• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Samsung RB34A7B5DCL Bespoke Koel-vriescombinatie (344L) Lavender

861000752
€ 949,00
Enkel verkrijgbaar in de winkel

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Opslag aangepast aan je behoeften
Flexibel opbergen
Het multifunctionele wijnrek heeft een bredere en plattere vorm en is stevig genoeg om er naast wijn ook andere producten in kwijt te kunnen, zoals pizza's en eierdozen. Wat betreft de groentebakken, ze hebben een variabele luchtvochtigheid en temperatuur om de bewaring van het voedsel erin te optimaliseren.

Ruimer van binnen
SpaceMax™ Technology
Bewaar meer etenswaren in een koelkast met een extra grote capaciteit. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen. Je koelkast steekt dus niet uit ten opzichte van je aanrecht, maar je hebt wel meer dan genoeg ruimte om je boodschappen op te bergen.

Overal gelijkmatige koeling
All-Around Cooling
Perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal goed gekoeld en blijven ze verser. 

Houd koude lucht langer vast
Metal Cooling plaat
Zorg dat de binnenkant van de koelkast de juiste temperatuur heeft, zodat etenswaren vers blijven, ook als je de koelkastdeur vaak opent. De Metal Cooling-plaat, zorgt ervoor dat de kou in de lucht behouden blijft, zodat de temperatuur minimaal verandert bij het openen van de deur. Dankzij de goede thermische geleiding van het metaal wordt warmteverlies snel hersteld als de deur weer wordt gesloten, zodat je etenswaren beter bewaard blijven. 

Nooit meer ontdooien
No Frost
Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van je koelkast door No Frost. De koelkast telt hoe vaak de deur open en dicht gaat en weet zo in combinatie met andere omgevingsfactoren, precies wanneer de ontdooi cyclus gestart moet worden. Hiermee wordt vocht op tijd afgevoerd en voorkom je ijsvorming. Daarnaast zorgt No Frost voor een constante temperatuur in de gehele koelkast, en wordt de beoogde temperatuur bijna twee keer zo snel bereikt, waardoor de koelkast ook nog langer meegaat. 

Flexibel opbergen & tot 2x langer vers
Optimal Fresh +
De Optimal Fresh + -lade kan worden gebruikt als één lade of twee zones. De linkerkant is koeler, wat ideaal is om de smaak en malsheid van vlees en vis te behouden. Zo blijven je producten twee keer langer vers* dan in een normale koelkast. De rechterkant is perfect voor fruit en groenten.

Optimale luchtvochtigheid & versheid
Humidity Fresh +
De smaak en textuur van verse producten blijft langer behouden. Je kunt de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh +-zone eenvoudig aanpassen met de draaiknop. Zo creëer je de ideale omstandigheden, met de optimale luchtvochtigheid en temperatuur, om al je groenten en fruit lekker fris, vers en sappig te houden. 

Snel koelen & vriezen
Power Cool + Power Freeze
Vertrouw op supersnelle koelprestaties om boodschappen te koelen of ijs te maken. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen. Zo kun je je favoriete drankjes of boodschappen razendsnel koelen zodra je thuiskomt. En als je op de Power Freeze-knop drukt, wordt er een stoot ijskoude lucht door de vriezer verspreid. Handig om bijvoorbeeld snel roomijs in te vriezen of ijsblokjes te maken. 

Stil & energiezuinig
Digital Inverter-technologie
Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil en produceert slechts 35dB. 

Seamlessly harmonious and stylish design
Seamless & Sleek Design
Give your home a seamlessly stylish appearance. Its neat and modern design is a standard 600mm depth, so it will fully align with your cabinets. It has beautiful flat doors and a Clean Back. And the minimalist interior has a Hidden Display, flat wine shelf and gray-tinted food bins and boxes*. 

Meer en grotere flessen in de deur
Brede deurvakken
Maak je schappen vrij en bewaar grotere flessen in de deur. Doordat de deurvakken breder en dieper zijn dan die van standaard koelkasten, kunnen ze veilig worden opgeslagen. Ideaal voor toegang tot je favoriete drankjes op elk moment.

De deur opent gelijk met de aangrenzende zijwanden
Flushed Door
Plaats je koelkast waar je maar wilt, zonder dat de muren in de weg zitten. Dankzij het vlakke ontwerp van de deur kunt u de deur 90 ° openen zonder dat de rand de muur raakt *. Je kunt hem dus op de meest handige plek plaatsen, de deur gaat helemaal open en komt op hetzelfde niveau als de zijwand. 

Gladde, gemakkelijk schoon te maken achterkant
Clean Back
Het schoonmaken van de achterkant van uw koelkast is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het achteroppervlak verbergt de onderdelen van de koelkast volledig. Door te voorkomen dat stof en vuil zich rond componenten verzamelen, verlengt het de levensduur van het product.

Capaciteit
Bruto totaal (liter)
344 ℓ
 
Bruto voor vriezer (liter)
114 ℓ
 
Bruto voor koelkast (liter)
230 ℓ
Fysieke specificaties
Netto breedte (mm)
595 mm
 
Netto kasthoogte met scharnier (mm)
1853 mm
 
Netto kasthoogte zonder scharnier (mm)
1853 mm
 
Netto diepte met deurgreep (mm)
658 mm
 
Netto diepte zonder deurgreep (mm)
658 mm
 
Netto diepte zonder deur (mm)
595 mm
 
Verpakkingsbreedte (mm)
637 mm
 
Verpakkingshoogte (mm)
1935 mm
 
Verpakkingsdiepte (mm)
740 mm
 
Netto gewicht (kg)
70 kg
 
Verpakkingsgewicht (kg)
72.5 kg
 
20/40/40H (Container)
27/54/72/84
Kenmerken Koeling
No Frost
Yes
 
Koeltype
All Around Cooling
Kenmerken Koelkast
Metal Cooling Plate
Yes
 
Aantal planken (Totaal)
3 EA
 
Wijnrek
Yes
 
Aantal Deurvakken
4 EA
 
Eierenrek
Yes
 
Fresh Zone
Yes
 
Optimal Fresh Zone
Yes
 
Ledverlichting
Top LED
 
Materiaal plank
Tempered Glass
 
Aantal groente- en fruitladen
2 EA
 
Power Cool Functie
Yes
Vriezer Kenmerken
Aantal laden
3 EA
 
Power Freeze Functie
Yes
 
IJsbakje
Yes
Algemene kenmerken
Omkeerbare Deur
Yes
 
Deuralarm
Yes
 
Koelmiddel
R600a
 
Autonomie uur (stijgende temperatuur)
9 h
Kenmerken Buitenkant
Displaytype
Internal
 
Handvat
Recess
 
Kleur
Cotta Lavender
 
Deurtype
BESPOKE
Prestaties
Energieklasse
D
 
Energieverbruik per jaar
204 kWh
 
Geluidsniveau
35 dBA
 
Klimaatklasse
SN/T
 
Vriescapaciteit (kg/24u)
8 kg/24hr

Meer informatie
MerkSamsung
EAN code8806092313590
Referentie (Model)RB34A7B5DCL

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier