De gezelligste cadeautjeswinkel van het land

In december is molecule de gezelligste cadeautjeswinkel van het land. Boordevol inspiratie om er een onvergetelijk eindejaar van te maken voor het hele gezin. Maar ook met heel wat promoties! Je ontdekt er alles over in onze online folder.


2+1 gratis fashion voor het hele gezin

Koop je vanaf nu 3 stuks kledij bij molecule, dan neem je het goedkoopste stuk gratis mee naar huis. Shop daarom nu je eindejaarsoutfit of heerlijk warme winterkleding voor het hele gezin. Supervoordelig zodat je nog wat extra overhoudt voor kerstcadeautjes.*

2+1 gratis lingerie

Een nieuw lingeriesetje misstaat nooit onder de kerstboom. Voor jezelf en eigenlijk ook een beetje voor je partner. Nog een hele maand lang bij molecule 2+1 lingerie voor haar en natuurlijk ook voor hem.

2+1 sportkledij

Wil je die extra kerstkilo’s nu al aanpakken? Goed idee. Misschien wel in een nieuwe sportoutfit. Koop je 3 stuks kleding op onze sportafdeling dan krijg je ook hier het goedkoopste stuk gratis. Zo ben je altijd een winnaar!

Gezellig tafelen

Steengrill, teppanyaki, raclette, fondue ... de eindejaarsperiode leent zich als geen ander om gezellig te tafelen. Daarom schenken we deze maand heel wat kortingen op onze afdeling klein elektro. Zo heb je al een kwalitatief fondueset van Severin voor € 39. Laat het smaken.

-15% op alle Crock-Pots

Sta je graag in de keuken tijdens de kerstdagen en wil je toch meer dan voldoende tijd aan je gasten besteden dan is slow cooking dé oplossing. Deze maand krijg je dan ook 15% korting op alle Crock-Pots. Zo ontvang je met een extra goed gevoel je gasten. Geniet ervan!

GreenPan-promotie

Daar is het eindejaar, dus doen wij een promotie op eindereeksen. Die pannen van GreenPan zijn echt een klasse apart. Wil je jezelf overtuigen? Kom dan op zondag 3 december naar onze kookdemo. Als je graag kookt, moet je dit gezien hebben!

Servies service inbegrepen

Serax pakt uit met een nieuwe servieslijn getekend door Anita Le Grelle. Prachtig eclectisch aardewerk dat elke feesttafel siert. Je vindt op onze afdeling huishoud ook de Surface-lijn van Sergio Herman, Pure van Pascale Naessens en nog veel meer! Onze collega Sabine levert de service.

Goedgemutste decoratie

Kerst is de uitgelezen periode om het bij jou thuis nog gezelliger te maken. Daarom vind je op onze afdeling decoratie een zeer uitgebreid aanbod van sfeerlichten, kandelaars, kussens … en andere decoratieartikelen. Zoals die goedgemutste uil waar je altijd vrolijk van wordt.

HoHoHo -20% op àlle kerstbomen

Van een mini-boompje tot een eyecatcher van meer dan 2 meter … bij molecule vind je alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijke kerst van te maken. Daar zorgen we voor met 20% korting op kerstbomen maar ook op heel wat kerstdecoratie krijg je nu al vrolijke kortingen.

Cadeau-inspiratie voor iedereen

Ben je op zoek naar een kerstcadeautje van minder dan € 10 of wil je uitpakken en mag het een veelvoud zijn … bij molecule vind je het ideale geschenk op maat van jouw budget. Op elke afdeling zetten we deze cadeaus in de kijker. Zoals die nieuwe collectie kaarsen van Pomax. Sfeer én heerlijke geuren gegarandeerd!