20% meubelaankoop cadeau!*

Per aankoopschijf van 500 euro op de meubelafdeling van molecule mag je voor 100 euro shoppen in de winkel. Perfect voor dekentjes, kussens of andere items voor je interieur.

20% badkameraankoop cadeau!*

Per aankoopschijf van 500 euro op de badkamerafdeling van molecule mag je voor 100 euro shoppen in de winkel. Perfect om je badkamer extra op te fleuren!

20% keukenaankoop cadeau!*

Per aankoopschijf van 500 euro op de keukenafdeling van molecule mag je voor 100 euro shoppen in de winkel. Perfect om je keuken helemaal te installeren!

Straffe promoties op
e-bikes**

Nog geen elektrische fiets? Spring dan in september zeker eens binnen bij molecule. Een zeer ruime keuze én je trapt al elektrisch voor net geen 1.000 euro!

-20% op sportzakken**

Fietszakken, rugzakken, sporttassen … van Adidas, Puma, Nike, Reebok, O’Neill, Vans en heel wat andere merken. Wedden dat je zeker je goesting vindt?

Fantastische fitnessprijzen

Bodymachines, airbikes, ligfietsen, crosstrainers, loopbanden, roeitrainers … jij kiest met welk toestel je je conditie onderhoudt. Al is die Hammer-hometrainer wel een topper!

-20% op alle haardrogers

Een froufrou, een korte bob, een pixie cut … elk kapsel heeft finetuning nodig via föhning. Daarom in september -20% op alle haardrogers.

Lekker voordelig koken

Deze maand in afslag: een broodbakmachine, soepmaker, sapcentrifuge en meer. Maar vooral die contactgrill van Severin. Die koop je met meer dan 50% korting … smakelijk!

Perfect gekoelde prijzen

Die koel-vriescombinatie van Samsung staat mooi te blinken in élke keuken. Met meer dan voldoende ruimte. Zo val je nooit zonder eten of drinken, ook niet tijdens een lockdown wink.

Wat een wasmachine!

Een topwasmachine van Bosch met led-display en touch control voor maar € 399? Ja hoor, je vindt ze bij molecule. Ook op verschillende droogkasten en vaatwassers krijg je korting.

Kijk je ogen uit!

Een OLED-televisie voor net geen € 1.000? Natuurlijk wel bij molecule. Bereid je voor op een Smart 55 inch, 100 Hz, 4K, Dolby Vision & Atmos, HDR en meer. Een absolute topper!

Opgeruimd staat netjes

Nog even genieten van de nazomer en dan kunnen je tuinmeubelen weer op stal. Voor alle tuinkussens en buitenspeelgoed is er die handige opbergbox van Keter.