• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Kreator KRTGR6808 Druksproeier 8L

220004003
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Deze handdruksproeier/verstuiver van Kreator is gemaakt uit stevige witte kunststof. De druksproeier is perfect voor het sproeien van planten in middelgrote tuinen. Je kan er zowel water, meststoffen als vloeibare verdelgingsmiddelen mee sproeien en je bestrijdt er moeiteloos onkruid mee op paadjes of langs de perkboorden. Met de handige schouderriem neem je hem overal mee naar toe.

Aan de doorzichtige buitenkant lees je met de schaalverdeling gemakkelijk af hoeveel vloeistof er in het reservoir zit. Het reservoir van 8 liter vul je eenvoudig met water of sproeistof. Je kiest met een draai aan de sproeikop voor een fijne nevel of een volle straal. De druk bouw je op door te pompen boven op de kop.

Op een hete zomerdag levert deze plantenspuit de nodige vernevelde verkoeling als je hem vult met zuiver koud water. Deze multifunctionele spuit vul je makkelijk aan de kraan door de handgreep los te draaien nadat je de druk hebt afgelaten. Ook reinigen kan op die manier via de brede opening als je bij voorbeeld sproeistoffen verneveld hebt.

Meer informatie
MerkKreator
EAN code5400338077234
Referentie (Model)KRTGR6808

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier