-10% tuinmeubelen

Koop nu al extra voordelig je nieuwe tuinmeubelen bij molecule. Je krijgt 10% korting op onze prachtig vernieuwde collectie.

-20% Kärcher

In maart krijg je 20% korting op alle hogedrukreinigers van Kärcher op voorraad én 20% korting op onderhoudsproducten van Kärcher.

-20% HG

HG doet wat het belooft. En dat vindt ook onze poetsvrouw Anna. Zij wordt echt vrolijk van die 20% korting op alle HG-producten.

-20% stofzuigers

Steelstofzuiger, robotstofzuiger of klassieker … op élk model stofzuiger krijg je in maart 20% korting bij molecule. Stofzuigen is nooit plezanter geweest.

-20% Kärcher

Naast de hogedrukreinigers en onderhoudsproducten krijg je ook op alle stoomreinigers van Kärcher een stomende korting van 20% in maart.

-20% Demeyere Intense

Prachtig vormgegeven én kwalitatief hoogstaande kookpotten nodig? Deze maand koop je de Intense-lijn van Demeyere met 20% korting.

-20% inbouwtoestellen

Ben je toe aan nieuwe inbouwtoestellen? Maart is de perfecte maand met 20% korting op ovens, dampkappen, koelkasten en meer om in te bouwen.

Tot -25% badkamers

Batibouw gemist? No problemo! Laat je onderdompelen op onze badkamerafdeling waar je kortingen tot 25% krijgt.

-20% handdoeken

Je zou voor minder gaan zingen. Zo denkt onze collega Maëlle er ook over. -20% op onze collectie handdoeken in maart.

Lente-interieur

Je interieur nu al lenteklaar maken? Een uitstekend idee is dat! Zeker nu de volledige nieuwe collectie beschikbaar is. Kom zelf eens kijken.

-20% tafels en stoelen

Louis, het zoontje van onze collega Cedric ziet die korting van 20% op tafels en stoelen volledig zitten. Hij krijgt er zelfs vleugels van.