• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Severin PG 8561 Elektrische BBQ

43000018
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Eenvoudig, elektrisch - eBBQ: Barbecueën voor binnen en buiten met de PG 8561 tafelgrill
Het maakt niet uit of het lente, zomer, herfst of winter is - met deze eBBQ tafelgrill tovert u het hele jaar door sappige gerechten op de eettafel! Dankzij de continue verwarmingsspiraal heeft de tafelgrill een gelijkmatige warmteverdeling en zorgt, wanneer de grillpan met water gevuld is, voor weinig rook en geur, ideaal voor gebruik direct aan tafel of buiten.

Stand met opberglade
Deze barbecuegrill is de ideale oplossing voor gebruik als tafel- en als standgrill. Met het onderstel incl. opbergbakje wordt de praktische tafelgrillbehuizing een standgrill die op het balkon of in de tuin kan worden gebruikt.

Barbecueplezier voor binnen en buiten
Gebruik de veelzijdige tafelgrill optimaal voor de bereiding van lekkere gerechten. Naast het roestvrijstalen grillrooster spreken vooral de snelle verwarming en de hoge temperaturen voor deze praktische tafelgrill.

Thermostaatgestuurd verwarmingselement
Om sappige grillgerechten te kunnen bereiden, is het belangrijk om de ideale temperatuur in te kunnen stellen. Hiervoor staan het thermostatisch geregelde verwarmingselement en de temperatuurregelaar ter beschikking, evenals de continue verwarmingsspiraal.

Eenvoudige montage
Deze grill overtuigt door zijn snelle en eenvoudige montage en demontage en is daardoor niet alleen snel in gebruik, maar ook gemakkelijk schoon te maken.

Severin PG 8561. Totaal vermogen: 2200 W, Soort: Grill, Warmtebron: Electrisch. Soort materiaal (bovenkant): Raster, Kleur van het product: Zwart, Kookoppervlakte vorm: Rechthoekig. Aantal benen/poten: 4 poot/poten, Materiaal poten: Roestvrijstaal, Soort bediening: Draaiknop. Breedte: 560 mm, Diepte: 540 mm, Hoogte: 985 mm

Meer informatie
MerkSeverin
EAN code4008146037153
Referentie (Model)8561-000

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier