Deze maand bij molecule:


BEKIJK HIER ONZE FOLDER


RADIO 2 KOMT OP 16 NOVEMBER NAAR MOLECULE!

Hou je van muziek? Mis dan zeker de opnames van de Ultratop 50 niet op 16 november! Je kan er gratis meegenieten van live optredens van onder andere Dana Winner, Christoff, Bart Herman, Garry Hagger, Grietjes, Buurman, Sergio en Eva de Roovere.
Iedereen welkom in Molecule vanaf 10u.

20% KORTING OP AL ONZE WINTERJASSEN

De dagen worden korter, de winter komt dichterbij… Het ideale moment voor een nieuwe winterjas. Zeker nu je bij Molecule 20% korting krijgt op àlle winterjassen. Voor hem, voor haar én voor de kids. Van om het even welk merk. Je vindt vast wat je zoekt. Alleen in november. Alleen bij Molecule.

-10% OP ALLE KERSTBOMEN!

Na dit weekend verdwijnen de pompoenen en griezels weer voor een jaartje. De perfecte timing om het in huis nog wat gezelliger te maken. Om veel kaarsjes aan te steken en onder een dekentje te genieten van het haardvuur met een warme chocomelk. En voor de vroege vogels biedt Molecule in november 10% korting op alle kerstbomen. Kom snel je exemplaar uitkiezen.

-20% OP ALLE NACHTKLEDIJ

Een zachte kamerjas of een warme pyjama… ideaal voor tijdens de koude wintermaanden. Wij hebben alvast onze nieuwste collectie nachtkledij uit de kast gehaald. Voor de kids, maar ook voor hem en haar. De hele maand november voelen de pyjama’s en alle andere nachtkledij nog zachter aan bij Molecule. Dankzij de 20% korting voor iedereen.

DROOMKORTING!
-25% OP BEDDEN, MATRASSEN, LATTENBODEMS EN BOXSPRINGS

Niets zo belangrijk als een goede nachtrust om de dag vol energie aan te vatten. Ben je op zoek naar een volledig nieuw bed, droom je van een boxspring of heb je gewoon nood aan een nieuwe matras? Dan kom je in november best langs bij Molecule. Onze specialisten helpen je met raad en daad. De hele maand lang geniet je van een uitzonderlijke droomkorting van 25%. Ook op het bed van jouw dromen.

SCHERPER BESTAAT NIET!
1.299, - € 979

TV kijken was nog nooit zo bijzonder met het ultramodern, licht gebogen scherm van de Samsung Full HD 3D Led TV. Het bijzondere beeldscherm zorgt voor een nieuwe dimensie in kijkplezier. Deze maand voor slechts 979 euro. Een prijs zo scherp als het beeldscherm zelf!

KOOP EEN KEUKEN IN NOVEMBER EN GENIET
VAN 20% KORTING OP ALLES!

Je leest het goed. Als je in november een keuken koopt bij Molecule krijg je 20% korting op àlles! En daarmee bedoelen we meubelen, toestellen, marmerwerk, plaatsing … én zelfs op kookpotten en andere accessoires die je samen met je nieuwe keuken koopt. Een uniek aanbod, alleen in november bij Molecule.

MOLECULE - PAREELSTRAAT 7 8570 VICHTE - TEL . 056 777 460 - INFO@MOLECULE.BE