Nedis WIFICO50CWT SmartLife Camera Voor Buiten

-3842FO-VI06577992
Nedis WIFICO50CWT SmartLife Camera Voor Buiten is te bestellen in veelvoud van 1
€ 62,99
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Woningautomatisering is nu nog eenvoudiger geworden met deze Full HD Nedis® Smart IP-camera die Google Home en Amazon Alexa ondersteunt. Deze slimme camera is zeer gebruiksvriendelijk, je hoeft hem alleen maar te verbinden met je Wi-Fi en je bent klaar om de buitenruimte van je huis in de gaten te houden, zelfs wanneer je niet thuis bent. De waterdichte IP65-behuizing van deze camera in combinatie met het infrarood LED-nachtzicht van 10 meter zorgt voor nog meer duurzaamheid en altijd helder zicht, ongeacht het seizoen, dag of nacht of zware weersomstandigheden.

De IP-camera is zeer flexibel, en waar je ook bent, heb je alleen een internetverbinding, een stopcontact en je smartphone nodig om pushmeldingen te ontvangen wanneer beweging wordt gedetecteerd of om live of eerdere opnamen te bekijken. Deze opnamen worden automatisch gestart wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Het meegeleverde montagemateriaal en de snelstartgids maken het heel eenvoudig om deze camera aan de buitenmuren van je huis te monteren en binnen enkele minuten te installeren. Als je de camera aansluit op Google Home of Amazon Alexa, kun je de camerabeelden en -opnamen ook rechtstreeks naar je slimme display of tv streamen met Google Chromecast.

Dankzij de ondersteuning voor tweewegs communicatie kun je zelfs een gesprek voeren met iemand die voor de camera staat. Alle opnamen kunnen automatisch worden verzonden naar je cloudopslag (op basis van een abonnement) of naar de microSD-kaart (niet meegeleverd), zowel continu als wanneer de camera beweging detecteert. De bewegingsgevoeligheid kan worden aangepast, zodat de camera niet altijd automatisch opneemt.

De camera neemt op in Full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels) voor compleet heldere beelden.Bovendien is de camera 's nachts net zo krachtig dankzij de LED-infraroodnachtzichtmodus van 10 meter.

Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en steeds groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s - die allemaal met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app kunnen worden bediend.
Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

  • Full HD-beeldkwaliteit (1080p) voor het bekijken en opnemen van elk detail
  • Ondersteunt Google Home en Amazon Alexa voor live streaming op je slimme display of tv
  • 2-weg audio, je kunt dus niet alleen luisteren, maar ook terugpraten
  • Waterdichte IP65-behuizing voor gebruik het hele jaar door – in alle seizoenen en zware weersomstandigheden
  • Sla content op een microSD-kaart van max. 128 GB (niet inbegrepen) of in de cloud (abonnement vereist) op
  • Nachtzicht tot 10 m met infrarood-LED - altijd een helder beeld, dag en nacht
  • Start automatisch met opnemen wanneer beweging wordt gedetecteerd – ontvang pushberichten op je smartphone
  • Met geïntegreerde sirene die op afstand kan worden geactiveerd

Meer informatie
MerkNedis
EAN code5412810331086
Referentie (Model)WIFICO50CWT

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier