-20% op alle lederen salons

Wist je dat leder van goede kwaliteit mooier wordt met de jaren? En op die kwaliteit kijken we bij molecule nauwgezet toe. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van lederen zetels. Naast heel wat klassieke modellen zit je bij molecule ook goed voor eigentijds ontworpen lederen salons. Relax! Deze actie is ook geldig op alle lederen relaxen.

-20% op vaatwasmachines

Is je vaatwasmachine aan vervanging toe of denk je erover na om er voor het eerst een in huis te halen? Dan was je het deze maand goed af bij molecule. Nog tot eind februari krijg je op alle vaatwasmachines een korting van 20%. Onze afwasspecialisten Cedric en Dieter staan klaar met de beste informatie.

-20% op lingerie

Het ABC maar ook het DEF van de lingerie leggen we je graag uit bij molecule. Naast al die cupmaten kun je verder kiezen uit tal van stijlen, kleuren en vormen. Op onze lingerieafdeling vind je wat je zoekt en dat voor elke gelegenheid. Kom eens langs en geniet nog tot eind februari van 20% korting.

Vervang je oude kachel!

Ben je toe aan een nieuwe kachel? Omdat je toestel bijna versleten is of omdat je je interieur wil veranderen? Bij molecule krijg je nog tot het einde van de maand een inruilpremie voor je oude kachel bij aankoop van een nieuwe kachel. Ontdek ons ruim aanbod kachels in onze online folder.

-20% op loopbanden

+ gratis televisie!
Februari is de perfecte maand om thuis te werken aan je conditie. Zeker nu je 20% korting krijgt op de aankoop van een loopband bij molecule. Daar doen we deze maand ook nog eens een gratis televisie bovenop! Perfect dus om naar het voetbal te kijken terwijl je loopt of naar je favoriete serie of film.

-20% op alle skikledij

Misschien ga je skiën tijdens de krokus- of paasvakantie? Slalom dan snel even naar onze sportafdeling waar je op alle skikledij nog tot eind februari 20% korting krijgt. Skivesten, skibroeken, fleeces … en tegelijk op tal van accessoires krijg je -20% bij molecule. Ook op trekkingmateriaal geldt deze korting.

-20% op keukens

Onze keukentoonzaal wordt volop vernieuwd. Een perfect moment om eens langs te komen. Koop je in februari een keuken bij molecule, dan krijg je 20% korting. Bovendien kies je bij ons zelf je toestellen, je materialen én de vorm van je keuken. Bij molecule garanderen we een perfecte afwerking en hebben we écht oog voor detail.

-20% op dressings

Heb je thuis een kamer die leeg staat? Dan is het moment misschien wel aangebroken om een dressing te installeren. Zo’n perfect op maat gemaakte inloopkast waar je al je kleren en schoenen perfect kunt ordenen. Een dressing wordt door ons eigen team perfect op maat geïnstalleerd.

-20% op badkamers

Of je badkamer nu toe is aan het vervangen van een kraan of aan het volledig strippen en opnieuw opbouwen … bij molecule krijg je in februari 20% korting op ons ruim assortiment badkamermeubelen, douchecabines, baden, kranen en meer. Onze specialisten helpen je de beste beslissing te nemen.

Smileys!

Shoppen met een brede glimlach? In februari pakken we op onze afdelingen fashion en sport weer uit met smileys. De allerlaatste stuks aan absolute bodemprijzen. Maak dat je er snel bij bent dan doe je echt wel de beste koopjes!

20 dagen 20% korting

Al onze kortingen vind je in deze onlinefolder. Met de beste koopjes per afdeling. Wil je nog meer? Breng ons dan een bezoekje in februari. Tot binnenkort.