• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Rowenta RH9690WO X-Force 8.60 Aqua

271000846
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De X-Force Flex 8.60 snoerloze steelstofzuiger brengt Xperience & prestaties samen. De prestaties die u verwacht dankzij de nieuwste Rowenta technologieën: 185Watt aangedreven motor, de krachtige Slide-in 22V batterij om tot 35 minuten autonomie te bereiken, bij gebruik van de handstofzuiger. De Xperience die u nooit eerder had dankzij de unieke combinatie van High-tech innovaties: Aqua Head om tegelijkertijd te stofzuigen & te wassen , Flex, Stop&Go positie, Power LED zicht en nog veel meer. 

BOOST TRIGGER : KRACHT BINNEN HANDBEREIK
Met de gepatenteerde Rowenta Boost-trigger, kunt u nu genieten van de kracht binnen handbereik: Voor alledaagse ongelukjes of een extra energiebehoefte, haal de trekker over om de kracht te krijgen die u nodig hebt op het exacte moment! Spaar uw batterij, maar niet uw vermogen.

99% LUCHTFILTRATIE
X-Force Flex 8.60 biedt ultieme hygiëne en filtratie, en filtert tot 99% van de deeltjes met zijn Allergie filter. Vangt alle deeltjes op, tot de allerkleinste, en geeft zuivere lucht vrij.

GEMAKKELIJK TE ONDERHOUDEN
Groot reservoir van 0,55L, passend bij uw schoonmaakbeurt. Wanneer er moet worden schoongemaakt, zorgt het productontwerp voor een stofreservoir dat gemakkelijk toegankelijk is en in een oogwenk kan worden geleegd, zonder dat de buis hoeft te worden verwijderd. Bovendien zijn de cycloon, de EasyWash-filter en het stofreservoir uitwasbaar in water, zodat u uw toestel perfect schoon kunt houden.

AQUA KIT : GROOT ASSORTIMENT ACCESSOIRES
Een aquakop om tegelijkertijd te stofzuigen en te wassen, met zijn 2 bijgeleverde MOP's, 1 mini elektroborstel om haren en vuil in de diepte te verwijderen, 1 kierenzuiger voor moeilijk bereikbare plaatsen, 1 slaapborstel om het beddengoed perfect te stofzuigen & 2 bijgeleverde makkelijke borstels voor alle details van het schoonmaken onderweg

KRACHTIGE REINIGINGSPRESTATIES
Maak tot in de diepte schoon met zijn "in-line" technologie: Aangedreven met 185Watt, presteert de handstofzuiger van vloer tot stofzuiger in een oogwenk. Met zijn unieke Power LED vision borstel zuigt u efficiënt en gemakkelijk alle soorten vloeren zonder dat u de kop hoeft te verwisselen.

LANGERE WERKTIJD, MET UITNEEMBARE SLIDE-IN BATTERIJ
Met zijn 6-cells & 22V vermogen, zorgt de slide-in batterij voor een hoge & constante zuigkracht tot 35minuten, bij gebruik van de handstofzuiger. Perfect om uw huis te stofzuigen zonder op te hoeven laden. Als u extra vermogen nodig hebt, kunt u de werktijd van uw apparaat verlengen en tot 1u10 stofzuigen dankzij de aankoop van een extra accu* *afzonderlijk verkrijgbaar

FLEX : REINIG 4 KEER DIEPER ONDER LAGE MEUBELEN*
Flexibiliteit gaat samen met pure zuigkracht om elke centimeter van uw huis te bestrijken, met ultieme toegang om stof op te vangen in elk hoekje en gaatje. Uw stofzuiger gaat 4 keer zo ver, zodat stof geen kans krijgt met onovertroffen prestaties. Plus, dankzij de Power LED Vision kop, is het nog makkelijker om donkere plekken te stofzuigen. *Vergeleken met rechte buis in dezelfde omstandigheden

2-IN-1: VLOEREN WASSEN EN STOFZUIGEN IN DE HELFT VAN DE TIJD
Probleemloos schoonmaken met een tijdbesparend Aqua-opzetstuk waarmee u in één beweging kunt stofzuigen en wassen, voor gelijktijdige reiniging met maximaal gebruiksgemak

STOP&GO STAND
Borstel en buis staan op zichzelf, Perfect als u even een snelle pauze nodig heeft van het stofzuigen van uw vloer ! Stop de vloer en begin met het stofzuigen van oppervlakken!

Meer informatie
MerkRowenta
EAN code3221616000988
Referentie (Model)RH9690WO

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier