Dell KM636 Draadloos Toetsenbord(AZERTY ) En Draadloze Muis

416000185
Dell KM636 Draadloos Toetsenbord(AZERTY ) En Draadloze Muis is te bestellen in veelvoud van 1
€ 40,45
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Eigentijds design
Fris uw werkplek op met het Dell draadloze toetsenbord en draadloze muis KM636. Het draadloze toetsenbord en de draadloze muis zijn ontworpen voor gebruik bij verwachte Del systemen. De moderne contouren en vloeiende lijnen van het draadloze toetsenbord en de draadloze muis geven uw werkplek, thuis of op kantoor, een eigentijdse uitstraling.

Door de compacte afmeting neemt het toetsenbord ook minder ruimte in op uw bureau en is ontworpen voor comfort tijdens langdurig gebruik. De KM636 beschikt over een gedempt typegeluid en kleinere ruimtes tussen de toetsen om stofophoping te voorkomen, plus een groter muisschuifwiel voor een grotere productiviteit.

Draadloos comfort en prestaties
De installatie is eenvoudig, dus u kunt snel genieten van de vrijheid en flexibiliteit van draadloos typen en gebruik van uw muis en toetsenbord.

Lange, efficiënte gebruiksduur van de batterij
Met een maximale gebruiksduur van de batterij van 12 maanden kunnen het draadloze toetsenbord en de draadloze muis een zware workload op kantoor aan en kunt u ze thuis ook nog gedurende langere tijd gebruiken. Het gedoe en de kosten van batterijen die vaak verwisseld moeten worden, zijn voortaan verleden tijd door het energiebesparende design.

Comfort en gemak waarop u kunt vertrouwen
Met de verhoogde en ruimtelijke chiclet-toetsen, multimediatoetsen en optische sensor voor nauwkeurige muisbewegingen kunt u vertrouwen op het Dell draadloos toetsenbord en draadloze muis KM636 voor een comfortabele en productieve gebruikerservaring. Het draadloze toetsenbord en de draadloze muis zijn uw dagelijkse partners die u bij de hand hebt om meer gedaan te krijgen.

Meer informatie
MerkDell
EAN code5397063711031
Referentie (Model)3843300

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier