• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Puky 4865 Skyride 24-7 Alu light - Berry

305000030
€ 559,00
Enkel verkrijgbaar in de winkel

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Beenlengte: 58-76 cm
Lichaamslengte: 130-160 cm
Leeftijd: 8 + years

De stijlvolle PUKY® SKYRIDE® 24-7 Alu light is de eerste keuze voor stijlvolle meiden ouder dan 8 die veel onderweg zijn.
Shimano's hoogwaardige Nexus 7-versnellingsnaaf maakt deze fiets gemakkelijker te besturen, vooral op heuvelachtig terrein. De fijnere afstelling maakt zowel het klimmen als het afdalen veel ontspannender. De PUKY® SKYRIDE® 24-7 Alu light schittert in drie moderne kleuren wit, berry en in de Classic Line hemelsblauw/beige, waardoor de harten van alle meisjes sneller gaan kloppen. Maar niet alleen het ontwerp is overtuigend, de vele doordachte technische details maken deze fiets tot een echte PUKY®. Of het nu gaat om de aluminium bagagedrager met geïntegreerde Racktime-koppeling, de LED-koplampen met automatisch aan/uit, de geanodiseerde aluminium Aero-velgen of de hoogwaardige Schwalbe Big Apple-banden. In zijn functie doet deze fiets niet onder aan zijn prachtige uiterlijk.

Fietsen
PUKY®-straatfietsen hebben een goed doordachte framegeometrie met een modern uiterlijk, het uiterlijk is gebaseerd op volwassen trends, desondanks garanderen wij van PUKY® optimle afwegingen ten behoeve van het kind. De fietsen hebben een maximaal afstelbereik voor het zadel en het stuur en zorgen zo voor een lange levensduur zonder de optimale bestuurbaarheid van het voertuig te beperken. Alle PUKY®-fietsen zijn uitgerust volgens de StVZO en kunnen daarom op de openbare weg worden gebruikt.

Zadelpen: Long aluminum seatpost
Voorwiel: 24"
Achterwiel: 24"
Velgen: Aluminum hollow section rims
Materiaal frame: Aluminium
Pedalen: Non-slip 2K pedals
Vork materiaal: Aluminium fork
Lakwerk: Impact resistant powder coating
Banden: Tires with reflective stripes
Bell: Ø 22 mm
Andere componenten: Aluminum crankset, LED front light with on/off automatic, LED taillight with parking light, SHIMANO hub dynamo, Cardridge headset

Meer informatie
MerkPuky
EAN code4015731048654
Referentie (Model)4865

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier