• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

LG NanoCell 43NANO756PR tv 109,2 cm (43") 4K Ultra HD Smart TV Wifi Zwart

446000948
€ 643,82
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

8 miljoen pixels. Een uniek beeld.
Verbluffende pure kleuren in NanoCell TV's Real 4K. Met ongeveer 8 miljoen pixels levert een 4K-tv een beeld dat merkbaar scherper en gedetailleerder is dan je standaard HD-tv. In NanoCell TV wordt de 4K-resolutie aangevuld met NanoCell-technologie voor een 4K-ervaring die de internationale normen overtreft.

Elke kleur kristalhelder.
LG NanoCell TV maakt gebruik van nanodeeltjes. Dit is onze eigen Nanotechnologie om beelden en kleur te filteren en te verfijnen, door onzuiverheden uit RGB-kleurmenging te verwijderen. Dit betekent dat alleen zuivere, nauwkeurige kleuren op het scherm worden weergegeven. Het resultaat is een levendiger, realistischer beeld.

Nano Cinema.
Met de prestaties van het grote scherm.
Pure kleuren en een groot aantal van de nieuwste weergavetechnologieën brengen de bioscoop bij je thuis met LG NanoCell TV. Onze verbeterde HDR, de verbeterde Dolby-technologieën en een cinematografische modus, zorgen voor een echte thuisbioscoopervaring.

Entertainment
Thuisbasis van al je favorieten.
Toegang tot Disney+, de Apple TV-app, Netflix. Kies uit de nieuwste films, tv-shows, documentaires en live sport en meer, je vindt ze allemaal hier op één plek.

FILMMAKER MODE
De visie van de regisseur tot leven gebracht.
FILMMAKER MODE schakelt het afvlakken van bewegingen uit met behoud van de originele beeldverhoudingen, kleuren en beeldsnelheden. Hiermee wordt de oorspronkelijke visie van de regisseur nauwkeurig weergegeven, zodat je de film beleeft zoals hij bedoeld was.

HDR 10 Pro
Geniet er ten volle van.
LG's eigen dynamisch bereik technologie, HDR 10 Pro, past de helderheid aan om kleuren te verbeteren, elk klein detail te onthullen, en levensechte helderheid te brengen in elk beeld - het versterkt ook reguliere HDR-content. Nu zullen al je favoriete films en programma's van begin tot eind levendiger en levendiger zijn.

Nano Gaming.
TV met veel XP.
Van de donkerste grotten tot de helderste nieuwe werelden, LG NanoCell TV verlicht je game met levendige kleuren. Cloudgaming-technologie en automatische aanpassingen voor beelden van hoge kwaliteit zorgen voor een prettige game-ervaring.

Game optimizer
Ongekende niveaus van controle.
Al je spellen worden beter. Game Optimizer past automatisch de beeldinstellingen aan, optimaliseert de graphics en zichtbaarheid en zorgt zo voor een betere game-ervaring, ongeacht het type game dat je speelt.

XBOX Partnership
Een onverslaanbare combinatie.
De vrijheid om te spelen. LG's samenwerking met Xbox zorgt ervoor dat je klaar bent voor next-gen gaming. Haal het maximale uit je Xbox dankzij de verbluffende beeldkwaliteit en ultrasnelle reactietijden.

ALLM, eARC
Speel op het hoogste niveau.
Neem een voorsprong op de tegenstanders. ALLM en eARC voldoen aan de nieuwste HDMI 2.1-specificaties om snel bewegende inhoud met een hogere resolutie en vloeiende, gesynchroniseerde beelden mogelijk te maken.

Nano Sport.
Een winnende performance.
LG NanoCell TV zorgt voor een spannende westrijd ervaring. Bluetooth-surroundsound brengt de volledige stadionsfeer bij je thuis, terwijl sportalarmen je op de hoogte houden van het laatste nieuws van je favoriete teams.

Sport Alert
Mis nooit je favoriete team.
Sport Alert informeert je voor, tijdens en na de wedstrijd. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je de grote wedstrijden van je favoriete teams mist, zelfs niet wanneer je andere inhoud bekijkt.

Klaar voor Bluetooth Surround
Een duidelijk thuis-voordeel
Sluit eenvoudig Bluetooth-luidsprekers aan voor een echte draadloze surroundsound-ervaring. Alle actie klinkt rijker en realistischer en brengt de sfeer van het grote spel naar je huiskamer.

Quad Core Processor 4K
Alles wat je ziet en hoort in hogere kwaliteit.
De processor verwijdert videoruis en zorgt voor meer levendige kleuren en contrast. Beelden met een lage resolutie worden met upscaling bewerkt en worden gereproduceerd in bijna 4K-kwaliteit. Het weet ook wanneer, waar en hoe het geluid te verbeteren, waardoor Virtual Surround Sound ontstaat

4K-upscaling
Bekijk het allemaal in 4K.
LG NanoCell TV transformeert 2K-beelden in de meest levensechte 4K-beelden door het verbeteren van detail, definitie en kleur. Geniet van veel duidelijkere tekst en afbeeldingen met minder ruis en verbeterde scherpte.

AI-helderheidsregeling
Een slim idee voor betere tv.
Een lichtsensor meet het omgevingslicht, waarna de processor de tone-mapping fijn afstelt voor een optimale schermhelderheid. Slimme dimregeling en een pixelcompensatiealgoritme verbeteren het contrast voor betere donkere beelden. HDR-inhoud wordt verfijnd met helderheidsaanpassingen die donkere scènes omzetten in scènes met een verbluffend contrast, detail en kleurdiepte.

AI-geluid
Geluid dat elk genre verdient.
Door te leren van meer dan 17 miljoen audiodatapunten identificeert de processor stemmen, effecten en frequenties, zodat hij het geluid per genre kan optimaliseren voor een meeslepende ervaring.

ThinQ AI
Weet je wat slim is?
Denk nog eens na.
LG ThinQ is hier om je tv-ervaring te boosten. Kies je favoriete stemassistent en bedien je tv met je stem met een geheel nieuw beginscherm voor meer gemak en controle.

New Home
Welkom in je nieuwe huis.
Het nieuw ontworpen beginscherm toont gepersonaliseerde inhoudssuggesties, geeft je gemakkelijker toegang tot favorieten en laat je verbonden apparaten op één plaats bedienen.

Nieuwe Magic Remote
Meer als een toverstaf.
De vernieuwde Magic Remote heeft een ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk in de hand ligt, en dankzij het aanwijs- en scrolsysteem kun je sneller zoeken. Ingebouwde AI biedt eenvoudige toegang tot diensten, terwijl sneltoetsen voor belangrijke contentaanbieders je snelkoppelingen geven naar al je favorieten. Daarnaast heb je nu ook Magic Tap, een slimme nieuwe truc die je telefoon met je tv verbindt.

Spraakcommando
Het centrale punt van gemak.
LG ThinQ maakt eenvoudige bediening en besturing van je Home IoT-ecosysteem mogelijk met natuurlijke spraakherkenning*. Met Amazon Alexa ingebouwd, kun je je LG NanoCell TV bedienen met je stem en krijg je sneller toegang tot entertainment.

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *109,2 cm (43")
HD type *4K Ultra HD
Display technologie *LED
LED backlight-typeSlim Direct-LED
Beeldscherm vorm *Flat
Oorspronkelijke beeldverhouding *16:9
Systeemeigen vernieuwingsfrequentie50 Hz
Resolutie *3840 x 2160 Pixels
Schermdiameter in centimeters109 cm

TV-tuner
Soort tuner *Analoog & digitaal
Formaat digitaal signaal *DVB-C,DVB-S2,DVB-T2

Smart TV
Smart TV *Yes
Internet TV *Yes
Inclusief besturingssysteem *Web OS
Operating systeem versie6,0
Apple AirPlay 2-ondersteuningYes

Audio
Aantal luidsprekers *2
Gemiddeld vermogen *20 W
GeluidsmodiAI Sound Pro,Clear Voice 4

Netwerk
Wifi *Yes
Ethernet LAN *Yes
Wi-Fi-standaardenWi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth *Yes
MiracastYes
WebbrowserYes
Design
VESA-montage *Yes
Paneelmontage-interface200 x 200 mm
Kleur van het product *Zwart

Prestatie
HDR-ondersteuning *Yes
High Dynamic Range (HDR)-technologieHigh Dynamic Range 10 Pro (HDR10 Pro),Hybrid Log-Gamma (HLG)
TeletextYes
Teletekst2000 pagina's
BeeldverwerkingstechnologieLG AI Picture,LG True Color Accuracy
Aantal processorkernen4
AMD FreeSyncYes
TijdsverschuivingYes

Poorten & interfaces
HDMI versie2.0
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *1
Aantal USB 2.0-poorten *2
Digitale audio, optische uitgang1
Hoofdtelefoonuitgangen *1
Aantal RF-poorten1
Common interface Plus (CI+) *Yes
Aantal HDMI-poorten *3
Intel® Wireless Display (Intel® WiDi)Yes

Gewicht en omvang
Breedte apparaat (met standaard)967 mm
Diepte apparaat (met standaard)249 mm
Hoogte apparaat (met standaard)628 mm
Gewicht (met standaard)10,3 kg
Breedte ( zonder voet )96,7 cm
Diepte ( zonder voet )5,77 cm
Hoogte (zonder voet )56,4 cm
Gewicht (zonder voet)9,2 kg

Meer informatie
MerkLG
EAN code8806091462213
Referentie (Model)LQ43NANO756PR

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier