Voor al onze vakantieshoppers zijn er de smileys: dat zijn laatste stuks aan hele kleine, ronde prijzen. De smileys vind je in de afdelingen fashion, sport, nachtkledij, lingerie & ondergoed. Snel zijn is de boodschap!Last minute

Wij ruimen op in de afdeling tuinmeubelen en de afdeling barbecues. Geniet van fikse kortingen op prachtige parasols, tuintafels, houtskoolbarbecues,… Ook op fietsen geniet je van last minute koopjes. Op = op!

BIEN CUIR

Kinderen in hun tienerjaren, een enthousiaste puppy en een dozijn apérofeestjes. Heeft jouw sofa dit allemaal doorstaan? Tijd voor nieuw zitcomfort dan! Nu 20% korting op alle lederen sofa’s.

STRIJKTAFELS -15%

Net terug van reis of kamp en een berg strijk voor de boeg? Trakteer jezelf eerst op een nieuwe strijktafel van Brabantia en die berg verdwijnt als sneeuw voor de zon. Nu 15% korting op alle strijktafels van Brabantia.

GOED GEBAKKEN

Zeg België en dan denkt iedereen aan frietjes! Molecule geeft 20% korting op alle friteuses omdat ook wij dol zijn op frietjes bij de barbecue, stoofvlees, kip uit de oven,… bij alles eigenlijk! Alle friteuses op pagina 8 in de online folder.

XL-GARANTIE

De start van het voetbalseizoen of je favoriete zomerfilm bekijk je natuurlijk het liefst op een groot scherm. Koop je in augustus een XL tv dan krijg je bij molecule een extralange garantie van maar liefst 5 jaar. High Five!

-20% BOSCH

Voor alle vakantieklussers is er dé promotie van de maand: 20% korting op een selectie van Bosch. Ontdek alle twintig toestellen voor huis én tuin op pagina 14 in de online folder.