• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Xtorm Travel 6000 Silver Powerbank

432001545
Xtorm Travel 6000 Silver Powerbank is te bestellen in veelvoud van 1
€ 31,95
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Xtorm TRAVEL 6000. Kleur van het product: Zilver, Lader compatibiliteit: Mobiele telefoon/Smartphone. Capaciteit van de accu/batterij: 6000 mAh, Oplaadbron: USB. Ingangsspanning: 5 V, Stroom: 2 A, Spanning: 5 V. Invoer interface: Micro-USB. Breedte: 109,8 mm, Diepte: 23 mm, Hoogte: 59,2 mm


Betrouwbaar, handig, comfortabel

Altijd op de hoogte van de gebruikte hoeveelheid batterij dankzij de indicatie lampjes rondom de aan-uit knop. Een batterij overladen gebeurt nooit, want de Travel stopt automatisch met laden wanneer de batterij van je mobiele apparaat vol is. Bovendien zorgt de rubberen afwerking van de Power Bank ervoor dat deze goed in de hand ligt en nooit zomaar van een tafel af kan glijden


Nooit meer je kabel vergeten

Altijd een kabel bij de hand wanneer dat nodig is dankzij de uitneembare micro USB kabel die met een magneet bevestigd is aan de Power Bank. Met deze kabel kun je de Power Bank zelf of je mobiele apparaat opladen.


1, 2, GO - laad 2 apparaten tegelijk

De twee USB poorten waarover deze Power Bank beschikt, kun je tegelijk gebruiken. Het vermogen past zich automatisch aan de aangesloten apparaten aan.


Zo laad je sneller dan ooit

Met de Quick Charge 3.0 techniek gaat het opladen vier keer zo snel gaat dan wanneer je een conventionele oplader in het stopcontact gebruikt. Dit werkt echter alleen als het apparaat dat je op wilt laden deze techniek ondersteund. Hoe lang het precies duurt voordat de batterij van je mobiele apparaat opgeladen is, hangt geheel af van de grootte van deze batterij.


Meer informatie
MerkXtorm
EAN code8718182273441
Referentie (Model)8718182273441

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier