Bart's slaapcomforttips: van baby- naar peuterkamer!

Barts slaapcomforttips: van baby- naar peuterkamer!

Van een babykamer naar een peuterkamer in drie eenvoudige stappen

Is je baby supersnel veranderd in een energieke peuter? Dan is het tijd om de babykamer om te toveren tot een echt peuterparadijs.

  1. Zorg ervoor dat alle scherpe hoeken verdwijnen. Eigenlijk mag er geen enkel kantje onbedekt blijven. Zo ben je zeker dat je peuter vrij kan ravotten. Dek daarom alle scherpe hoeken en uitsteeksels af met een stuk mousse. Of zorg ervoor dat je de meubeltjes zo plaatst dat het risisco op verwonding minimaal is.
  2. Kies zeker voor een kleurrijk speeltapijt. Door de vele kleurtjes en tekeningen gaat je peuter zijn aandacht volop naar het centrum van de kamer (toch voor een tijdje).
  3. Observeer welke delen van de kamer je peuter het vaakst gebruikt. Zo weet je ook perfect waar je best een speelhoekje maakt en waar je beter de meubeltjes plaatst. Vraag Bart om meer info. Hij weet alles over hoe je van een babykamer een peuterkamer maakt in no time.

Creatieve opbergmogelijkheden voor grote gezinnen

Ben je thuis met een hele bende? Dan is het niet altijd even gemakkelijk om de boel georganiseerd te houden. In onze meubelafdeling vind je verschillende creatieve oplossingen. Dat gaat van handige opbergboxen tot functionele kasten. Kom zeker een langs en maak het je zelf heel wat gemakkelijker.