Rowenta RO3786EA Stofzuiger

-1301ELECH098236
Rowenta RO3786EA Stofzuiger is te bestellen in veelvoud van 1
€ 98,00
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De Compact Power™ Cyclonic biedt je sterke prestaties binnen handbereik, met de beste resultaten in zijn categorie wat betreft schoonmaakresultaten op harde vloeren, stofuitstoot en energie-efficiëntie. Deze uiterst compacte stofzuiger zonder zak is specifiek bedoeld voor dierenharen, met geavanceerde oplossingen voor eigenaars van huisdieren.


Pure kracht

De Compact Power™ Cyclonic is uitgerust met een nieuwe, krachtige en uiterst efficiënte zuigkop, die de beste resultaten in zijn categorie levert op harde vloeren. 


Schone lucht

De Compact Power™ Cyclonic is uitgerust met een geavanceerd monocyclonisch systeem, waarmee lucht en stof optimaal van elkaar worden gescheiden. Bovendien biedt dit product 2 filterlagen: - Een schuimfilter voor de motor - Een specifiek filter met hoge efficiëntie vlak voor de luchtuitlaat om zelfs de kleinste stofdeeltjes op te vangen die door de motor worden uitgestoten. 99.98% van het opgezogen stof wordt gefilterd. 


Gemakkelijk schoon te maken stofbak 

Het Clean Express-systeem zorgt voor een eenvoudige afvoer van stof. Slechts 4 eenvoudige bewegingen volstaan om al het stof te verwijderen!


Gemakkelijk te gebruiken, op te bergen & te transporteren 

De Compact Power™ Cyclonic kan gemakkelijk worden opgeborgen in een kast dankzij het compacte formaat, en heeft toch een capaciteit van 1,5 l. Ook erg handig is de accessoireketting met de geïntegreerde EASY BRUSH altijd binnen handbereik. En de actieradius van 8,8 m biedt u echt vrijheid in gebruik.


ANIMAL CARE solution 

Speciaal ontwikkeld voor eigenaars van huisdieren op zoek naar efficiënte oplossingen om dierenharen te verwijderen. Dankzij de Mini Turboborstel verwijdert u snel en efficiënt dierenhaar dat zich op het tapijt en meubelen heeft opgehoopt. Een uiterst efficiënte filter vangt beter allergenen en bacteriën op die huisdieren kunnen meebrengen van buiten. 


Productspecificaties

  • Capaciteit: 1.5  L
  • Lengte: 27.62  cm
  • Breedte: 40.94  cm
  • Hoogte: 29.03  cm
  • Gewicht: 3.8  kg
  • Voltage: 750  V

Meer informatie
MerkRowenta
EAN code3221610134603
Referentie (Model)RO3786EA

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier