• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Krups F30908 Pro Aroma Black

250000262
Krups F30908 Pro Aroma Black is te bestellen in veelvoud van 1
€ 49,99
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

koffiezetapparaat met filter, de gemakkelijkste manier voor geweldige koffie
Ontdek de eenvoudigste manier om elke ochtend een heerlijke kop koffie te zetten, met het betrouwbare en iconische KRUPS koffiezetapparaat met filter. Een efficiënte temperatuurregeling zorgt voor verbeterde koffie-extractie, terwijl een warmhoudfunctie van 30 minuten (met automatische uitschakeling) uw koffie warm houdt en ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Praktische functies maken het geheel helemaal af; een draaiende, gemakkelijk aan te vullen filterhouder met praktische opening en een indicator van het waterniveau zorgen er samen voor dat u koffie zet in een handomdraai. 

Efficiënte temperatuurregeling
De perfecte kop koffie begint met de perfecte temperatuur; een goede temperatuurregeling kan ervoor zorgen dat de koffiesmaak optimaal geëxtraheerd wordt — u proeft het verschil.

Capaciteit voor 10 tot 15 kopjes
Perfect voor elke gelegenheid, voor dagelijks gebruik voor de hele familie of wanneer er bezoek komt; dankzij een koffiecapaciteit van 1,25 liter, kunt u 10 tot 15 kopjes heerlijke warme koffie bereiden.

Draaiende filterhouder
De praktische, toegankelijke filterhouder maakt uw ochtendroutine eenvoudiger en comfortabeler; geniet van een natuurlijk proces om koffie te maken.

Makkelijk te openen filterhouder
De perfecte koffiebereiding is ook nog eens heel praktisch en gemakkelijk te gebruiken, mede dankzij de makkelijk te openen filterhouder, die een comfortabel, ergonomisch proces mogelijk maakt.

Waterniveau duidelijk zichtbaar aan de voorkant
Het waterniveau is duidelijk af te lezen aan de voorkant, voor gemakkelijke positionering op het aanrecht en praktisch gebruiksgemak.

Warmhoudfunctie van 30 minuten
De warmhoudfunctie houdt uw koffie 30 minuten na de bereiding warm op een perfecte temperatuur, zodat u er van kunt genieten wanneer u dat wilt. Een automatische uitschakelingsfunctie zorgt voor extra gebruiksgemak.

Aan/uit schakelaar met indicatorlampje
De simpele aan/uit-schakelaar en het controlelampje dat aangeeft wanneer het apparaat aan of uit is, zorgen samen voor eenvoudig gebruiksgemak bij het bereiden van uw koffie.

Meer informatie
MerkKrups
EAN code3045386362707
Referentie (Model)F30908

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier