• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Samsung RS67A8810B1 Amerikaanse koelkast 634 L Zwart

861000746
€ 1.349,00
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

SpaceMax™-technologie
Meer eten bewaren dankzij een opslag van maar liefst 634 liter.* De unieke SpaceMax™-technologie maakt gebruik van hoogwaardig urethaan als isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Er is dus meer opslagruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Smart Conversion™
Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de Amerikaanse koelkast in standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een méga koelkast. Op vakantie? Zet het koelgedeelte uit* en gebruik alleen de vriezer. Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast (3°C). Kortom, de nieuwe RS8000A lijn maakt het leven een stuk gemakkelijker door de 5 verschillende instellingen. Er is er altijd wel één die past bij jouw huishouden.

Twin Cooling Plus™
Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers*. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee gescheiden koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

Digital Inverter-technologie
Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor ook zeer stil.

Precise Cooling
Precise Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand. Onafhankelijke koelsystemen in het vries- en koelgedeelte zorgen voor een gelijkmatige koeling van alle hoeken. De geavanceerde isolatie vermindert elke fluctuatie van temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. Verder registreert en regelt de Digital Inverter technologie de temperatuur precies.

Water- en ijsdispenser
De naadloos geïntegreerde ijs-en waterdispenser voorziet je gemakkelijk van een verfrissend glaasje water. Dat scheelt heel wat waterflessen sjouwen van de supermarkt! Je kan er ook ijsblokjes en crushed ijs mee maken. Hiermee maak je de lekkerste (alcoholvrije) cocktails, en zorg je voor verkoeling tijdens een warme zomer.

Power Cool / Power Freeze
Vertrouw op supersnelle koelprestaties om boodschappen te koelen of ijs te maken. Dit is handig voor speciale gelegenheden, zoals feestjes of etentjes. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen. Zo kun je je favoriete drankjes of boodschappen razendsnel koelen zodra je thuiskomt. En als je op de Power Freeze-knop drukt, wordt er een stoot ijskoude lucht door de vriezer verspreid. Handig om bijvoorbeeld snel roomijs in te vriezen of ijsblokjes te maken.

Prestaties
Energieklasse: F 
Geluidsniveau: 36 dBA 
Klimaatklasse: SN, N, ST, T 
Vriescapaciteit (kg/24u): 15 kg/24hr 
Energieverbruik per jaar: 395 kWh 
Vakantiemodus: Yes

Fysieke specificaties
Netto breedte (mm): 912 mm 
Netto kasthoogte met scharnier (mm): 1780 mm 
Netto kasthoogte zonder scharnier (mm): 1746 mm 
Netto diepte met deurgreep (mm): 716 mm 
Netto diepte zonder deurgreep (mm): 716 mm 
Netto diepte zonder deur (mm): 610 mm 
Verpakkingsbreedte (mm): 980 mm 
Verpakkingshoogte (mm): 1907 mm 
Verpakkingsdiepte (mm): 776 mm 
Netto gewicht (kg): 112 kg 
Verpakkingsgewicht (kg): 117 kg 
20/40/40H (Container): 18/36/36

Kenmerken Koeling
No Frost: Yes 
Multi Flow: Yes 
Power Cool Functie: Yes 
Power Freeze Functie: Yes 
Koeltype: Twin Cooling Plus

Meer informatie
MerkSamsung
EAN code8806090805202
Referentie (Model)RS67A8810B1

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier