* Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel.
*2 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Actie geldig op armaturen, niet op lichtbronnen (eigenlijke lampjes).
*3 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Deze actie is exclusief accessoires, relaxzetels, extra hoofdsteunen, batterijen en alle andere aanverwante items die als extra worden aangeboden bij onze zitmeubelen. Deze actie is verder niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.
*4 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Het is altijd de goedkoopste stoel die gratis wordt aangeboden.
*5 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Het is altijd de goedkoopste badhanddoek die gratis wordt aangeboden.
*6 Een lijst met deelnemende merken is beschikbaar in de winkel. Deze actie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques, tegoedbonnen en andere acties of promoties. Actie enkel geldig in de afdeling doe-het-zelf. Deze actie is niet geldig op de nieuwe lente- en zomercollectie 2023.
*7 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Deze soldenactie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques en andere acties of promoties. Deze actie is niet geldig op de nieuwe lente- en zomercollectie 2023, sport-en werkkledij.
*8 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Deze actie is niet geldig op de nieuwe lente- en zomercollectie 2023.
*9 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Deze actie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques, tegoedbonnen, andere acties of promoties. Deze actie is niet geldig op de nieuwe lente- en zomercollectie 2023.