Scoor 40% korting vanaf 3 stuks op de wintercollectie!*

Op onze volledig vernieuwde afdeling sportkleding scoor je trainingspakken, tops, sportanorakken, sweatpants, fitnessoutfits, voetbalshirts, skivesten, sweaters en leisure wear … met een korting van 40% vanaf 3 stuks. Ideaal met die lange winter nog voor de boeg.

Blijf in vorm met -20% op de nieuwe collectie!**

Jazeker! Ook op onze sportafdeling is er in januari een smashing korting van 20% op de nieuwe collectie. Wie snackt er nu niet naar een buitenloop of stevige wandeling onder de eerste lentezon, of een chille mountainbiketrip in de vrije natuur?

Op alle sportwinterjassen -50%**

Een warm trainingsjack om in te sporten of een trendy sportjas voor elke dag? Op onze sportafdeling koop je tijdens de solden alle winterjassen aan de helft van de prijs.

Op alle sportschoenen -30%**

Voetbalschoenen, slippers, basketsloefkes of sneakers … op ons volledige aanbod sportschoenen krijg je 30% korting tijdens de solden.

Wat een team

De kapitein van ons sportteam is Stephanie. Zij runt de shop met Ruth aan haar zijde. Samen geven ze het beste van zichzelf in een afdeling die nog maar heel recent werd hertekend. Met aandacht voor heel veel sporten zoals voetbal, basketbal, tennis, golf, zwemmen, hiking, ballet, fitness, jogging, wielrennen en veel meer. Welke sport jij ook beoefent, Stephanie en Ruth begeleiden je als een echte coach.

Leisure wear

Naast kleding speciaal ontworpen om te sporten, bieden we op deze afdeling ook leisure wear aan. Da’s eigenlijk sportief ogende mode die je elke dag kunt dragen. Heel wat sportmerken die molecule in collectie heeft, serveren zo’n collectie. Ben je dus op zoek naar een perfect zittende en sportief ogende jas … niet twijfelen, spring zeker eens binnen. Ook voor sweaters, sweatpants, shirts en nog heel wat andere fijne kledingstukken. Nu met 30% korting of 20% nieuwe collectie.

Meer dan kleding alleen

Onze nieuwe sportafdeling heeft heel wat meer te bieden dan alleen maar kleding. Zo vind je naast de afdeling kleding een volledige afdeling die alleen op fietsen gericht is. Denk aan elektrische fietsen voor haar en hem, gewone fietsen voor groot en klein met daarnaast ook fietsattributen, steps, hometrainers, loopbanden, roeiers, crosstrainers en nog heel wat andere toestellen die in no time een sixpack op je lijf toveren.

Wist je trouwens dat we ook over een mini-indoorparcours beschikken? Je kunt er de fiets, pedelec of step even testen en voelen of deze perfect matcht. Natuurlijk heb je ook nog eens keuze uit een bijzonder breed assortiment accessoires zoals sloten, zadels, fietstassen tot zelfs fietsendragers voor op je auto.

Bij molecule kun je ook terecht om je fiets te herstellen. Zelfs als je deze niet bij ons kocht, ben je welkom. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig de baan op kan en daar dragen we graag ons steentje toe bij. Kristof en zijn team monteren extra fietsverlichting, stellen versnellingen af, installeren fietscomputers, checken bandenspanningen en gaan niet naar huis voor alles gesmeerd loopt ... vooral dan kettingen ;-).

*Actie niet cumuleerbaar met nieuwe collectie 2021, sportkousen, sportaccessoires en basisartikelen. Verder niet combineerbaar met de klantenkaart en ecocheques. Actie wel cumuleerbaar met andere soldenacties. Lijst deelnemende merken in de winkel.
** Lijst deelnemende merken in de winkel.