-20% nieuwe collectie

Ook op de nieuwe herfst/wintercollectie ontvang je op tal van merken -20%! Een unieke gelegenheid om supervoordelig nieuwe spulletjes voor het najaar in te slaan.

-50% voetbalschoenen

Koop je 2 paar voetbalschoenen, dan betaal je de helft van de prijs! Da’s dus 50% korting scoren! Andere sportschoenen van de zomercollectie knoop je dicht met 30% korting.

Tot -40% uitverkoopmodellen

Met die modellen bedoelen we onze tuinmeubelen en niet onze collega’s Brenda en Els wink. Naast die -40% op uitverkoopmodellen is er ook -20% op alle parasols en ligstoelen.

Elektrische soldentopper

Die e-fiets Formula Otto is een topper met een rijbereik tot 100 km. Je trapt al elektrisch voor maar € 799! Ook op andere fietsen, loopbanden en hometrainers zijn er supersolden.

Op hete kolen!

Het barbecueseizoen barst volop los. Met de premium houtskolen van Grill O’ Bois krijg je gegarandeerd de vlam erin. Je betaalt maar € 8 voor een zak van 50 L.

-20% voor alles in je keuken

Koop je een nieuwe keuken bij molecule dan krijg je -20% op inbouwtoestellen, decoratiemateriaal, electro, verlichting, servies … voor een perfect geëquipeerde keuken.

1+1 gratis

Colores del Mundo van Levis zijn kwaliteitsverven die je interieur tot leven brengen. Ben je deze zomer van plan om te schilderen? Dan moet je tijdens de solden bij molecule zijn.

Tot -30% badkamers

Een stijlvol en comfortabel ligbad, een volledige badkamer, een extra kastje … Wil jij ook je badkamer in een nieuw kleedje steken? Nu is het moment met kortingen tot -30%.

Supervoordelig wassen

Heel wat kortingen op onze afdeling witgoed. Denk aan koelvriescombinaties, diepvriezers, vaatwassers en natuurlijk wasmachines. Zoals deze Samsung met maar liefst 35% korting.

Toplaptop!

Een laptop voor maar € 239? Da’s écht top. De Medion Akoya S4219 koop je tijdens de solden voor een superprijs. Perfect als cadeau voor een geslaagd schooljaar!

-40% BK-potten & pannen

Oerdegelijke Nederlandse kwaliteit. Dat is waar BK voor staat. Je koopt gegarandeerd kwaliteit en dat tijdens de solden met een korting van 40%. Laat het smaken!

-30% lingerie en nachtkleding

Nieuwe lingerie, een slaapkleedje of pyjama nodig? Slaap dan gerust verder op beide oren. Nog de hele maand geniet je van -30%. Op de nieuwe collectie krijg je nu ook al -20%!

-25% reiskoffers

Joepie vakantie! Waar je ook naartoe gaat, een valies kun je altijd gebruiken. Tijdens de molecule-solden koop je een Delsey- of Esprit-reiskoffer met maar liefst 25% korting.

-20% kat & hond

Een krabpaal, een halsband, een mandje, speeltjes ... wat je ook zoekt voor je kat of hond, je koopt het deze maand met 20% korting bij molecule. Opgepast! Actie niet geldig op voeding.

-20% verlichting

De juiste verlichting zorgt voor de juiste sfeer. Op alle lampen en armaturen voor binnen en buiten krijg je deze maand een verlichte korting van 20%. Kom ons assortiment ontdekken!

-20% lederen salons

Wat zit of ligt er beter dan een lederen zetel? Niks toch. Een investering voor de lange termijn waar je met het hele gezin van geniet. De kat en hond zien die -20% wel zitten wink.

-20% boxsprings

Omdat boxsprings vaak in hotels worden gebruikt, krijg je al snel het gevoel van ontspanning en vakantie als je je slaapkamer binnenwandelt. Nu met 20% korting. Sweet dreams.