Krups EA82FD10 Espressomachine Espresseria Metal

-1123ELECK06296461
Krups EA82FD10 Espressomachine Espresseria Metal is te bestellen in veelvoud van 1
€ 648,00
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

’s Morgens wakker worden en gelijk een kop koffie kunnen drinken? Dankzij de switch-on timer van de Krups Quattro Force Latt’Espress EA82FD kun je hem op een door jouw gekozen tijdstip vast voorverwarmen. Dankzij de voorgeprogrammeerde instellingen zet je in een ogenblik één of twee heerlijke espresso’s of lungo’s tegelijkertijd of bereid je dankzij het one-touch cappuccino systeem heerlijke cappuccino’s met slechts één druk op de knop. Het Krups Quattro Force systeem verbeterd de 4 essentiële stappen van de koffieboon tot het kopje koffie. Door het duurzame en snellere maalwerk, het unieke tamping-systeem om alle aroma's uit de bonen te halen, het compacte Thermoblock voor hete koffie vanaf het eerste kopje en het AutoClean systeem zet je smaakvolle koffies in een handomdraai. 

Deze machine is ook erg onderhoudsvriendelijk dankzij het Quattro Force systeem, welke zorgt voor een automatische inwendige reiniging. Het AutoClean systeem zorgt niet alleen voor minder onderhoud maar ook voor verbeterde hygiëne en een perfecte koffiesmaak. De zetgroep van deze Krups espressomachine is niet uitneembaar, hierdoor hoef je zelf geen ingewikkelde handelingen te verrichten om de binnenkant schoon te maken en is de machine minder kwetsbaar. Dit garandeert een verlengde levensduur van de espressomachine. 

Productvoordelen van de Krups Quattro Force Latt’Espress EA82FD koffiemachine:
  • Met de standaard programma’s espresso, sterke espresso, koffie, grote koffie & heet water bereid je eenvoudig al jouw favoriete koffierecepten.
  • De melkopschuimer maakt het mogelijk om met één druk op de knop één cappuccino tegelijkertijd te bereiden
  • Onderhoudsvriendelijk dankzij het automatische schoonmaakprogramma voor inwendige reiniging en ontkalking
  • Met Quattro Force systeem voor hete koffie vanaf het eerste kopje, snelle bereiding, meer smaak en automatische reiniging
  • Duurzame machine vanwege de niet uitneembare zetgroep en de zeer sterke metalen maalschijven
  • De espresso machine geeft een seintje wanneer het waterreservoir leeg is, het koffieresidu vol is of het reinigings- of ontkalkingsprogramma gestart dient te worden


Goed om te weten:
  • Woon jij in een gebied met hard water? Met deze Krups automatische espressomachine stel je zelf de waterhardheid in voor gegarandeerd zuiver water.
  • Met deze espressomachine kun je geen persoonlijke favorieten opslaan

Persoonlijke instellingen
Via de draaiknop in het bonenreservoir kun je eenvoudig de maalgraad van de koffiebonen aanpassen. Via de draaiknop aan de voorzijde van de machine kan ook de temperatuur van de koffie worden ingesteld. 

Het krups Quattro Force systeem
Geavanceerde technologie voor perfecte koffie. Het Krups Quattro Force systeem optimaliseert elke stap in het proces voor de bereiding van jouw perfecte kop koffie, van koffieboon tot kopje: met 20% sneller metalen maalwerk, 30 kg tamping-systeem, uitstekende percolatie en het praktische AutoClean-system voor extra gemak in onderhoud. Dit resulteert in snelle bereiding, hete koffie vanaf het eerste kopje, meer aroma's en smaak en een eenvoudige maar grondige reiniging van het zetsysteem. 

Per zetbeurt kun je twee kopjes koffie tegelijk zetten. Dankzij de kopjesverwarmer kun je de kopjes alvast op temperatuur brengen of de koffie nog even warm houden. Het waterreservoir is uitneembaar en er kan 1,7 liter water in. De espressomachine heeft een geïntegreerde afvalbak voor koffieresidu's met volindicator. Ook het lekbakje is uitneembaar. Meer informatie
MerkKrups
EAN code3700342444254
Referentie (Model)YY4438FD

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier