• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Peugeot Sommelierset Clavelin

501001731
Peugeot Sommelierset Clavelin is te bestellen in veelvoud van 1
€ 39,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Twee onmisbare instrumenten om te genieten en de magie van het wijnmaken te laten duren. Ontkurken in één enkele beweging met de Clavelin kurkentrekker en zijn gepatenteerd mechanisme (met geïntegreerde kurkentrekker en flesopener). Behoud met de Epivac vacuümpomp en zijn twee stoppen. De wijn benodigdheden zullen altijd bij de hand zijn.


In deze doos, ideaal voor wijnliefhebbers, vindt u de Clavelin kurkentrekker, vergezeld van de Epivac vacuümpomp. Na opening kunt u uw geopende fles gemakkelijk bewaren zonder de aromatische kwaliteiten van uw wijn te verliezen.


Clavelin: Zowel compact als uiterst vernuftig, voor alle soorten kurken. De Peugeot Clavelin kurkentrekker, met zijn gepatenteerd systeem, opent een fles in één enkele beweging. Deze wijnkelner kurkentrekker integreert een dopsnijder en flesopener.


Epivac: Uw geopende fles wijn kan enkele dagen worden bewaard dankzij de Peugeot "Epivac" vacuümpomp. Dit wijnconserveringsmiddel voert de lucht gedeeltelijk uit de wijn af om de oxidatie ervan te beperken. Epivac wordt geleverd met 2 wijnstoppen.


Meer informatie
MerkPeugeot
EAN code4006950200725
Referentie (Model)200725

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier