ONTDEK ONZE NIEUWE VAKANTIEFOLDER

Tijdens de krokusvakantie met het hele gezin een dagje molecule? Uitstekend idee! Snel nog skikledij nodig: 20% korting. Toe aan een nieuwe lederen salon: 20% korting. Wil je je badkamer vernieuwen: 25% korting. Op zoek naar Valentijnslingerie: 20% korting. Zinnen gezet op een nieuw koffiezetapparaat: 15% korting. Honger: vol-au-vent met frietjes voor maar € 7,50! Mmmeer kortingen, merken en inspiratie vind je in onze folder. Veel leesplezier.


-20% OP ALLE LEDEREN SALONS

Februari is letterlijk en figuurlijk leerrijk bij molecule. Met een geweldige korting van 20% op al onze lederen zetels. Is je lederen sofa aan vervanging toe, dan zit je deze maand goed bij molecule.

ONTDEK ONZE SMILEYS EN DOE SUPERKOOPJES!

Onze Smileys dat zijn de laatste soldenstuks aan kleine ronde prijzen. Kom snel langs en ontdek wat een glimlach met je doet als je nog net dat mooie kledingstuk met een superkorting op de kop tikt.

WAUW! NU NOG 20% KORTING OP ALLE SKIKLEDIJ & ACCESSOIRES.

Vertrek je binnenkort op skivakantie? Spring dan zeker binnen bij molecule. Nog de hele maand februari vind je bij ons alle wintersportkledij en accessoires aan 20% korting. Zo sta je met een nog beter gevoel op je latten of snowboard.

OELALA! 20% VALENTIJNSKORTING OP ALLE LINGERIE EN ONDERGOED.

Binnenkort is het weer Valentijn en dan is een lingeriesetje altijd een goed idee. Goed om te geven en sexy om te dragen. In februari krijg je bij molecule de hele maand lang 20% korting op lingerie en ondergoed.

DE ALLEREERSTE BATIBOUWPROMOTIE! 25% KORTING OP BADKAMERS.

Wat zouden we zijn zonder badkamer? Elke ochtend en elke avond opnieuw maken we er ons klaar. Vaak stappen we er ook beter buiten dan we er binnen gaan. Is je badkamer toe aan vernieuwing, dan moet je deze maand bij molecule zijn. Maar liefst 25% korting op alle badkamers. Waar wacht je nog op?