* Koop en betaal je voor € 250 bij molecule tijdens de periode van vrijdag 26 november tot en met vrijdag 31 december 2021, dan ontvang je 1 gratis espressotoestel Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B10. Per aankoopschijf van € 25 ontvang je 1 stempel. Een volle stempelkaart (gelijk aan een totale aankoop van € 250) geeft recht op het bovenvermeld espressotoestel. Deze actie geldt bovenop alle aangeboden kortingen zoals omschreven in deze folder maar geldt niet bij betaling met waardebonnen, bij aankoop van planten en bloemen, bij aankoop in nevenwinkels aanwezig in het molecule-gebouw (Fun, Hans Anders, Pearl en de bakkerij) en bij leveringen en plaatsingen en/of aankopen uit het verleden. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Er wordt maximum 1 Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B10 per gezin of ticket voorzien. Het toestel is niet inwisselbaar voor tegoedbonnen, geld of producten die aangeboden worden in de winkel. Alle andere voorwaarden die betrekking hebben op deze actie zijn verkrijgbaar in de winkel. Bestel je online, voor € 250 of meer, en haal je zelf je aangekochte product(en) op dan heb je recht op een Dolce Gusto-toestel. Bij levering aan huis ontvang je geen Dolce Gusto-toestel.
*1 Deze actie geldt niet voor de nieuwe voorjaarscollectie en verder ook niet op basisondergoed (verkocht in doosjes) en kousen. Stukken gekocht op de sportafdeling worden enkel afgerekend aan de sportkassa. Stukken gekocht op de afdeling fashion en kids fashion enkel aan de fashionkassa. Alle voorwaarden kun je nalezen op molecule.be en zijn beschikbaar in de winkel.
*2 Deze actie loopt t/m 31 december 2021. Een lijst met deelnemende merken en meubelstukken is verkrijgbaar in de winkel. Verder is deze actie niet cumuleerbaar met ecocheques.
*3 Actie geldig t/m 31 december 2021. Niet cumuleerbaar met ecocheques of de fashion-klantenkaart. Een lijst met deelnemende items en merken vind je in de winkel.
*4 Deze actie loopt t/ 31 december 2021 en geldt niet voor de nieuwe voorjaarscollectie en verder ook niet op basisondergoed (verkocht in doosjes) en kousen. Stukken gekocht op de sportafdeling worden enkel afgerekend aan de sportkassa. Stukken gekocht op de afdeling fashion en kids fashion enkel aan de fashionkassa. Op de afdeling kids fashion geldt deze actie niet voor de merken Mayoral en Someone. Alle verdere voorwaarden zijn beschikbaar in de winkel.