* Deze actie is niet cumuleerbaar met ecocheques, tegoedbonnen, andere acties en/of promoties. Lijst met deelnemende items en merken in de winkel.
*1 Actie geldig bij aankoop vanaf 2 stuks kinderkleding per afrekenkassa. Kinderkleding kent een minimummaat van 92 (leeftijd +/- 1,5-2 jaar) en een maximummaat van 176 (leeftijd +/- 15-16 jaar), stuks die niet in de matentabel van 92 tot 176 behoren nemen dus niet deel aan de actie. Deze actie is geldig tot en met woensdag 31/08/2022. Een lijst met deelnemende merken is beschikbaar in de winkel, en de actie is niet geldig op kousen, ondergoed, schoenen, riemen en andere accessoires. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties zoals smileys. Van het geprijsde artikel wordt eerst 20% directe korting afgetrokken, de 10% tegoedwaarde op de klantenkaart wordt berekend op het netto betaalde bedrag.
*2 Actie niet cumuleerbaar met tegoedbonnen, andere acties en/of promoties. Lijst deelnemende items en merken in de winkel. Actie niet geldig op NOOS-artikelen, kousen en basisondergoed.
donuts* Er wordt maximum één gratis donut voor per aanwezig kind tot en met 16 jaar oud voorzien. Nog tot en met woensdag 31/08/2022 te verkrijgen in het zelfbedieningsrestaurant tussen 11u30 en 17u30. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Donuts zijn niet inwisselbaar voor tegoedbonnen, geld of andere producten.