• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Samsung SUT220NZK Galaxy Tab A7 Lite Studio100 Bundel - 32 GB WiFi

415000445
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Samsung Kids | Studio 100
Samsung Kids schept een veilige omgeving waarin jouw kind met plezier de digitale wereld kan ontdekken. De gezinsvriendelijke activiteiten van Samsung Kids zijn niet alleen bedoeld om te spelen, maar stimuleren de kinderen ook om te leren, zich te ontwikkelen en te groeien tijdens hun veilige ontdekkingstocht in de digitale wereld. Daarnaast is Samsung de samenwerking aangegaan met Studio 100, zodat je kids kunnen genieten van de leukste Studio 100 content, in de veilige omgeving van Samsung kids.

Gratis Studio 100 entertainment
Dankzij de speciale Samsung Galaxy Tab A7 Lite Studio 100 editie genieten je kids van de leukste Studio 100 content in de veilige omgeving van Samsung kids. Zo krijgen ze toegang tot films, series en games van hun favoriete Studio 100 vrienden. Denk aan afleveringen van Maya de Bij, Mega Mindy, Nachtwacht, Rox en de meest recente K3 film “Dans van de farao” Bovendien staat er ook nog een 100% Wolf-game en de leukste karaokesongs op. Dit alles terwijl de tablet beschermd wordt doormiddel van de bijgeleverde schokbestendige Studio 100 cover.

Speciale Tab A7 Lite Studio 100 editie
De Galaxy Tab A7 lite is de perfecte tablet voor het hele gezin en met deze speciale Studio 100 editie krijg je een heleboel extra’s. Pakket inhoud: Tab A7 Lite tablet gekend voor zijn compact display, gebalanceerde premium audio en Galaxy multi device experience. Schokbestendige, kindvriendelijke lichtblauwe Studio 100 kids cover met uitklapbare steun. Studio 100 content: Studio 100 films, series en games. Je vind deze kleurrijke bundel tegen een aantrekkelijke actieprijs bij deelnemende winkels, maar wees er snel bij want op=op!

Eenvoudige toegang
Jouw kind kan binnen een paar seconden aan de reis beginnen. Tik op 'Samsung Kids' in het Quick panel op de Galaxy smartphone of tablet en gebruik dezelfde pincode of biometrie die je voor jouw apparaat hebt ingesteld om de app te openen en af te sluiten. Zo heb je niet nog een wachtwoord om te onthouden. Druk lang op de knop 'Samsung Kids' als je de instellingen wilt aanpassen.

Maak je geen zorgen
Zorg dat jouw kind goede digitale gewoonten ontwikkelt met Samsung Kids. Stel limieten aan de speeltijd en sta toegang toe tot specifieke contacten en apps. Controleer het gebruiksrapport om te zien wat jouw kind doet of zorg dat ze alleen zien wat je geschikt vindt. Samsung Kids is een veilige omgeving waarin jouw kind kan leren en spelen.

Meer informatie
MerkSamsung
EAN code8806094023923
Referentie (Model)SUT220NZK

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier