De promoties in april bij molecule:


JAN TRAKTEERT

In april vieren we de derde verjaardag van de afdeling fashion. Ook Jan, de fashion goeroe van molecule, viert deze maand zijn verjaardag. Dubbel feest en dus reden genoeg om uit te pakken met… 20% directe korting op fashion, sport & badmode.

(*) lijst deelnemende merken in de winkel


VERLENGING BATIBOUWVOORDELEN

Twijfel niet langer. Scoor jouw nieuwe badkamer, keuken(toestellen) of kachel nog in april dankzij de verlenging van onze Batibouwvoorwaarden. Benieuwd naar de kortingen en voordelen? Klik en blader door naar pagina 18 in onze online folder.


-15% OP ALLE STRIJKIJZERS

Op zoek naar super strijkresultaat en een hoog gebruiksgemak? Dan hebben wij in de afdeling klein elektro zeker wat je zoekt. Bovendien schenkt molecule de hele maand 15% korting op het volledige gamma strijkijzers & stoomgeneratoren.

(*) niet cumuleerbaar met eco-cheques. Actie niet geldig op de Miele Fashion Master.


HUUR EEN ELEKTRISCHE FIETS

Benieuwd naar het comfort van een elektrische fiets? Bij molecule kun je nu een fiets huren en de hele dag genieten van een prachtige streek. Geen enkele helling, heuvel of berg die jij niet aankan. Interesse in een testritje? Klik hier.


KLUSSER DE KLUS

Je gevel verven, het tuinhuisje primen of het metalen tuinhek lakken? Waar eerst te beginnen? Bij molecule natuurlijk. Nu tot -20% op verf voor binnen én buiten. Dat is handig!


SPETTERENDE KORTING

Wegens groot succes wordt de actie -20% op alle hogedrukreinigers van Kärcher verlengd tot eind april. ’t Is de moment he!


STAPELGEK

Wij zijn stapelgek op de tuinstoel Modern gemaakt van stevig aluminium en duurzaam textileen. Deze tuinstoel is makkelijk stapelbaar en te verkrijgen in de kleuren wit, champagne, taupe en zwart. Geniet nu tuinstoel Modern. van de actie 3+1 gratis op de


NIEUW & TRENDY

Molecule pakt uit met een nieuw & trendy merk. MIONI staat voor krachtig design met een speels karakter. De meubelen en de verlichting van MIONI zijn strak en stralen tegelijkertijd warmte en rust uit. Op pagina 16 van de online folder krijg je een voorsmaakje van de collectie van MIONI.


-20% OP GIARDINO

Giardino is hét merk als het aankomt op tuinafsluitingen en tuinpoorten. In onze afdeling doe-het-zelf vind je het specialistenmerk Giardino én jouw 20% directe korting.


MOLECULE - PAREELSTRAAT 7 8570 VICHTE - TEL . 056 777 460 - INFO@MOLECULE.BE