Interieuractie

krijg 10% terug
op jouw aangekocht meubel!

Droom je al zo lang van een nieuwe eetkamer of is de badkamer misschien aan vervanging toe? Kom dan langs bij molecule en trakteer jezelf! Nog tot 30 september krijg je bij aankoop van een keuken, badkamer, dressing, meubelstuk of slaapkamer 10% van het betaald aankoopbedrag terug in een waardebon. Zo kan je meteen nieuwe potten en pannen kopen voor in je keuken of je nieuwe salon gezellig decoreren. Dat is pas verwennerij.


-25% OP VERF VAN
HET MERK HISTOR

Moet er nog een studentenkot geschilderd worden of wil je de woonkamer eens restylen? Wel, ’t is de moment. Bij molecule krijg je nu 25% korting op àlle verf van het merk Histor.

NIEUWE COLLECTIE

Het schooljaar begint alweer en dan zijn we graag in’t nieuw gekleed. In de afdeling fashion kids hangen de rekken vol met leuke rokjes en coole sweaters. Geniet bovendien van onze dubbel voordelige spaarkaart. Meer weten? Klik hier.

PASCALE NAESSENS

Pascale Naessens gaf vorm aan Pure, haar eerste servieslijn. Het mooie keramiek straalt authenticiteit en warmte uit dankzij het gebruik van organische lijnen en natuurlijke materialen. En al dat moois is vanaf nu verkrijgbaar in de Serax shop van molecule.

SPORTLIEVELING

De spaarkaart is de sportlieveling van iedereen, want met jouw persoonlijke kaart geniet je van maar liefst 20% voordeel op sportschoenen en sportkledij. Wil jij ook zo’n spaarkaart? Klik hier.