• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Snijplank Hout - 460 x 360 x 35 mm

501003362
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

EH Excellent Housewaresnijplank 46x36 cm is gemaakt met passie en aandacht voor detail, het hout van de hoogste kwaliteit is extreem goed bestand tegen vervorming. Het hout wordt gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en uitstekende sterkte. De houten planken zijn sterk en massief en zien er tegelijkertijd bijzonder elegant uit. Het bord heeft antibacteriële eigenschappen, het is 100% veilig in contact met voedsel, dus het is perfect in de keuken.

Ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijker om in de keuken te werken en u wint meer tijd en geld. Het bord is dik en is geweldig voor het snijden van zelfs zeer hard voedsel zoals groenten of vlees. Deze praktische en functionele gadget zal van onschatbare waarde zijn bij het bereiden van zelfgemaakte maaltijden. Het zal zeker een onmisbaar element worden van de apparatuur van uw keuken.

De houten plank mag niet in de vaatwasser worden gewassen, hij houdt niet van intensief weken. Was het met de hand met een mild afwasmiddel. Het hout droogt snel en is gemakkelijk te onderhouden perfecte reinheid. Bovendien behouden houten planken hun mooie uiterlijk voor een lange tijd en zijn ze zeker duurzamer dan gewone plastic snijplanken.

Meer informatie
MerkGeen Merk
EAN code8719987314728
Referentie (Model)784230430

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier