• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Funcooking, zoveel meer dan gourmet

Funcooking, zoveel meer dan gourmet

Gourmetten is niet voor niets een traditie tijdens de feestdagen. Het is gezellig en superlekker zonder een hele dag in de keuken te moeten staan. Bovendien eet iedereen gewoon waar ze zin in hebben. Je hoeft dus geen apart potje te koken voor de vegetariërs. Die laten het vlees maar al te graag over voor de vleesfanaten. Maar wist je al dat er heel wat varianten zijn op de klassieke gourmet? Je ontdekt de gourmet toestellen in deze blog en in onze winkel. ;)

Gourmet met een twist

Niet dat er iets mis is met de klassieker onder de funcooking. Laat dat duidelijk zijn. De tafelgrill of teppanyaki heeft met reden zijn plekje verdiend aan de feestdis. Vaak ook met raclettepannetjes die niet alleen gebruikt worden voor kaas, maar ook voor eieren, groenten of minipizza. Zolang het in het pannetje past!

Tip voor de fijnproever: wil je dit jaar eens wat extra voor de feestdagen? De saltstone raclette geeft een unieke, subtiele zoutsmaak en een overheerlijke textuur aan je vlees of vis. Zeker de moeite waard als je eens wat anders wilt!

Fond leggen met fondue

Krijg je écht niet genoeg van de kaas in je raclettepannetje? Dan is kaasfondue ongetwijfeld iets voor jou! Een lekker broodje erbij en iedereen aan tafel is meteen blij. Probeer eventueel eens zelf je brood te bakken? Met het juiste materiaal geef je het zware kneden van je deeg graag uit handen en is je broodje in no-time gebakken.

Ga je voor een avondvullend programma funcooking? Dan is chocoladefondue het beste dessert. Gezond met stukjes fruit, geliefd bij de zoetebekjes met cake, soezen, wafels,marshmallows, … en zoute pretzels combineren ook altijd heel lekker met de zoete chocolade.

Partywok & pancakes

Als je voor chocoladefondue zou kiezen, staat de saus voor je partypannekoekjes al klaar! Nadat je gesmuld hebt van de overheerlijke partywok natuurlijk. Partywok is dan ook een leuk alternatief voor gourmet waarbij je naar hartenlust kan combineren in je wokpannetje.

Kan je écht niet kiezen? Dan zet je ze toch alle drie op tafel! De voorbereiding blijft hetzelfde: vlees, vis, groentjes en je dessert. Want de (fun)cooking gebeurt gewoon gezellig aan tafel.