• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Elektro voor groot en klein

Meer dan ooit hebben we nood aan contact met mekaar en daar willen we als molecule ons steentje toe bijdragen. Zo kun jij connecteren met je familie en vrienden. Thuis of waar dan ook ter wereld. Om je hierbij te helpen delen we ons aanbod op in multimedia, hifi, klein elektro en witgoed.

Alles onder 1 dak

Met 30.000 m2 shoppingruimte heeft molecule heel wat onder 1 dak te bieden. Onze afdeling klein elektro vormt daarop geen uitzondering. Keukenrobots, haardrogers, scheerapparaten, elektrische tandenborstels, mixers, friteuses, koffiemachines, ijsmakers … als er een stekker aan vasthangt is de kans zeer groot dat we het hebben.

Ook onze afdelingen witgoed (wasmachines, droogkasten, frigo’s en diepvriezers), inbouwtoestellen (ovens, microgolfovens, kookvuren, vaatwassers en dampkappen) en hifi (smartphones, radio’s, televisies, printers, computers, tablets en meer) vind je hier. In een onlangs nog helemaal heringerichte inspiratieruimte die tot de verbeelding spreekt.

Service voor én na verkoop

Bij molecule beseffen we dat prijs en kwaliteit belangrijke waarden zijn bij een aankoop. Daarom vind je op onze afdelingen alleen maar experts. Zij zijn stuk voor stuk een krak in hun vak. Dit stelt ons in staat om onze service naar een hoger niveau te tillen. Met de juiste informatie tijdens je aankoop, maar ook daarna zodat je extra lang blijft genieten van die aankoop.

 

Le petit électro rend la vie plus agréable

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe het leven eruit zou zien zonder die handige kleine elektro-apparaten? Hoe je je brood zou roosteren, je soep mixen, je frieten bakken of je koffie zetten? Ook buiten de keuken zou het leven er niet eenvoudiger op worden. Denk maar aan strijken, stofzuigen, epileren en tal van andere dagelijkse activiteiten.

Ons klein elektro-team

Christelle en Jan hebben samen meer dan vijftig jaar ervaring met klein elektro. Van zodra er een nieuw toestel op de markt komt, zijn ze er als de kippen bij om het aan een grondige analyse te onderwerpen. Zo ben jij als molecule-klant zeker dat je de juiste informatie krijgt als je een aankoop overweegt.

Christelle maakt van koffie zetten een kunst

Ben jij ook verzot op een heerlijk kopje koffie bij het ontbijt of gewoon tussendoor? Dan ben je bij Christelle aan het juiste adres. Als echte koffieliefhebster weet ze van elk toestel tot in het kleinste detail te vertellen wat de voor- en nadelen zijn. Haar technische kennis van klein elektro is straf. Even straf als haar koffie, denken we wel eens bij molecule ;-). Omdat ze altijd zo goed gezind is ;-).

Je vraagt best aan Jan, wat een toestel allemaal kan!

We noemen hem kleine Jan omdat er op onze fashion-afdeling een boom van een vent rondloopt die naar dezelfde naam luistert. Maar onze Jan is wel een grote meneer als het over klein elektro gaat. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet van zowel tondeuses als friteuses. Jan haalt meer uit je toestel dan je zou denken.

Koken, wassen en plassen … groot elektro voor iedereen

Ons dagelijks comfort is er de laatste decennia alleen maar op vooruitgegaan. Zowat elke woning beschikt vandaag over een goed uitgeruste keuken, een wasmachine, droogkast, diepvries … Stuk voor stuk grote elektrische toestellen die ons leven helpen organiseren. Af en toe gebeurt het dat 1 van deze toestellen het begeeft. Geen nood, bij molecule helpen we je graag verder.

Het gamma groot elektro bij molecule is zeer uitgebreid. Wasmachines, droogkasten, vaatwassers, ijskasten, diepvriezers, wijnkasten dampkappen, ovens, fornuizen … en dat van zowat alle bekende merken én op maat van jouw budget. Daar komt ook service na verkoop bij kijken en hier maken we echt een verschil. Na je aankoop kun je rekenen op onze technische dienst die snel én efficiënt te hulp schiet, mocht er iets fout lopen.

Ons topteam staat voor je klaar

Isabelle en Cédric zijn een topteam als het aankomt op adviesverlening voor groot elektro of witgoed. Je vindt ze aan hun eigen desk op de afdeling maar meestal druk in de weer met klanten. Advies nodig? Je vindt geen betere experts dan deze 2. Kom dus zeker eens langs en laat je door echte pro’s adviseren.

Multikeuze in multimedia

Waar je vandaag gaat of staat, multimedia omringen je overal. Dat hoeft ook niet te verbazen. De ontwikkelingen op dit gebied gaan de laatste jaren zo snel dat die evolutie nauwelijks bij te houden is. Bij molecule doen we er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de nieuwste trends.

Dat betekent dat de grootste merken ons altijd laten weten wat er wanneer op de markt komt. Zo ben je zeker dat als je een bezoekje brengt aan molecule, je altijd de nieuwste modellen aantreft van digitale fotokaders, fototoestellen, navigatiesystemen, computers, printers, tablets, laptops en veel meer.

De nieuwste televisietoestellen

Uit recent onderzoek blijkt dat we met z’n allen gemiddeld 2 tot 3 uren per dag televisie kijken. Je kunt dan ook maar beter een kwalitatief toestel hebben, vinden we bij molecule. Daarom ook is ons aanbod zo uitgebreid. Groot, klein, LCD, LED … We kunnen hier nog heel wat eigenschappen opnoemen maar eigenlijk ben je meer met namen van merken, toch? Samsung, Philips, Sony, Lenco, Akai, LG, Panasonic en meer.

Wil je graag je nieuwe televisie aan de muur hangen én alle draden wegwerken? Geen probleem. Bij molecule hebben we alle televisieaccessoires in huis.

Easy listening

Zowel voor professionele als casual geluidsapparatuur ben je welkom bij molecule. Controllers, platenspelers, mengpanelen, headsets, lichtinstallaties … Zo ben je perfect uitgerust om iedereen van zijn knaldrang te verlossen. Chill je liever thuis dan kun je bij ons terecht voor DAB+ en conventionele radio’s , docking wekkers, lichtwekkers, tower speakers, dictafoons van Philips, Sony, JVC, Akai, König, Muse, Panasonic en veel meer.

Een team waarop je kunt rekenen

Geert, Louis en Gauthier zijn stuk voor stuk toppers. Ze zijn allround in hun kennis over alles wat met elektronica te maken heeft. Natuurlijk hebben ze ook hun eigen voorkeur als het aankomt op productgamma. Uiteindelijk komt het erop neer dat wat je ook zoekt, of welke expertise je ook nodig hebt op de experts van molecule kun je rekenen.