• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Tefal G2660302 Natural Force Braadpan 22 Cm

500001218
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Natural Force braadpan: Van nature sterk
Ontdek de Natural Force braadpan, de nieuwe must-have voor al wie graag gezond wil koken. De pan beschikt over de Mineralia+ coating, Tefal's eerste extra bestendige antiaanbaklaag die verrijkt is met het natuurlijke mineraal calciumsilicaat. Calciumsilicaat, zo hard als ijzer, is een uitzonderlijk mineraal. Opdat de natuurlijke eigenschappen behouden blijven, wordt dit mineraal direct uit de aarde gewonnen, en worden er tijdens het productieproces geen enkele chemicaliën gebruikt noch toegevoegd. Het resultaat is een met calcium verrijkte coating, die een bewezen niet-klevende kwaliteit vooropstelt, en waarmee het bereiden van vetarme gerechten voortaan dag na dag vlotten kan. Een aantal van Tefal's allernieuwste innovatieve aanvullingen maken dit geheel helemaal af: Thermo-Signal™ voor een perfect braden en Thermo-Fusion+™ voor een vlot en gelijkmatig koken. Deze krachtige braadpan werd ontworpen met het oog op een gezonder koken. Het is voorzien van een antiaanbaklaag van topkwaliteit die steeds uitstekende resultaten oplevert, gaande van perfecte omeletjes tot lekker knapperige vismeunière, een voor een lekkere vetarme maaltijden en dit zonder dat u ooit aan smaak hoeft in te boeten.

Belangrijkste zaken
Mineralia+ antiaanbaklaag
De antiaanbaklaag is extra duurzaam en bestendig dankzij Mineralia+, de ultraversterkte minerale beschermlaag van Tefal waarmee een gezond en vetarm koken mogelijk gemaakt wordt.

100% veilige antiaanbaklaag
0% PFOA, 0% lood, 0% cadmium*
*Strengere controlemaatregelen dan de vigerende normen inzake materialen die in contact kunnen komen met voedingsmiddelen. Geen lood noch cadmium (geen Pb geen Cd) wijst nadrukkelijk op de doelbewuste weglating van de bestanddelen Pb en Cd in de afwerklagen. Er treedt geen migratie van zware metalen op bij een gehalte van 0,005 mg/kg.

THERMO-SIGNAL™
De THERMO-SIGNAL™ technologie geeft de ideale begintemperatuur aan om een perfecte textuur, kleur en smaak te garanderen voor heerlijke, volle maaltijden, elke dag weer.

Hoogstaande inductietechnologie
Dankzij het extra grote rooster en de dikke bodem garandeert Thermo-Fusion™+ een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling in de pan voor gelijkmatig gekookte gerechten

Alle fornuizen + inductie
Geschikt voor alle kookplaten inclusief inductie (gas, elektrisch, keramisch, inductie), voor totale veelzijdigheid.

Anti-aanbaklaag aan de binnen- en buitenzijde
Gemakkelijk schoon te maken en vlot te koken: deze pan werd ontworpen om aan al uw dagelijkse behoeften te voldoen.

Vervaardigd in Frankrijk
Ontworpen en gemaakt in Frankrijk, met het hoogste niveau van vakmanschap en expertise.

Tefal: 's Werelds nr. 1 in kookgerei*
Tefal streeft ernaar om u steeds dat perfect kookresultaat te mogen garanderen — nog een reden om voor Tefal te kiezen!
*Bron: Euromonitor International Ltd, Home and Garden 2019 editie, consumenten verkoopwaarde (Retail Value RSP), cijfers 2018.

Meer informatie
MerkTefal
EAN code3168430311510
Referentie (Model)G2660302

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier