• Collection gratuite chez Molecule
  • Paiement en ligne sécurisé
  • 14 Jours de réflexion

Melitta 6761411 CI Touch Volautomatische Espressomachine

250000848
Melitta 6761411 CI Touch Volautomatische Espressomachine doit être acheté par multiple de 1
€ 819,95
In stock

Livraison

Retrait gratuit chez Molecule ou livraison à domicile est possible

Commandé avant 16h, livré chez vous le lendemain

nous livrons votre colis au plus vite

Vous recevrez un e-mail

dès que votre commande sera prête. Les commandes du week-end sont traitées à partir du lundi.

Un petit coin du voile

découvrez 400.000 produits dans notre magasin à Vichte

Bedieningscomfort voor veeleisende fijnproevers.
Geniet van de 10 verschillende koffiespecialiteiten en van 4 met slechts een enkele tik! Met My Bean Select® van de Melitta CI Touch® kunt u nieuwe koffiebonensoorten proberen: per kopje en passend bij de koffiespecialiteit. In het chique en compacte, roestvrijstalen design.

Pro Aqua filtertechnologie
Bij gebruik van een Melitta® Pro Aqua-waterfilter is een jaarlijkse ontkalking van de LatteSelect voldoende. Door het gefilterde water worden enerzijds de koffiekwaliteit en de smaak verbeterd, en anderzijds ook kalkafzettingen voorkomen.* (*De jaarlijkse ontkalking is gebaseerd op een berekening waarbij een watertank van 120ml 6 keer per dag gevuld wordt en de waterfilter 6 keer per jaar vervangen wordt.)

Fluisterstille molen
Nu kun je genieten van een heerlijk kopje versgemalen koffie terwijl iedereen nog ligt te slapen. Deze volautomatische koffiemachine is immers voorzien van een superstille, kegelvormige stalen molen die de koffiebonen snel en geruisloos maalt.

One Touch
Met een lichte aanraking selecteert u espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. En ook warme melk, melkschuim en warm water zijn gemakkelijk en in een handomdraai te bereiden dankzij One Touch.

10 koffievarianten
Dankzij de toetsen voor direct aftappen kunt u de 4 klassiekers Espresso, Café Crème, Cappuccino en Latte macchiato met slechts één druk op de toets oproepen. Via de receptenschrift-functie kunnen 6 andere koffievarianten worden gecreëerd: Ristretto, Lungo, Americano, Espresso macchiato, Caffè latte, Café au Lait.

Handmatige bean select
Om de best mogelijke smaakervaring te waarborgen, zijn voor de bereiding van de vele koffiespecialiteiten verschillende koffiebonen nodig. Om deze reden beschikt de CI® over een bonenreservoir met twee kamers \"Bean select\", waarmee, afhankelijk van het recept en de smaak, een keuze kan worden gemaakt tussen bijv. verfijnd milde koffiebonen of aromatisch krachtige espressobonen. Het Aromasafe®-deksel en de donkere schakering van het reservoir houden het aroma van de koffiebonen vast. Voor gemalen koffie is er bovendien een aparte vulkoker.

My Coffee Memory
Koffiesterkte, zettemperatuur, de gewenste hoeveelheid koffie, melk/melkschuim of heet water: de My Coffee Memory-functie slaat uw voorkeuren voor max. vier personen voor alle beschikbare koffievarianten op - die zeer comfortabel kunnen worden opgeroepen volgens voorgeprogrammeerde namen.

Italian Preparation Process
Voor de authentieke smaak zorgt het Italian Preparation Process, waarbij de ingrediënten volgens origineel Italiaans recept in de juiste volgorde worden samengevoegd. Zo wordt bij de Latte macchiato de Espresso pas na de melk en het melkschuim toegevoegd en bij Cappuccino is dat precies omgekeerd.

Aroma Extraction System (AES)
Voor de maximale smaak maakt de CI Touch® gebruik van de voorzetfunctie: de gemalen koffie wordt vóór het eigenlijke zetproces bevochtigd met water, zodat de aromastoffen van de koffie zich ten volle kunnen ontplooien. Voor de optimale reiniging kan de totale zetgroep zeer eenvoudig eruit worden gehaald.

Double Cup-modus (2 kopjes)
Met de Double Cup Mode kunnen tegelijkertijd twee kopjes van talloze koffiespecialiteiten worden bereid met en zonder melk.

TFT-kleurendisplay
Het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie maakt een intuïtieve bediening mogelijk voor het grootste bedieningscomfort. De stapsgewijze handleiding leidt u zonder noodzakelijke uitleg door het menu.

All-in-one uitloop
Aparte buisjes voor koffie, melk en heet water zorgen voor een eenvoudige bereiding van uw favoriete dranken zonder het kopje te verplaatsen. Bovendien is de uitloop tot 140 mm in de hoogte verstelbaar, zodat ook hoge Latte Macchiato-glazen er perfect onder passen.

Uitneembare zetgroep
U kunt de hele zetgroep uit de machine nemen en eenvoudig reinigen. Zo kunt u ook gemakkelijk aan de binnenkant van de machine.

Plug-in-melksysteem
Het melksysteem met zijn extern, vaatwasserbestendig melkcupje kan gemakkelijke eruit worden gehaald en past in iedere koelkast. Opgeruimd staat netjes: de aparte melkeenheid in de uitloop is gescheiden van het koffiesysteem. Deze kan ook gemakkelijk eruit worden gehaald en gereinigd.

Easy Steam Cleaning
Snel en hygiënisch: telkens na het aftappen van een melkdrank biedt de volautomatische machine u aan om de melktransporterende delen te reinigen. Slechts één druk op de knop later beginnen heet water en stoom met hun grondige werk.

Waterfilters
Wil je dat je koffie nog beter smaakt? Gebruik dan een Melitta® Pro Aqua waterfilter. Zo hoef je je volautomatische koffiemachine bovendien maar één keer per jaar te ontkalken. Hoe dat komt? Logisch: de filter zorgt ervoor dat het watersysteem zo lang mogelijk gevrijwaard blijft van kalkaanslag. ** Op basis van 6 kopjes van 120 ml per dag en zes filters per jaar.

Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma
Alles begint met een goede communicatie. Uw volautomatische koffiemachine laat je via het display weten wanneer het tijd is voor een reinigings- of ontkalkingsbeurt.

Energiebesparingsfuncties
Met de 0 watt-schakelaar kunt u uw volautomatische koffiemachine te allen tijde comfortabel van de stroom ontkoppelen. Bovendien zorgen de programmeerbare energiebesparende modus en de instelbare, automatische uitschakelfunctie voor een zuinige werking.

MISSION eco & care
Geniet bewust. In het belang van het milieu. We hebben ons eigen label ontwikkeld om je te helpen het juiste apparaat te kiezen.

Algemeen
Model aanduiding: F630-101
Kleur: zilver
Model serie: CI
Afmetingen (hoogte x breedte x diepte in mm): 345 x 255 x 475
Gewicht (zonder verpakking): 9,3 kg
Display: TFT kleurendisplay
Programmeerbare gebruikersknoppen: Ja
Premium conische stalen maalwerk: Ja
Automatische maal hoeveelheid regulering: Ja
Maalgraad instelling: 5-traps
Stil maalwerk: Ja
Volume bonencontainer: 270g
Actieve niveau controle van het bonenreservoir: Nee
Volume watertank: 1,8
Druprooster: Roestvrijstaal druprooster
LED kopjes verlichting: Ja
Auto-off functie: Ja
0-Watt schakelaar: Ja
Engeriebespaarmodus: Ja
Vermogen max.: 1400W
Voltage: 220-240
Frequentie: 5060HZ

Gebruik
Instelling brouwtemperatuur: 859095
Voorbrouw functie: Ja
Instelling koffie sterkte: 4-traps
Bonen selectie (2 kamer bonencontainer): Ja
Pijp voor oploskoffie: Ja
Koffieuitloop 2 koppen: Ja
In hoogte verstelbare uitloop: Ja
All-in-one uitloop voor 2 koffie-melk specialitieiten tegelijkertijd: Ja
Italiaans bereidings proces (volgorde van ingrediënten combinatie naar origineel Italiaans recept): Ja
Drankjes met een druk op de knop: Espresso, Espresso, Latte macchiato, Cappuccino, Warme Milch, Cafe Creme, Latte Macchiato
My Coffee profiel: Ja
Aantaal My Coffee profielen: 4
Aantal vooringestelde koffie variaties: 10
App ondersteuning/besturing: Geen

Melk
Melkschuimsysteem: One Touch melk functie
Warme melk toevoer: Ja
Melkcontainer: Kunststof + chroom
Gemakkelijke stoom reinigingsfunctie (reiniging van melkhoudende onderdelen): Ja

Reinigen & onderhoud
Verwijderbare zetgroup: Ja
Instellingen water hardheid: Ja
Compatibiliteit met waterfilters: Ja
Eenmalig per jaar ontkalken: Nee
Servicemenu knop: Nee
Automatisch reiniging en ontkalkingssysteem: Ja
Gemakkelijke stoom reinigingsfunctie (reiniging van melkhoudende onderdelen): Ja


Plus d’information
MarqueMelitta
Code EAN4006508217793
Reference model6761411

Consultez la politique d'expéditions et retour ici