-20% lederen zetels

Eigenlijk moet je onze uitgebreide collectie lederen zetels een keertje bezoeken. Modern of klassiek, zachte of harde zitting, afgewerkt met of zonder hout, in de kleur van je keuze … we hebben het allemaal. Op maat van jouw budget én met nog eens 20% korting deze maand.

-50% vanaf 3 stuks*

Op de zomercollectie fashion en fashion kids krijg je -50% als je 3 stuks koopt, -40% als je 2 stuks koopt en -30% als je 1 stuk koopt. Ideaal om supergoedkoop je zomeroutfit te vervolledigen voor jou én de kinderen.

-20% op nieuwe wintercollectie**

Je leest het goed. Op de nieuwe collectie krijg je in augustus 20% korting. Zo kun je naast de solden al volop shoppen voor je herfst- en winteroutfit. Een coole sweater, een nieuwe jeans, een warme jas … laat je maar eens goed gaan wink.

-50% vanaf 3 stuks sportkleding*

Ben je toe aan een nieuwe sportoutfit? Kom dan in augustus naar molecule. Ook op onze volledig vernieuwde afdeling sportkleding krijg je -50% op 3 stuks, -40% op 2 stuks en -30% op 1 stuk. Zo scoor je altijd!

Tot -25% op alle kinderfietsen

In september gaan alle kleine en grote kindjes weer naar school. En dat doen ze het allerliefst met de fiets. Is jouw Emma, Elise, Marie, Lucas, Liam of Arthur toe aan een nieuwe velo? In augustus krijg je een gesmeerde korting van 25% op alle kinderfietsen.

Tot -40% op toonzaaltuinmeubelen

Playa del Balkon, Tuinesië, Rund um Hausen ... kies jij dit jaar ook voor een vakantie in eigen land dan komt een (nieuw) tuinset zeker van pas. Bij molecule krijg je tot 40% korting op toonzaalmodellen. Zoals op die prachtige tuinset Campania in stijlvolle retrolook.

Toppromotie televisies

De eindfase van de Champions League voetbal, de start van onze nationale competitie, je favoriete series, een topfilm … met een nieuwe én net iets grotere televisie ogen je favoriete programma’s net iets scherper. Profiteer nu van deze toppromotie!

Tot -50% badkamers & keukens

Op toonzaalmodellen krijg je deze soldenmaand tot -50% op badkamers en keukens. Heb je plannen om je huis te herinrichten dan is het moment nu aangebroken. Die mooie kortingen op toonzaalmodellen badkamers en keukens lonen éht de moeite.

* Op een uitgebreide selectie van merken geldt de actie 1 stuk aan -30%, 2 stuks aan -40% en 3 stuks aan -50%. Een lijst met deelnemende merken is beschikbaar in de winkel. Deze actie is niet geldig op de nieuwe wintercollectie, (sport)kousen, (sport)accessoires en basisondergoed. Verder is de soldenactie niet cumuleerbaar met de klantenkaart en ecocheques.

** Er is een lijst met deelnemende merken beschikbaar in de winkel. Ook hier is geen combinatie met andere acties mogelijk, ook niet met de klantenkaart of ecocheques.

Acties geldig van 01/08/2020 tot en met 31/08/2020 of tot uitputting voorraad. Actie niet cumuleerbaar met andere promoties en/of acties. Molecule kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele publicatiefouten of prijswijzigingen.