Keukens: stijlvol & op maat.

Keukens: stijlvol & op maat.

De charme van een landelijke keuken

Een landelijk huis straalt charme uit en daarbij speelt de keuken een belangrijke rol. Het is een plek waar het hele gezin graag vertoeft en waar er lekker gekookt wordt. Molecule serveert een zeer ruim aanbod van landelijke keukens.

Een eigentijds landelijk interieur staat voor stijl. Zo’n inrichting vraagt een keuken waar charme en gezelligheid elkaar vinden. Altijd functioneel ingericht en uitgevoerd in kwaliteitsmaterialen. 

Keukenkasten, spoelbakken, kranen, toestellen … onze keukenafdeling heeft echt alles. Kom eens een kijkje nemen en je zult versteld staan van ons aanbod. Heel wat klanten zijn supertevreden van de landelijke keuken die ze bij molecule kochten.

Kiezen voor een stijlvolle, klassieke keuken.

Een klassieke keuken is vaak sfeervol en zelfs een tikkeltje romantisch. Dat heeft zeker te maken met de warme kleuren die eigen zijn aan een klassieke keuken. Bij molecule vind je zeker de klassieke keuken die je zoekt.

De opbouw van een klassieke keuken bewijst al jaren zijn deugdelijkheid. Toch heb je misschien persoonlijke eisen die je wilt toevoegen aan zo’n klassieke oplossing. Bij molecule integreren we je eisen perfect in het geheel.

Wil je jezelf nog eens overtuigen van het verschil tussen een moderne en klassieke keuken? Of wil je gewoon weten hoe je je klassieke keuken het beste inricht? Onze molecule-keukenspecialisten vertellen je er alles over.

Het comfort van een gezellige, hedendaagse keuken.

In een hedendaagse keuken staat comfort centraal. Dat gaat van een oven op ooghoogte over een uitvoering in een frivole kleur tot een apart hoekje voor de kinderen.

Een hedendaagse keuken straalt gezelligheid uit en is optimaal geïntegreerd in het volledige interieur. Het is een plek die vandaag vaak overloopt in de living en dus actief deel uitmaakt van de leefruimte.

Vandaag zie je steeds vaker hout en zwart opduiken in hedendaagse keukens en dat vooral in combinatie met een strak werkblad. Wil je het effect van die combinatie zelf bekijken? Breng dan een bezoekje aan de toonzaal van molecule. Je doet er heel wat inspiratie op.

Molecule is een echte keukenexpert. Meer en meer mensen kopen hun keuken bij molecule. In onze toonzaal vind je tientallen opstellingen van keukens in verschillende stijlen en op maat van ieders budget.