• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Samsung Galaxy A03 SM-A035G 16,6 cm (6.52") Dual SIM Android 11 4G Micro-USB 4 GB 64 GB 5000 mAh Zwart

432004611
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Voelt zo fijn als hij eruitziet
De Galaxy A03 combineert een gestroomlijnd design met een licht gearceerd patroon en een zachte matte achterkant. Dankzij de verfijnde rondingen ligt hij prettig in de hand en biedt hij een gebruiksvriendelijke schermnavigatie. Kies voor een zwarte, blauwe of rode kleur.

Leg jouw wereld op verschillende manieren vast met de Dual Camera
De Galaxy A03 heeft een 48MP Main Camera om prachtige alledaagse foto's te maken. Je kan zelfs de focus op de voor- of achtergrond aanpassen dankzij de Live Focus-effecten van de 2MP Depth Camera.

Met de Depth Camera staat focus vooraan
Met de 2MP Depth Camera kan je de diepte van je foto's aanpassen. Pas de achtergrondvervaging achter je onderwerp in een handomdraai aan voor hoogwaardige portretfoto's die echt opvallen.

Maak opvallende selfies met de Front Camera en deel ze met al je vrienden
Dankzij de Life Focus-effecten van de 5MP Front Camera maak je in een handomdraai de mooiste selfies waarvan jij het stralende middelpunt bent.

Ga verder dan de standaard luisterervaring met Dolby Atmos
Je hoeft alleen je oordoppen in te pluggen om je muziek en films optimaal te beleven. Met Dolby Atmos geniet je van vol, hard en omhullend geluid.

Opslag en snelheid waar je van op aan kunt
De geavanceerde Octa-core processor en 3GB/4GB RAM geheugen van de Galaxy A03 staan garant voor soepele en efficiënte prestaties. Geniet van 32GB/64GB/128GB interne opslag of kies voor nog meer opslagruimte met een 1TB microSD-kaart.

Doorgaan zonder downtime
Dankzij de krachtige batterij krijg je alles gedaan op een dag. Met de batterij van 5.000mAh (gemiddeld)¹ kun je urenlang doorgaan met waar je mee bezig bent zonder je zorgen te maken om het batterijniveau.

Meer focus met One UI Core
One UI Core helpt je om je te concentreren op wat voor jou echt belangrijk is. Hardware en software werken samen, met content en functies binnen handbereik zodat je daar sneller toegang toe hebt. Schakel moeiteloos over van apps en haal je informatie uit verschillende apps tegelijkertijd - multitasken op één scherm is met One UI Core gemakkelijker dan ooit.

Altijd een fantastische Android™-ervaring
De nieuwste Google-apps op Android OS worden volledig ondersteund op je Galaxy A03.

Bij ons houd je je toestel in topconditie
Als je een Samsung Galaxy-smartphone koopt, hoef je je nergens druk over te maken. Met de Interactive Diagnostics en Optimization in de Samsung Members-app houd je de prestaties van je apparaten op peil. Ook kun je altijd bij onze helpdesk terecht als je extra hulp nodig hebt.

Samsung Galaxy A03 SM-A035G. Beeldschermdiagonaal: 16,6 cm (6.52"), Resolutie: 720 x 1600 Pixels, Type beeldscherm: LCD. Frequentie van processor: 1,6 GHz, Processorfamilie: Unisoc, Processormodel: UMS9230. RAM-capaciteit: 4 GB, Interne opslagcapaciteit: 64 GB. Resolutie camera achterzijde (numeriek): 48 MP, Type camera achterzijde: Dubbele camera. SIM-kaart-capaciteit: Dual SIM. Inclusief besturingssysteem: Android 11. Capaciteit van de accu/batterij: 5000 mAh. Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 197 g

Meer informatie
MerkSamsung
EAN code8806092886797
Referentie (Model)SM-A035GZKGEUB

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier