo’n boxspring heeft heel wat voordelen.

Aangepast aan je lichaam.

Misschien is het grootste voordeel van een boxspring wel de flexibiliteit of het aanpassingsvermogen. De veren in de bodem buigen mee met de vorm van je lichaam. Dit creëert een heel aangenaam gevoel.
Het is niet voor niets dat heel wat hotels opteren voor boxsprings. Ze garanderen comfortabel slapen en zijn bovendien verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.

Aarzel niet om tijdens je bezoek aan molecule aan ons slaapteam te vragen of je zo’n boxspring even mag testen … en vergeet zeker ook niet naar de korting te vragen!

Lattenbodems en matrassen

Een matras op een lattenbodem is nog altijd populair. Vandaag zijn er zoveel uitvoeringen beschikbaar dat iedereen zijn gading vindt.

Heidi
getrouwd met Kevin én tevreden over haar aankoop bij molecule.

Zeker in de winter kruipen mijn man en ik graag vroeg in bed. Omdat we dat gezellig vinden maar ook omdat we echte lezers zijn. We lezen elk zeker nog een uur voor we gaan slapen. Daarom is het belangrijk dat we comfortabele bedden hebben. Bij molecule adviseerden ze ons om te kiezen voor elektrisch verstelbare lattenbodems. De perfecte oplossing voor ons.

Variatie in uitvoering

Lattenbodems zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Dat gaat van volledig vlakke tot elektrisch verstelbare bodems. Afhankelijk van je behoeften en budget vind je bij molecule altijd een lattenbodem die bij je past.

Waar moet je op letten als je een matras koopt? Op de buigzaamheid, de lichaamsondersteuning of de warmte-isolatie? Onze molecule-slaapspecialisten staan klaar om samen met jou de juiste matras te kiezen.

Wist je dat er verschillende matrastypes zijn en dat er ook matrassen bestaan waar geen veer meer aan te pas komt? Bij molecule vertellen we je er alles over én vind je ook matrassen met korting tijdens de solden.

Speciale oplossingen voor specifieke noden

Je bent lang niet alleen als je vaak kampt met rugpijn of allergisch bent voor heel wat verschillende stoffen.

We luisteren naar jouw noden

Ben je een moeilijke slaper en sta je wel eens op met rugpijn? Transpireer je vaak en veel tijdens je slaap? Ben je allergisch en word je wel eens wakker met tranende of jeukende ogen? … We hebben geen dokter in huis bij molecule, maar we kunnen je wel helpen om definitief van die kwaaltjes af te raken.

Wil je opnieuw zorgeloos en pijnvrij slapen, spring dan zeker binnen bij molecule en spreek eens met Bart. Hij is al jaren onze slaapspecialist en geeft je graag enkele nuttige tips. 

Rudy
gepensioneerd leraar.

“De laatste maanden had ik steeds vaker last van rugklachten. Mijn buurman adviseerde me om een andere matras te proberen. Omdat ik vlakbij molecule woon, ging ik hier eerst langs voor advies. Bart luisterde naar mijn verhaal en stelde een boxspring voor. Ik mocht de matras zelfs uitproberen. Vandaag heb ik geen rugklachten meer dankzij die nieuwe manier van slapen.”

Het is opvallend hoeveel molecule-klanten na hun aankoop van een nieuwe matras of beddenbodem nog eens langskwamen om hun ervaring te delen.

De coole baby-, kinder- en jeugdkamers van molecule

Kinderen worden snel groot en dat merk je ook aan hun slaapkamer. Dat begint al van bij de geboorte en eindigt soms later dan je denkt. Bij molecule vind je voor elke leeftijd de perfecte slaapkamer.

De molecule-slaapafdeling is er voor elke leeftijd

Een kamer inrichten voor een baby die eraan zit te komen is altijd fijn. Maar voor je het weet zit je kleintje op de lagere school of is zij/hij uitgegroeid tot een stevige puber. Gemiddeld veranderen ouders tot drie keer de kamer van hun kind.

Heb je nood aan een handig kastje voor de babykamer of zoek je een hoogslaper voor je puber? Bij molecule vind je een zeer uitgebreid aanbod.

Je hoeft natuurlijk niet altijd alles te vervangen. Soms volstaat het om een of twee stukken aan de kinderkamer toe te voegen in combinatie met wat accessoires en een nieuw kleurtje om het geheel op leeftijd te brengen. Gratis tips nodig? Onze collega Bart helpt je met veel plezier én laat je weten of je ook korting krijgt op je aankoop.

Waar moet je op letten als je een nieuwe matras kiest?

De juiste matras kiezen is belangrijk maar ook de bodem is een factor waar je beter rekening mee houdt. Ben jij beter af met een lattenbodem of eerder met een boxspring? Let bij de keuze van een matras vooral op de juiste ondersteuning en ook wel op de duurzaamheid. We geven je nu al graag enkele tips mee over waar je op moet letten als je een matras kiest.

  1. Het allerbelangrijkste is dat je matras ervoor zorgt dat je een goede nachtrust beleeft. Dat je ’s morgens opstaat met een uitgerust gevoel. Dat kan alleen als je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Ongeacht of je nu meer op je buik, je rug of je zijde slaapt. Laat ons zeker ook weten op welke bodem je vandaag slaapt. Als je een matras test, let dan vooral ook op bepaalde pijnpunten van je lichaam.

  2. Ben je in de winkel, probeer dan zeker de matras eens uit. Doe dat vooral niet als je moe bent, want dan ligt elke matras goed. De beste tip om de juiste matras te kiezen is dus uitgerust naar molecule komen. Oh ja … en een nieuwe matras is altijd een beetje wennen, dus hou daar zeker rekening mee.

  3. Waar een matras vooral ondersteuning biedt aan je hele lichaam, is je kussen bepalend voor je nek en schouders. Breng als je van plan bent een nieuwe matras te kiezen zeker je kussen mee. Of beter nog … laat onze molecule-slaapspecialisten kijken of je wel op het juiste kussen slaapt.

Alles onder één dak

In welke stijl wil jij je slaapkamer? Landelijke, klassiek, trendy of modern? Bij molecule vind je alle stijlen onder één dak. In onze slaap- en meubelafdeling doe je heel wat inspiratie op en onze slaapspecialisten staan klaar met advies. Dat gaat van interieurtips voor je slaapkamer tot meer praktische informatie over de voor- en nadelen van een boxspring bijvoorbeeld. Of kies je toch voor een elektrische lattenbodem met een antiallergische matras? We hebben het allemaal in huis. Breng ons binnenkort eens een bezoekje. Het loont de moeite.

Hoe pak je een volledige make-over van je slaapkamer aan?

Ben je echt van plan om je hele slaapkamer ter vernieuwen, breng dan zeker enkele foto’s mee van hoe je slaapkamer er vandaag uitziet én ook de afmetingen van de hele kamer. Vergeet daarbij vooral ook de hoogte van je slaapkamer niet op te meten. We zetten ons samen rond de tafel, luisteren eerst naar wat jij wilt en gaan dan aan de slag. Ons team van specialisten staat voor je klaar. Vraag naar Caroline, Linda en Bart. Zij helpen je zeker verder.

Kortingen op toonzaalmodellen

Wist je dat molecule vaak mooie kortingen geeft op toonzaalmodellen? Dat doen we omdat we zelf ook graag ons interieur veranderen, maar vooral omdat we je de kans willen geven budgetvriendelijk te kopen. Dat geldt ook voor alles wat met de slaapkamer te maken heeft. Let op de aankondiging in onze folder of in de winkel of vraag ernaar bij onze medewerkers.

Betalen in schijven kan bij molecule

Betaal je liever ja aankoop in schijven? Dat kan perfect. Bij molecule hebben we een betaalformule die voldoet aan jouw verwachtingen. Ons team vertelt er je alles over.