• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Krups KM760D10 FCM Aroma Partner

250000740
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Aroma Partner koffiezetapparaat met filter: Slim ontwerp
Start je dag met perfect gezette koffie dankzij het revolutionnaire Aroma Partner koffiezetapparaat met filter van KRUPS, voorzien van een innovatief design dat koffiezetten nóg makkelijker maakt. Koffiezetten was nog nooit zo eenvoudig: ga voor een innovatieve koffiezetervaring dankzij het luchtdicht reservoir waar tot wel 400 g koffie in past, en het automatische schakelaarsysteem. Stel het niveau in naargelang uw wensen en het automatische doseersysteem doet de rest, zo geniet u dag na dag van perfecte resultaten. Zet uw koffie precies zoals u het wilt door te kiezen uit drie verschillende brouwsterktes en maak daarna de uitschuifbare filterhouder moeiteloos leeg. De overige handige functies maken het plaatje compleet: een 24-uurs programmeerbare timer, automatische waarschuwingen voor onderhoud en reiniging, een warmhoudfunctie van 30 minuten en automatische uitschakeling, voor extreem gebruiksgemak en een totale gemoedsrust.

Innovatief design
Een ongeëvenaarde koffiemachine met innovatief design, inclusief een ingebouwd reservoir waar tot wel 400 g gemalen koffie in past, die garant staat voor een moeiteloze koffiezetervaring en langdurig behoud van aroma's.

Moeiteloos koffiezetten
Een nieuw systeem dat koffiezetten nog makkelijker maakt: Draai simpelweg de schakelaar tot de gewenste hoeveelheid bereikt is en de filterhouder wordt automatisch gevuld met de ideale hoeveelheid gemalen koffie.

Kwalitatieve bewaring
De rokerig transparente kleur van de luchtdichte opbergdoos beperkt het effect van licht en zorgt er samen met de siliconen afdichtingsring voor dat de koffie langer vers blijft.

Eenvoudige instellingen
Selecteer hoeveel kopjes warme koffie u wilt zetten, maak een keuze tussen drie verschillende koffiesterktes en geniet van een enorme verscheidenheid aan versgezette koffie, helemaal zoals u hem graag drinkt.

Uitschuifbare filter
De makkelijk uitschuifbare filterhouder is eenvoudig en zonder enige moeite leeg te maken.

Geniet op elk moment van verse koffie
Met de timerfunctie kunt u de koffiezetcyclus tot 24u op voorhand programmeren, zo bent u er zeker van dat uw koffie altijd klaar is wanneer u dat ook bent.

Meer informatie
MerkKrups
EAN code3045387242572
Referentie (Model)KM760D10

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier