• Collection gratuite chez Molecule
  • Paiement en ligne sécurisé
  • 14 Jours de réflexion

Zo! Home Dekbedovertrek Sharon - 100% Katoen - 260 x 200/220 cm

560005374
Plus disponible

Livraison

Retrait gratuit chez Molecule ou livraison à domicile est possible

Commandé avant 16h, livré chez vous le lendemain

nous livrons votre colis au plus vite

Vous recevrez un e-mail

dès que votre commande sera prête. Les commandes du week-end sont traitées à partir du lundi.

Un petit coin du voile

découvrez 400.000 produits dans notre magasin à Vichte

Voor het gebruik van je Zohome bedlinnen raden wij je aan om eerst het wasvoorschrift te raadplegen. Het is belangrijk om het wasadvies op te volgen om zo lang mogelijk van je beddengoed te blijven genieten.

Wassen
Voordat je het Zohome bedlinnen gebruikt is het belangrijk om het product eerst uit te wassen, niet spoelen of weken. Gebruik vloeibaar wasmiddel (vermijd bleekmiddelen) en raadpleeg voor het wassen het etiket van het product om na te gaan op welke temperatuur het gewassen mag worden. Was donkere en lichte kleuren altijd apart.

Wasmiddel
Gebruik vloeibaar wasmiddel. Voor lichte kleuren bevelen wij een vloeibaar kleur- of bontwasmiddel aan, voor donkere kleuren is een vloeibaar donker wasmiddel het beste. Volg altijd de wasvoorschriften op het etiket om ervoor te zorgen dat je bedlinnen zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

Drogen
Haal het bedlinnen na beëindigen van het wasprogramma direct uit de wasmachine om het te laten drogen. Laat het bedlinnen nooit in natte toestand in de wastrommel zitten. Wil je het beddengoed in de droger drogen? Kijk eerst op het wasvoorschrift of het item hiervoor geschikt is. Mocht dit het geval zijn, gebruik dan gedurende korte tijd een lage droogtemperatuur.

Strijken
Bij het Zohome bedlinnen zit altijd een wasvoorschrift. Raadpleeg het wasvoorschrift om te controleren of het product gestreken mag worden. Je kunt de kreukels het beste verwijderen door het bedlinnen vochtig te strijken, met een stoomstrijkijzer of door het bedlinnen vochtig te maken met een plantenspuit.


Plus d’information
MarqueZo! Home
Code EAN8718518398466
Reference modelZOHK186-73-DBO 260

Consultez la politique d'expéditions et retour ici