• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd
* Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken is beschikbaar op molecule.been in de winkel. Deze actie is enkel geldig binnen onze afdelingen sportkleding (vlak voorbij de centrale ingang), kinderkleding en fashion (eerste verdieping via roltrap) en niet geldig op nacht- of werkkledij. Deze actie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques en andere acties of promoties. Actie enkel geldig op korte broeken en rokken en niet op lingerie en ondergoed.
*2 Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel. 
*3 Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, klantenkaart andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel. Goedkoopste is gratis
*4 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.been in de winkel. Het is altijd de goedkoopste bloempot die gratis wordt aangeboden. 
*5 Actie niet cumuleerbaar met ecocheques, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel. Niet op Dyson
*6 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel. Het is altijd de goedkoopste stoel die gratis wordt aangeboden.