• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Welkom in onze nieuwe sportafdeling!

Onze nieuwe sportafdeling inspireert van zodra je er binnenwandelt. Je vindt er casual- en sportswear van Adidas, Puma, Nike, O’Neill en heel wat andere topmerken. Naast de afdeling kleding ligt de focus ook op fietsen. Denk aan elektrische fietsen voor haar en hem, gewone fietsen voor groot en klein met daarnaast ook fietsattributen. En er is veel meer.

Steps, hometrainers, loopbanden, roeiers, crosstrainers, hiking equipment, pingpongpaletten, duikbrillen, buffs, sneakers, voetbalschoenen en -shirts, dartsblokken, basketballen, springtouwen … als het met sport te maken heeft, is de kans heel groot dat je het vindt bij molecule.

Vive le vélo!

Bij molecule zijn we ons er goed bewust van dat niet iedereen dezelfde fiets wil. Daarom hebben we ons assortiment zo ruim mogelijk gemaakt. Bij ons vind je elektrische fietsen, mountainbikes en plooifietsen. Maar ook gewone stadsfietsen, koersfietsen en kinderfietsen. Van merken als Minerva, Prestige, Bottecchia en andere.

Wist je trouwens dat we over een mini-indoorparcours beschikken? Je kunt er je nieuwe fiets, pedelec of step even testen en voelen of deze perfect matcht. Natuurlijk heb je ook nog eens keuze uit een bijzonder breed assortiment accessoires zoals sloten, zadels, fietstassen tot zelfs fietsendragers voor op je auto.

Wist je trouwens dat je bij molecule ook je fiets kunt laten herstellen? Kristof en zijn team monteren extra fietsverlichting, stellen versnellingen af, installeren fietscomputers, checken bandenspanningen en gaan niet naar huis voor alles gesmeerd loopt ... vooral dan kettingen ;-).

Ready, set, go!

Je levert inspanning als je sport, maar dat betekent niet dat je je daarom slecht in je vel moet voelen. Integendeel, met de juiste outfit én instelling bereik je je doelen sneller én in stijl. Van heel wat verschillende merken bieden we coole collecties aan. Van zodra een sport meer in de aandacht komt, spelen we hierop in. Padel is zo’n voorbeeld. Als jij wil gaan padellen vind je bij molecule alles wat je nodig hebt om er op los te meppen ;-).

Leisure wear

Naast kleding speciaal ontworpen om te sporten, bieden we op deze afdeling ook leisure wear aan. Da’s eigenlijk sportief ogende mode die je elke dag kunt dragen. Heel wat sportmerken die molecule in collectie heeft, serveren zo’n collectie. Ben je dus op zoek naar een perfect zittende en sportief ogende jas … niet twijfelen, spring zeker eens binnen. Ook voor sweaters, sweatpants, shirts en nog heel wat andere fijne kledingstukken.

Wat een team

De kapitein van ons sportteam is Stephanie. Zij runt de shop met Elise aan haar zijde. Samen geven ze het beste van zichzelf in een afdeling die nog maar heel recent werd hertekend. Met aandacht voor heel veel sporten zoals voetbal, basketbal, tennis, golf, zwemmen, hiking, ballet, fitness, jogging, wielrennen en veel meer. Welke sport jij ook beoefent, Stephanie en Elise begeleiden je als een echte coach.

Altijd in vorm

Van zodra je onze sportafdeling binnenwandelt vallen ze op. De tientallen fitnesstoestellen in alle vormen en maten en dus ook in alle prijscategorieën. Elke spiergroep komt aan bod. In ons aanbod vind je naast toestellen ook fitnessattributen. Denk aan crosstrainers, hometrainers, bodymachines, roeiers, loopbanden, halterbanken en home gyms.

Mag het allemaal wat eenvoudiger, dan vind je bij molecule ook halters, springtouwen, yogamatjes en heel wat andere accessoires die je nodig hebt om jouw favoriete bewegingen te doen. Met aangepaste outfit ook, maar dat hadden we je hierboven al verteld ;-). Spring zeker eens binnen, de sportafdeling van molecule loont echt de moeite.