Deze maand bij molecule:


GRATIS DOLCE GUSTO
T.W.V. € 99

Om jullie te bedanken voor een prachtig 2014 schenken we het ultieme eindejaarsgeschenk: bij aankoop vanaf € 250 bij Molecule, ontvangt iedereen een Dolce Gusto MiniMe espressoapparaat t.w.v. € 99 helemaal gratis! Lees alle voorwaarden hier.


2+1 GRATIS OP FASHION, LINGERIE & SPORTKLEDIJ

In de maand december geniet je in de afdeling fashion van de actie 2+1 gratis op fashion en lingerie. Bij aankoop van 2 stuks, krijgt u het 3e stuk helemaal gratis. In de afdeling sport geniet je van de 2+1 promotie op wintersportkledij en sportschoenen.


MOLECULE CADEAUBON

Met Kerstmis geven we cadeaus aan familie, vrienden en geliefden. Bij ons vind je nu het allermooiste geschenk: een cadeaubon van Molecule. Dat is een beetje alles geven! Geschikt voor jong, oud, sportliefhebber, fashionista, keukenprinses, dierenvriend, doe-het-zelver,…


-10% OP ALLE KERSTBOMEN!

Ruim assortiment kunstkerstbomen: gigantisch groot of gezellig klein, van € 20 tot en met € 400. Nu 10% korting!


DE KERSTMAN KOMT

Ho! Ho! Ho! Wie wordt daar gespot in de gangen van Molecule? Witte baard, een groot rood pak en stevige laarzen… Dat moet de Kerstman zijn. Op zaterdag 13, 20, 27 en zondag 14, 21 en 28 december komt de Kerstman langs bij Molecule. Zing een Kerstliedje en misschien krijg je wel een cadeautje.


-20% OP CHASSEUR

Met een casserole van het merk Chasseur maak je overheerlijke, winterse stoofpotjes klaar. Nu 20% korting!


-10% OP TALA

Brownies, muffins, biscuittaarten en meer zoetigheden op het menu dankzij de bakvormen van Tala én 10% korting!


MOLECULE - PAREELSTRAAT 7 8570 VICHTE - TEL . 056 777 460 - INFO@MOLECULE.BE