Wat een cadeau

Wat een cadeau krijg je weer bij molecule. Bij aankoop vanaf € 200 ontvang je die fantastische Magic Bullet. Een compacte keukenmachine, blender en mixer in 1 toestel. Maak gezond en lekker eten voor het hele gezin klaar in een handomdraai. De Magic Bullet is een magisch veelzijdig apparaat dat snel je favoriet keukentoestel zal worden.

Wat kun je allemaal met de Magic Bullet?

Blenden, pureren, mengen, hakken, malen, snijden en verkruimelen.

Wat bereid je allemaal met de Magic Bullet?

Smoothies, babyvoeding cocktails, gazpacho, salades, hummus, guacamole, olijventapenade, pesto, sorbet, chocolademousse, koffiedrinks, soep, mayonaise, sauzen, marinades en veel, veel meer.

PS: Wist je dat de Magic Bullet ook supereenvoudig mee te nemen én schoon te maken is?

Zo werkt het

De Magic Bullet mengt net zo lang als dat je de beker op de basisunit ingedrukt houdt. Om te stoppen met mengen, druk je eenvoudigweg niet langer op de beker. Voor handenvrije bediening druk je de beker voorzichtig rechtsom in de uitsparingen op de rand van de basisunit vast. Zodra de beker in deze vaste stand staat, draait de motor continu. Om het blenden te stoppen, draai je hem een slagje linksom en haal je hem uit de basisunit.

1 | VUL

de beker met ingrediënten tot aan de MAX-lijn of minder.

2 | DRAAI

het blend- of maalmessenblad op de beker en zorg dat ze goed op elkaar aansluiten.

3 | BLEND

Doe de stekker in het stopcontact. Zet de beker-mescombinatie, met de uitsteeksels van de beker, in de activeringspunten aan de bovenrand van de basisunit. Draai een slagje naar links om hem vast te zetten. Het blenden start.

Magic Bullet technieken

PULSEREN

Wil je recepten met een grovere structuur in de Magic Bullet maken, zoals verse salsa of gesneden uien, gebruik dan de pulseertechniek. Druk de beker eenvoudigweg in de basisunit en laat deze meteen weer los. Laat de messen volledig tot stilstand komen voordat je opnieuw pulseert. Twee- tot driemaal pulseren zorgt over het algemeen voor grove, gelijkmatig gesneden ingrediënten. Met vaker pulseren creëer je een fijnere textuur.

SHAKEN

De shake-technieken zijn handig wanneer je met ingrediënten werkt die een hoge dichtheid hebben en daardoor niet altijd gelijkmatig worden gemengd. Als je ziet dat de ingrediënten bovenin de beker blijven en niet bij het mes komen, pas dan één van de volgende technieken toe:

- De “cocktail” shake is handig wanneer je smoothies, dips of ander recepten maakt. Verwijder de beker-/mescombinatie uit de basisunit, schudt ermee als een cocktailshaker en plaats de combinatie vervolgens terug op de basisunit. Indien noodzakelijk herhalen totdat je de gewenste consistentie hebt.

- De “shakin’ pulse” gebruik je voor het grof hakken van ingrediënten voor recepten zoals salsa, gazpacho en tonijnof kipsalade. Til de gehele Magic Bullet (basisunit en beker+mes) met beide handen op. Houd de beker met één hand en de basisunit met de andere hand vast en schud de Magic Bullet krachtig. Pulseer verder tot de gewenste consistentie.

- De “tik”-techniek helpt als er ingrediënten aan de zijkanten van de beker blijven plakken. Haal de beker van de basisunit en tik de beker-/mescombinatie op het aanrecht om de ingrediënten bij het mes te krijgen. Plaats de beker met het messenblad terug op de basisunit en ga door met blenden.

BELANGRIJK: haal voor het shaken altijd de stekker uit het stopcontact!

*Koop en betaal je voor € 200 bij molecule nog tot en met woensdag met woensdag 29 september 2021, dan ontvang je 1 gratis Magic Bullet. Per aankoopschijf van € 50 krijg je 1 persoonlijke stempel of sticker aan te brengen op een spaarkaart. Een volle spaarkaart (gelijk aan een totale aankoop van € 200) geeft recht op een Magic Bullet. Deze actie geldt bovenop andere lopende acties, promoties en de spaarkaart, tenzij anders gespecifieerd. Deze actie geldt niet bij betaling met cadeaucheques of waardebonnen maar wel bij betaling met ecocheques en/of consumptiecheques. Er wordt maximum 1 Magic Bullet per gezin of aankoopticket voorzien. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Aankopen uit het verleden gelden niet. Betaalde je een voorschot voor deze actie en vereffen je het totale bedrag nu, dan ontvang je geen Magic Bullet. De Magic Bullet is niet inwisselbaar voor geld, tegoedbonnen of andere producten uit de winkel. De actie geldt verder ook niet bij herstellingen, leveringen, verzendingen, aankopen in onze horeca-afdeling of in nevenwinkels aanwezig in het gebouw. De Magic Bullet wordt enkel afgehaald aan de receptie van molecule en wordt onder geen beding verstuurd, ook niet bij aankopen online. Alle verdere voorwaarden die betrekking hebben op deze actie zijn verkrijgbaar in de winkel.