• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Krups YY4830FD espresso Bundle Genio S Wit YY4830FD

250000752
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Het witte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S automatische koffiemachine van Krups®
De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S van Krups® is het toonbeeld van een compact koffiezetapparaat, met al het moois van een premium koffiemachine, maar dan wel zonder dat hoge prijskaartje. Personaliseer uw favoriete warme en koude dranken in stijl - zij het espresso, lungo, capuccino of latte macchiato. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met deze koffiemachine voorzien van een hogedruksysteem (tot 15 bar) is kwaliteitsvolle koffie altijd gegarandeerd. Met een aanbod van meer dan 30 drankencreaties voert al snel uw de koffiebereiding tot een ongekend professioneel niveau, en dit met een enkele druk op de knop. Wilt u grootser gaan? De XL-functie van het koffiezetapparaat stelt u in staat de gewenste hoeveelheid koffie van uw drankje in te stellen, gaande van ristretto tot XL (300 ml). Eens dit koffiepadmachine de perfecte dosis bereikt heeft, zal het automatisch stoppen om u aan te geven dat het drankje klaar is. Energie besparen? De NESCAFE?® Dolce Gusto® Genio S van Krups® is de oplossing. Eens het voor langer dan 1 minuut niet in gebruik genomen wordt, schakelt uw koffiemachine over naar de Eco-stand en schakelt het zich automatisch uit. Dit ontwerp is zowel slim, stijlvol, compact als handig... zoveel om van te houden! Ontdek de buitengewone genialiteit van de NESCAFE?® Dolce Gusto® Genio S van Krups®. 

HOGEDRUKPOMP:
Dankzij het krachtige pomp die aan maximaal 15 bar de delicate smaak en premium aroma's van koffie capsules perfect weet te extraheren, voert u in minder dan 30 seconden de koffiebereiding tot een ongekend professioneel niveau: telkens weer kwaliteitsvolle koffie met een dikke, fluweelzachte crème.

EEN VERSCHEIDENHEID AAN KOFFIE VAN PREMIUM KWALITEIT:
Ontdek meer dan 30 premium koffiecreaties, waaronder ristretto, lungo, espresso, latte macchiato, cappuccino ... voor ieder wat wils. Geniet van een keuze uit krachtige Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en complete Grande tot schuimende cappuccino en gladde Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

WARM EN KOUD:
Uw koffiemachine is zodanig veelzijdig in gebruik dat u er zelfs koude dranken mee kunt bereiden. Nu we het toch over koude dranken hebben: probeer zeker ook eens onze nieuwe New Orleans Style Cold Brew Coffee uit!

AUTOMATISCHE TECHNOLOGIE:
Plaats eenvoudigweg de door u gekozen NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule, pas uw drankje desgewenst aan met een enkele draai aan de knop en druk vervolgens op 'play': eens uw koffiemachine de perfecte dosis bereikt heeft, zal het automatisch stoppen om u aan te geven dat het drankje klaar is.

HERMETISCH GESLOTEN CUPS: 
Onze hermetisch gesloten cups houden het koffiemaalsel vers, zodat u met elk kopje telkens opnieuw genieten kunt van dat rijke aroma.

ENERGIEBESPAREND:
Eens het voor langer dan 1 minuut niet in gebruik genomen wordt, schakelt dit energiebesparende koffiezetapparaat met A+ label over naar de Eco-stand en schakelt het zich automatisch uit.

TWEE JAAR GARANTIE:
Met onze garantie van 2 jaar kunt u er zorgeloos van blijven genieten.

Prestatie
Opwarmtijd 40 s
Koffiecapsule-/padsysteem Nescafé Dolce Gusto
Capaciteit watertank 0.8 L
Koffie invoertype Capsule
Maximum werkdruk 15 bar
Instelbare temperatuur Ja
Instelbare waterhoeveelheid Ja

Ergonomie
Display ingebouwd Ja
Soort bediening Touch
Afneembare watertank Ja
Doorzichtig waterreservoir Ja
Uitneembare morsplaat Ja

Energie
Automatische uitschakeling Ja
Vermogen 1500 W

Technische details
Automatische uitschakeling na 1 min

Gewicht en omvang
Breedte 273 mm
Diepte 112 mm
Hoogte 186 mm
Gewicht 1900 g

Overige specificaties
Koffiezettijd voor 1 kopje 30 s

Meer informatie
MerkKrups
EAN code3700342450699
Referentie (Model)YY4830FD

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier