Gratis Duvel voor elke klant!

Molecule trakteert voor zijn 53ste verjaardag met gratis Duvel. Per aankoopschijf van 75 euro ontvang je een fles Duvel van 75 cl. Lekker smaakvol en stevig Belgisch bier. Drink er eentje mee op onze verjaardag. Proost!*


-20% op fashion

In oktober je winteroutfit vervolledigen, doe je bij molecule met 20% korting. Jassen, sweaters, broeken, rokken, jeans … van meer dan 50 merken een hele maand lang aan -20%. Ideaal om de winter goed gekleed én extra voordelig in te zetten.

2 fietsen halen = 1 betalen!

Je leest het goed. Op een uitgelezen selectie topfietsen koop je 2 exemplaren voor een bedrag waar je anders maar 1 fiets voor hebt. Zo heb je al 2 stadsfietsen Prestige Trendy voor € 300, een mens zou denken dat we doortrappen met zo’n actie wink.

Wat een keukenactie!

Maar liefst 9 gratis keukentoestellen ontvang je in oktober. Bij je nieuwe keuken krijg je een oven, kookplaat, koelkast, vaatwasser en microgolfoven van Siemens. Daarbovenop ontvang je ook nog eens 4 KitchenAid-toestellen. Een absolute topactie!

-20% op verlichting

In oktober oogt ons aanbod extra gezellig én voordelig op de afdeling verlichting. Met die 20% korting op het volledige assortiment maak je je (t)huis winterklaar. Kom eens langs en laat je verlichten door onze uitgebreide toonzaal.

Extra voordelig aroma

Een volautomatisch espressotoestel van delonghi voor maar € 379? Da’s bijna niet te geloven. En toch is het waar. Je glimlacht met die korting nog breder als je ’s morgens een heerlijk vers gezet kopje koffie naar binnen slurpt.

Perfect propere promotie

In oktober betaal je die topwasmachine van Samsung maar € 499 (inclusief € 200 cashback). Da’s een korting van € 450! Da’s dus niet alleen extra zuinig in prijs maar ook nog eens in verbruik. Een vlekkeloze keuze wink.

-20% op flanel

Wat is er zaliger dan onder vers gewassen flanellen lakens kruipen? Met de winter in aantocht een troostende gedachte die we in oktober ondersteunen met een korting van 20%. Actie geldig op dekbedovertrekken én hoeslakens.

-20% en meer op fitness

Waarom zou je weer en wind trotseren als je ook thuis aan je conditie kunt werken? Op heel wat fitnesstoestellen krijg je in oktober een mooie korting. Zo betaal je maar € 599 voor die Pure Cross r2.1 van Tunturi. Da’s 40% slanker dan de originele prijs smile.

-15% op kerstbomen

We weten dat het nog vroeg is, maar toch presenteren we nu al graag ons kerstaanbod. Wil je inspiratie opdoen voor de komende kerst? Dat kan perfect. Met heel wat nieuwe kerstaccessoires én een mooi aanbod van -15% op alle kerstbomen.

Tafeltje dek je!

Er was eens een uitgebreid interieuraanbod dat op een sprookje leek maar er eigenlijk geen was. Deze maand focussen we op bijzettafeltjes. Die presenteren we in alle modetinten en groottes op maat van ieders budget. Kom zeker eens kijken!