Batibouwvoordelen op keukens

Ja natuurlijk serveren we batibouwvoordelen op de molecule-keukenafdeling. Met een hele mooie korting op inbouwtoestellen én een gratis televisie. Nog tot eind maart geniet je van deze absolute topvoorwaarden. Wist je trouwens dat je bij ons altijd zelf het merk van je toestellen kiest? Zo’n Smeg-koelkast of een Boretti-fornuis past in élke keuken, toch?

Tot -40% op inbouwtoestellen

Ben je nog niet toe aan een nieuwe keuken en wil je je oude verfraaien? Met een likje verf en nieuwe toestellen is dat zo klaar. Of heeft je ouwe, trouwe kookplaat het begeven? Geen paniek! Met kortingen tot 40% op inbouwtoestellen doe je zeker een zaakje. En op die kookplaat van Whirlpool (AKT 809 NE) krijg je zelfs 42% korting. Je hebt hem al voor € 199!

-25% op onze badkamerafdeling

Op onze badkamerafdeling word je helemaal zen van die batibouwkortingen. Je krijgt er op baden, douches en badkamermeubelen 25%. Een promotie die aanvoelt als het nemen van een warm bad na een dag buitenwerk bij koude temperaturen. Gewoon zalig genieten! Onze collega’s Ann en Gino vertellen je er alles over in hun inspirerende toonzaal.

Hartverwarmende kachelkortingen

Was het misschien de laatste winter van je kachel? Ben je van plan over te schakelen naar pellets of aardgas? Heb je interesse in een elektrische sfeerhaard? … Bij molecule zijn we al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in kachels. Door die ervaring én dankzij ons ruime aanbod verwarmen we je op de beste mogelijke manier én met voordelige prijzen.

-20% op àlle tafels en stoelen

Onder het waakzaam oog van juf Jolien krijgt onze meubelafdeling een nieuwe uitstraling. Zo keurt ze elke tafel en stoel op kwaliteit en looks én tovert daar een topkorting van 20% bovenop. En of je nu landelijk, vintage, industrieel, minimalistisch of nog anders ingesteld bent, die korting geldt echt op àlle stoelen en tafels.

-40% op Pomax

Wie interesse heeft in interieurinrichting, weet dat Pomax een toonaangevend merk is. Zoek je nog nieuwe spulletjes om je huis lentefris en zomerklaar te maken? Kom dan zeker eens langs bij molecule. Met die 40% korting op kaarsen, serviezen, kandelaars, bestekken, meubeltjes en meer van Pomax doe je echt gouden zaakjes.

-20% op àlle strijkijzers

Plooien gladstrijken doe je om weer vriendjes te zijn of letterlijk om er piekfijn uit te zien. En of je daarvoor nu een eenvoudig strijkijzer of een gesofisticeerde stoomgenerator voor gebruikt, deze maand krijg je 20% korting op alles wat strijkt bij molecule. Onze collega Kristl vertelt er je alles over … met een uitgestreken gezicht natuurlijk wink.

-20% op hogedrukreinigers Kärcher

Met de grote kuis in het verschiet komt een hogedrukreiniger altijd van pas. Met zo’n kwaliteitstoestel van Kärcher krijg je echt alles proper. We spuiten die standaardprijzen weg met 20% korting of zelfs met 30% als je voor een eindereekstoestel kiest. Ook op de 5 L-onderhoudsproducten van Kärcher krijg je een korting van 20%.

-20% op tapijten

Als je dan toch aan die grote kuis begint en je huis een andere aanblik geeft, is het misschien ook tijd voor een nieuw tapijt. Ideaal omdat we in maart 20% korting geven op ons volledige aanbod. Oh ja … en als je toch op onze afdeling decoratie je ogen de kost geeft, neem dan een paar potten witte muurverf van Levis mee. Die koop je nu met 25% korting.

Tot -40% op elektrische fietsen

Kriebelt het bij jou ook al om meer buiten te komen? Om wat vaker de fiets te nemen? Uitstekend voor de conditie én je voelt dat je leeft. Met een elektrische fiets leg je ook langere afstanden af. Kom onze voordelige collectie eens bekijken. Werk je liever binnen aan je conditie dan ben je ook goed af met die topkortingen op fitnesstoestellen!

-10% op àlle tuinmeubelen

Het zonnetje heeft zich al een paar keer van zijn beste kant laten zien dit jaar. Tijd om nu al je tuinmeubelen buiten te halen. Of om een nieuwe set te kopen misschien. Hebben je tuinmeubelen hun beste tijd gehad of wil je wel eens wat anders? Op onze afdeling tuinmeubelen krijg je nu al een zomerse korting van 10%.

10% + 10% op sport + fashion

Wist je dat je bij molecule het hele jaar door 10% directe korting krijgt op heel veel (sport)merken én daarbovenop ook nog eens 10% op je spaarkaart? Daarom is het een goed idee om de collectie van onze meer dan 50 merken te bekijken. Je koopt je lente- of zomeroutfit altijd goedkoper bij molecule, ook je fitness- en vrijetijdsoutfit!