• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd
* Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken is beschikbaar op molecule.be en in de winkel. Deze actie is enkel geldig binnen onze afdelingen sportkleding (vlak voorbij de centrale ingang), kinderkleding en fashion (eerste verdieping via roltrap) en niet geldig op nacht- of werkkledij. Deze actie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques en andere acties of promoties.
*2 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken is beschikbaar op molecule.be en in de winkel. Deze actie is enkel geldig binnen onze afdeling sportkleding (vlak voorbij de centrale ingang) en niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques en andere acties of promoties.
*3 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken is beschikbaar op molecule.be en in de winkel. Deze actie is geldig tot en met 28/02/2024 in onze lingerieafdeling, behalve op NOOS-artikelen en basisondergoed (aangeboden in doosjes). De actie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart en andere acties of promoties.
*4 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel.
*5 Alle voorwaarden zijn beschikbaar op molecule.be en in de winkel. Actie enkel geldig op producten die op voorraad zijn in onze afdeling klein electro, inbouwtoestellen en vrijstaande kookfornuizen. Deze actie is niet geldig op artikelen op bestelling of op vrijstaande witgoed toestellen.
*6 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken is beschikbaar op molecule.be en in de winkel. Deze actie is enkel geldig binnen onze afdelingen sportkleding (vlak voorbij de centrale ingang), kinderkleding en fashion (eerste verdieping via roltrap) en niet geldig op nacht- of werkkledij. Deze actie is niet cumuleerbaar met de klantenkaart, ecocheques en andere acties of promoties.
*7 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken is beschikbaar in de winkel of op molecule.be. De korting wordt toegekend bij aankoop vanaf 3 stuks.
*8 Alle voorwaarden en een lijst met deelnemende merken op molecule.be en in de winkel en niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.