Deze maand bij molecule:


LAATSTE AFPRIJZING

Laatste kans om te jagen op solden. De laatste afprijzing is er: 1 stuk 50% korting, 2 stuks -60% en vanaf 3 stuks -70% op àlle fashion voor heren, dames en kids. Amai, ‘t is nu wel echt de moment!

(*) Niet geldig op de zomercollectie 2015. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties tenzij anders vermeld.


NIEUWE AFPRIJZING OP LINGERIE

1 stuk 30% korting, 2 stuks -40% en vanaf 3 stuks -50% op lingerie en ondergoed. Er is ook 30% korting op alle nachtkledij voor heren, dames en kids. En om het helemaal warm te krijgen, geven we nog eens 15% korting op ons gamma donsdekens.

(*) Korting niet geldig op badmode, basisondergoed en nieuwe collectie 2015.


​-20% OP NIEUWE COLLECTIE

​Ook zo’n shopper die in de solden nooit iets vindt, maar in de nieuwe collectie wel al 10 leuke stuks ziet hangen. Geen schuldgevoelens meer, want nu is er de uitzonderlijke korting van 20% op de nieuwe collectie. Wauw!

(*) nieuwe collectie in-store geel gemarkeerd


-20% OP COMMUNIEKLEDIJ

​Weldra een groot feest voor een communicant? Laat jouw bengel of engel net zo schitteren als Xylian en Solène van de basisschool te Harelbeke. Ook op de nieuwe collectie communiekledij geniet je van 20% korting.

(*) deelnemende merken in de winkel


DE TWEEDE RONDE

Ready, set, go! Rep je naar onze afdeling sport voor de tweede afprijzing: 1 stuk 30% korting, 2 stuks -40% en vanaf 3 stuks -50% op àlle sportkledij en -schoenen voor ski, trekking, voetbal, wielrennen, fitness, lopen,…

(*) Niet geldig op sportaccessoires, basics en de nieuwe collectie 2015. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.


NOT BAD!

In januari geniet je van 20% korting op alle baden & douches. Bij Molecule vind je kwaliteit en gelukzaligheid. Gun jezelf een moment van relaxatie in dit luxueus bad van Allibert bijvoorbeeld. Nu 20% goedkoper.

(*) korting niet geldig op kraanwerk en wellnessbaden


-21% BTW OP JOUW KEUKEN

​Al onze keukens van Belgische, Duitse en Italiaanse ontwerpers worden op maat gemaakt, maar bovenal volgens jouw wensen. Onze 6 unieke troeven lees je in de folder. Onze grootste troef hier: 21% btw korting op jouw keuken én keukentoestellen!

(*) niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties


TOT -50% OP MEUBELEN

​Na de soldenperiode verbouwen onze klussende interieurspecialisten de meubeltoonzaal dus… uitzonderlijke kortingen tot wel 50%, want alles moet weg! Haast je.


WAT JE ZELF DOET…

Wat je zelf doet, is nu 20% voordeliger. Ontdek de afdeling doe-het-zelf waar je alles vindt om te klussen in huis en tuin. De hele maand januari 20% op doe-het-zelf-materiaal.

(*) korting niet geldig op planten, bloemen en machines


ZET JE SCHRAP

​Op ons volledig gamma eetkamerstoelen, keukenstoelen en bureaustoelen geniet je van 20% korting. Dat is 20% op àlle stoelen. Daar moet je even voor gaan zitten toch?

(*) korting geldig bij aankoop vanaf 6 stoelen


-20% OP ALLE VERLICHTING

​Moderne staanlampen, betaalbare Deense design, tuinverlichting, LED, vintage lampen, sfeerverlichting, nachtlampjes voor de kinderkamer,… bij Molecule vind je het allemaal. En alles is in solden!

(*) niet cumuleerbaar met eco-cheques


MOLECULE - PAREELSTRAAT 7 8570 VICHTE - TEL . 056 777 460 - INFO@MOLECULE.BE