definitieve afprijzing

*1 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Deze soldenactie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques en andere acties of promoties. Deze actie is niet geldig op de nieuwe lente- en zomercollectie 2022, (sport)kousen, (sport)accessoires, (sport)schoenen, en basisondergoed (aangeboden in doosjes). Let op! Bij de 1+1-korting is het goedkoopste stuk gratis.
*2 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Deze actie is exclusief accessoires, relaxzetels, extra hoofdsteunen, batterijen en alle andere aanverwante items die als extra worden aangeboden bij onze zitmeubelen. Deze actie is verder niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.
*3 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel.
*4 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Het is altijd de goedkoopste badhanddoek die gratis wordt aangeboden.
*5 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Actie geldig op armaturen, niet op lichtbronnen (eigenlijke lampjes).