20% van je meubelaankoop cadeau!*

In september krijg je op de afdelingen meubelen, keukens, badkamers en slaapcomfort 20% van je aankoop terug als cadeaubon. Per schijf van 500 euro ontvang je een cadeaubon van 100 euro waarmee je in om het even welke afdeling van molecule kunt shoppen. Als dat geen topactie is!*


Elektropromoties!

Onze nieuwe afdeling elektro oogt spectaculair. De showroom werd verdubbeld, het merkenaanbod is zéér uitgebreid én de service is uitzonderlijk. Kom zeker eens af in september. Al was het maar voor die uitzonderlijke lanceringspromoties!

Meubelactie

Onze collega Jolien zit zalig in die tijdloze driezit voor maar € 1.061. Bovenop die aankoop ontvangt ze een cadeaubon van € 200. In onze meubelafdeling vind je voor elke smaak én voor elk budget wat je zoekt. Spring eens binnen in september.

-25% kinderfietsen!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe fiets! Hoe oud je spruit of kleinkind ook is, voor elke leeftijd hebben we de perfecte tweewieler bij molecule. In alle maten en kleuren, voor meisjes en jongens. Deze maand met 25% korting!

Keukenactie

Meer dan 30 keukens in onze vernieuwde toonzaal, eigen keukenarchitecten, vrije keuze in merken toestellen … koop je je keuken bij molecule dan kies je voor kwaliteit op maat van je budget. En je krijgt ook nog eens 20% van je aankoop cadeau!

Badkameractie

Wat voor onze keukens geldt, geldt ook voor onze badkamers. Nauwkeurige plaatsing en opvolging, een gevarieerde toonzaal en meer. Ook op onze badkamerafdeling krijg je 20% van je aankoop in een cadeaubon terug. Proper toch?

Sweet dreams

Bezocht je al eens onze afdeling bedlinnen? Met dekbedovertrekken in katoen of flanel, in alle kleuren en maten en van verschillende producenten. Zo heb je al een dekbedovertrek (140 x 200 cm) van Zo!HOME voor € 20. Slaap lekker!

Warm aanbevolen

Meer dan 50 jaar geleden begon molecule met de verkoop van kachels. Pellets, gas, hout, mazout … welke warmte jij ook verkiest, we hebben ze in huis. Koop je deze maand 2 of 3 paletten Excellent-houtpellets dan leveren we die gratis bij jou thuis!

-20% Metaltex!

Op alle producten van Metaltex krijg je deze maand 20% korting. Je vindt ze in onze huishoudafdeling. Ga jij voor een frietsnijder of kies je eerder voor dat droogrek wat na aftrek van de korting slechts € 15,55 kost?

-20% werkschoenen

Op onze volledige collectie werkschoenen van Safety Jogger krijg je in september 20% korting. Dat betekent niet alleen superveilig op de werf maar ook nog eens extra voordelig in de portemonnee. Veel plezier ermee!

-20% verf

Schilderwerkjes binnen of buiten? September is de ideale maand om er nog eens in te vliegen aan het begin van de herfst. Op àlle verven van Levis en Histor krijg je deze maand 20% korting … en dat zetten we graag in de verf wink.

Stockopruiming e-bikes

Nog geen elektrische fiets? Dan is nu het moment aangebroken. In september krijg je tot 42% korting op een selectie van elektrische fietsen. Zo heb je die oerdegelijke Formula E-Otto al voor € 799. Met rijbereik tot 100 km!

Ook dat nog!

Ontdek alle promoties in onze folder!