De winter is nog lang niet voorbij. Ideaal om je slag te slaan bij molecule. Op onze afdeling fashion vind je smileys, de laatste stuks van de wintercollectie voor superlage prijzen. Wat dacht je van een G-Star jeans die van € 130 komt en nu te koop is voor € 44?


Er zijn ook sportsmileys!

Ook op onze sportafdeling krijg je in februari smileys. Zo betaal je voor die roze jas van Roxy nog € 45, da’s exact de helft van de originele prijs. Sprint deze maand naar molecule want voor zo’n prijzen wordt er gevochten.

-25% op àlle fitnessapparaten

Natuurlijk kun je op je fiets kruipen of je loopschoenen aantrekken en kilometers malen. Wij sporten tijdens de winter liever binnen. Daarom geven we op àlle fitnessapparaten -25% in februari. Da’s toch een buitenkans!

-25% op Pomax

Pomax helpt van elk huis een thuis te maken. En omdat we het bij molecule ook graag gezellig hebben, krijg je van ons 25% op alle Pomax-producten. Tafelgerief, kaarsen, decoratie … zorg dat je er snel bij bent want op is op!

Grote meubelopruimactie

We vliegen er volop in om van onze meubelafdeling nog meer een inspiratieplek te maken waar jij je interieurideeën opdoet én de tofste meubelen vindt. Daarom mogen er heel wat meubelen weg met een mooie korting. Kom eens een kijkje nemen.

-20% op raamdecoratie Decosol

Raamdecoratie in alle mogelijke uitvoeringen, daar staat Decosol voor. Kom je in februari langs op onze afdeling decoratie dan krijg je 20% korting op alle Decosol-producten. Ideaal om je woning nu al een nieuwe toets te geven, toch?

Extra voordelig wassen en drogen

In februari zetten we een aantal toestellen in de kijker op onze afdeling witgoed. Er zijn opvallende promoprijzen op wasmachines, droogkasten en vaatwassers van verschillende merken. Doe je voordeel!

-25% op BK-kookpotten

Ben jij een keukenprins(es)? Dan weet je als geen ander dat het juiste materiaal het verschil maakt. En daar hoort zeker een gevarieerde pottenset bij. Bij molecule krijg je nu 25% korting op alle eindereeksen van BK-kookpotten.

Batibouwkortingen op onze badkamerafdeling

Natuurlijk krijg je ook bij molecule nu al Batibouwvoordelen. Op onze badkamerafdeling bijvoorbeeld waar je een vierde minder betaalt voor baden, douches en badkamermeubelen. Da’s dus een proper gewassen korting van -25%!

DHZ-valentijnsideetjes

Heb je nog niet beslist welk valentijnscadeau je gaat geven aan je lieve schat die thuis alle klusjes opknapt? Spring dan eens binnen op onze DHZ-afdeling. Zo is er op materiaal van Stanley Fatmax een korting tot 50%. En natuurlijk vind je er heel wat geschenkinspiratie.

Spotlight op verlichting

Wist je dat onze afdeling verlichting vernieuwd werd? Een nog ruimer aanbod op een overzichtelijke en heldere manier gepresenteerd. Afdelingsverantwoordelijke Carol schenkt je daarom in februari een korting van 20% op alle verlichting van Marckdael/Van Dijck

-15% op wafelijzers en keukenrobotten

Als je je gezin graag verwent met zelf gebakken wafels of ander lekkers dan is een bezoekje aan molecule zeker de moeite waard. In februari krijg je 15% korting op alle wafelijzers en keukenrobotten. Je mag nu al beginnen watertanden.

-30% op hifi-toonzaalmodellen

We zijn volop aan het veranderen op onze afdeling hifi en daar profiteer jij mee van. Zo geven we een korting op toonzaalmodellen van 30% op alle hifimateriaal en luidspreksers van Sony, Pioneer en Onkyo. E

€ 250 inruilpremie

Koop je deze maand een Dovre-kachel bij molecule dan kun je je oude kachel inruilen. Zo kom je in aanmerking voor een inruilpremie tot € 250. Kom zeker eens langs in februari. In ons brede aanbod vind je zeker een toestel dat perfect staat in jouw interieur.

-25% op alle fietsen

Een mountainbike voor op zondagochtend met de vrienden, een koersfiets om mee te sjezen door de stad, een nieuwe kinderfiets voor de jongste of een elektrische fiets model 2018 om mee naar het werk te bollen? Allemaal aan -25% deze maand.