Onze acties en promoties in februari:


WIN JE ZOMERGARDEROBE!

Heb je het nu ook wel gehad met de winterkoude? Verlang je naar frisse kleuren, vrolijke prints en toffe zomeroutfits? Speel dan mee met onze Facebookwedstrijd en maak kans op een fashion waardebon van € 100, € 200 of € 500. Surf naar de Facebookpagina van molecule en SPEEL MEE!

(*) Wedstrijdreglement


-20% OP LEDEREN SOFA’S

Een pak koude winters, kinderen in hun tienerjaren en een dozijn apérofeestjes. Heeft jouw sofa dit allemaal doorstaan? Tijd voor nieuw zitcomfort dan. De hele maand februari kan je genieten van maar liefst 20% op alle lederen sofa’s.

(*) Actie niet cumuleerbaar met eco-cheques, andere promoties en/of kortingen.


-25% OP TUNTURI

Geen grote fan van outdoor sporten? Kies dan om thuis te sporten met fitnesstoestellen van Tunturi. Keuze uit groot assortiment hometrainers, loopbanden, crosstrainers, enz. En nu -25% op alle fitnesstoestellen van Tunturi.

(*) Actie niet cumuleerbaar met eco-cheques, andere promoties en/of kortingen.


-20% OP LINGERIE

Het is dé tijd van het jaar om grote schoonmaak te houden in je ondergoedlade. Ga voor frisse kleuren en fijne stofjes. Ga voor vrolijk met 20% directe korting op lingerie en boxershorts.

(*) Actie niet combineerbaar met spaarkaart. Korting niet geldig op badmode en basisartikelen.


TOT -25% OP BORETTI

Boretti is de koning onder de fornuizen: royaal, luxueus en een pronkstuk. Altijd al gedroomd van zo’n blikvanger in je keuken? Wel, in de maand februari geven we tot wel 25% korting op Boretti. Dat is pas chic!

(*) Actie geldig bij aankoop van fornuis én dampkap van Boretti. Actie niet cumuleerbaar met eco-cheques, andere promoties en/of kortingen.


SMILEYS

Het is weer zo ver! In de maand februari zijn er de smileys. Dat zijn laatste stuks aan weggeefprijzen. Scoor nog vlug een koopje in de afdeling fashion voor kids, heren en dames. Ook in de afdelingen nachtkledij, lingerie en sport zijn er smileys.

(*) Laatste stuks gemarkeerd met een smiley. Actie niet combineerbaar met spaarkaart.


VROEGBOEKKORTING

Nu al een zomerreis aan het plannen in de hoop first minute deals te scoren? Ook bij molecule kun je genieten van “vroegboekkortingen”. Reeds -20% korting op àlle reiskoffers. Ook op de nieuwe collectie.

(*) Actie niet cumuleerbaar met eco-cheques, andere promoties en/of kortingen.


2e PARFUM AAN -50%

Verwen jezelf en je partner met een heerlijk geurende parfum en geniet van 50% korting op de 2e parfum. Bij molecule in de shop Di, beauty&care.

(*) Uitgezonderd aftershave. Aanbieding geldig t/m 24/02/2015.


MOLECULE - PAREELSTRAAT 7 8570 VICHTE - TEL . 056 777 460 - INFO@MOLECULE.BE