Nedis HTCO50FWTConvectieverwarming 2000W Wit

ELVERELECT06528830
€ 50,99
Momenteel uitverkocht

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Deze Nedis® convector kachel heeft een maximaal vermogen van 2000 Watt en is de ideale kachel als je snel een ruimte wilt verwarmen. De kachel kan worden gebruikt als noodoplossing bij een uitgevallen hoofdverwarming, als overgangsverwarming voor de koude seizoenen of als verwarming van ruimtes die niet aan een centrale verwarming aangesloten zijn. 

De geïntegreerde handvaten maken de kachel eenvoudig verplaatsbaar van ruimte naar ruimte. In combinatie met dat de kachel geluidloos verwarmt, maakt deze kachel extra flexibel en uiterst geschikt voor in de slaapkamer. De convector beschikt tevens over een betrouwbare oververhittingsbescherming, timerfunctie, 3 warmtestanden én een turbofunctie waarmee men de verwarming naar individuele wensen kan programmeren.

Zodra je de gewenste temperatuur hebt ingesteld houdt de thermostaat de kachel energiezuinig op temperatuur. De daadwerkelijke temperatuur wordt automatisch gecontroleerd en zodra de voorgeselecteerde warmtegraad bereikt is, reduceert de kachel energie-efficiënt het vermogen en houdt deze temperatuur energiezuinig aan.

De turbofunctie zorgt ervoor dat er extra lucht wordt gezogen en er meer en sneller warme lucht wordt verspreid voor een snellere opwarming van de ruimte. Daarbij beschikt de kachel ook over een vorstbeveiligingsfunctie. De vorstbeveiligingsfunctie voorkomt het volledig afkoelen van de ruimte voor als men niet thuis is of slaapt. 

Alle functies en instellingen kunnen zowel via het touch-display als ook eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening worden bediend.

  • Instelbare digitale thermostaat 
  • Turbofunctie
  • 3 warmtestanden - 750/1250/2000 Watt
  • Timer functie
  • Vorstbeveiligingsfunctie
  • Oververhittingsbeveiliging
  • LCD-Display
  • Afstandsbediening
  • Geïntegreerde handvatten

Meer informatie
MerkNedis
EAN code5412810330485
Referentie (Model)HTCO50FWT

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier