• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

zo kies je de zetel die best bij je past

zo kies je de zetel die best bij je past

Zo kies je de zetel die bij je past

Je zetel, dé plek om na een lange dag neer te ploffen en te ontspannen. Maar het is ook een groot en opvallend meubelstuk in je interieur. Daarom denk je best goed na over je nieuwe zitcomfort, zodat die perfect bij je stijl én bij je behoeftes past.

Onze eigenste meubelexpert Jerry geeft je met plezier een paar tips:

Tip 1: match je zetel met de rest van je interieur

Welke stijl vinden we terug in jouw interieur? Landelijk, industrieel, Scandinavisch, luxueus… of nog iets anders? Een nieuwe zetel die past bij de rest van je interieur is een goede basis om mee te beginnen. De rest volgt wel!

Tip 2: kies de juiste bekleding

Heb je een huisdier? Blijf dan bijvoorbeeld weg van een fluwelen stoffering, anders hangt je nieuwe aanwinst binnen de kortste keren vol met haar. Ben je nogal een smospot? Kies dan voor een bekleding die makkelijk te reinigen is. Of waarvan je de hoes kan afnemen om te wassen. Moet je zetel bestand zijn tegen intensief gebruik? Ga dan voor een robuuste bekleding die niet snel afslijt.

Tip 3: hoeveel zitplaatsen heb je nodig?

Heb je een groot gezin? Dan heb je al snel een hoekzetel of U-salon nodig. Woon je alleen of met twee? Dan heb je misschien genoeg met een tweezitsbank of twee fauteuils. Verander je graag eens van opstelling? Dan kan een modulaire zetel wel eens de perfecte match voor jou zijn.

Bij het uitzoeken van je nieuwe zetel meet je je ruimte best eens op. Zo kom je niet thuis met een exemplaar dat niet in je woonkamer past.

Tip 4: doe de test

Vooraleer je de beslissing maakt: test een paar zetels uit! Kijk ook goed naar de structuur en afwerking. Online shoppen kan leuk zijn, maar voor zo’n grote investering moet je eigenlijk naar een fysieke winkel gaan. Zo maak je goed geïnformeerd de juiste keuze.

Tip 5: kies de kleur

Een knallende kleur of een kalme tint? Het kan en mag allemaal. Ook leuk is een combinatie van een felle zetel met rustige accessoires (plaids, kussens, …) of een neutrale zetel met vrolijke kleuraccenten. Wat je ook kiest, onze meubelexperts staan klaar om je met raad en daad bij te staan.

Ontdek onze Protexx-vlekkenservice

De aankoop van een nieuwe zetel is best een grote investering. Je wil dan ook dat je nieuwe aanwinst er zo lang mogelijk tiptop uitziet. Daarom kan je bij de aankoop van je nieuwe zetel kiezen voor onze Protexx-garantie. Zo blijft je lederen of stoffen salon minstens drie jaar lang onberispelijk en vlekkenvrij!

De voordelen van Protexx

zo kies je de zetel die best bij je past 4

 Bijkomende professionele service en garantie

zo kies je de zetel die best bij je past 4

 3 jaar lang een gegarandeerd vlekkenvrije zetel

zo kies je de zetel die best bij je past 4

 Kosteloos verwijderen van de hardnekkigste vlekken bij jou thuis

zo kies je de zetel die best bij je past 4

 Zowel voor zetels in leder als textiel

Voor meer informatie over onze Protexx-vlekkenservice kan je steeds terecht bij ons topteam op de meubelafdeling. Zij helpen je met veel plezier verder!