• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Mysoda Waterfles 0,5L Black 2-Pack

276001952
€ 11,95
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Mysoda herbruikbare drinkflessen zijn gemaakt van BPA-vrij PET en zijn compatibel met alle Mysoda bruiswatermakers en Wassermaxx, Aqvia, Sodapop, Drinkmate en Levivo bruiswatermakers. De flessen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten; In 1l maat en in een handige 0.5l maat, die makkelijk mee te nemen is.

LET OP DE LEVENSDUUR VAN DE FLES
Wist je dat de drinkflessen die worden gebruikt in Mysoda bruiswatermakers een vervaldatum hebben? De Mysoda flessen zijn ontworpen om hoge druk te weerstaan. PET is een levend materiaal dat na verloop van tijd uithardt. Wanneer het PET is uigehard, kan het niet meer uitzetten wanneer water koolzuurhoudend is. Om deze reden heeft uw Mysoda-fles een vervaldatum en is het niet veilig om deze na de vervaldatum te gebruiken.

SCHOONMAKEN EN OPSLAAN
Mysoda drinkflessen zijn niet vaatwasmachinebestendig. Was de fles met een mild afwasmiddel en warm water. U kan indien nodig een flessenborstel gebruiken. Vermijd extreme temperaturen bij het bewaren van de fles, zoals bevoorbeeld te lang in direct zonlicht. Bewaar ook geen flessen in de vriezer.


Meer informatie
MerkMysoda
EAN code6430052009647
Referentie (Model)2PB905F-B

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier