Beko DIN26410 vaatwasser Volledig ingebouwd

-9050WITGI005344
Beko DIN26410 vaatwasser Volledig ingebouwd is te bestellen in veelvoud van 1
€ 348,00
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Lampje voor programmastatus
Als je ingebouwde wasmachine zo stil is dat je niet weet of ze wel of niet draait, is het tijd voor LedSpot™. LedSpot™ is een lampje dat de status van het programma aangeeft en dat op de vloer bij de onderkant van de machine schijnt, zodat je kunt zien of het programma klaar is of niet. Zo hoef je niet meer te raden of de afwas klaar is of niet.

Drie keer sneller wassen
Soms heb je gewoon geen tijd om te wachten tot de wasmachine klaar is. Met de Snel+-functie gaat de wascyclus tot drie keer sneller*, terwijl de prestaties optimaal zijn. Zo is je was in een handomdraai klaar.*Getest door interne laboratoria.

Meer ruimte voor potten en pannen in het onderste rek
De bestekbak is een handige uitvinding, maar hij zit in de weg als je een grote pan op het onderste rek wilt zetten. De schuivende bestekbak lost dat probleem op. Je kunt de bak naar links en naar rechts schuiven om plaats te maken voor grotere dingen.

Gemakkelijk te openen dispenser
Bezeer je vingers niet bij het openen van de afwasmiddeldispenser. De schuivende afwasmiddeldispenser kun je gemakkelijk openen en sluiten, zodat afwasmiddel toevoegen in een oogwenk is gebeurd.

Intensieve reiniging van drie platen of rekken tegelijk
Heb je ook zo'n hekel aan het schoonmaken van ovenplaten en -rekken? Besteed je die tijd liever aan koken en bakken? TrayWash™ neemt je dit werk uit handen door drie platen of rekken tegelijk met hoge druk te reinigen. Zo heb je nog meer tijd om van je zelfgebakken taart te genieten.

Extra ruimte voor potten en pannen
Bij het koken gebruik je vaak potten en pannen van verschillende grootte en je hebt een vaatwasmachine nodig die dat begrijpt. Met de eenvoudig inklapbare steunen kun je gemakkelijk ruimte maken voor al die grote potten en pannen. De tijd dat je grote pannen met de hand moest afwassen is voorbij, en gelukkig maar!

Beko DIN26410. Appliance placement: Volledig ingebouwd, Product size: Volledige grootte (60 cm), Control panel colour: Zwart. Aantal couverts: 14 couverts, Geluidsniveau: 48 dB, Afwasprogramma's: Auto, Economie, Intensief, Voorwassen, Snel. Voetenverstelling: 5 cm. Waterconsumptie per cyclus: 11 l, Energieverbruik per cyclus: 1,05 kWu, Stroomverbruik (indien uit): 0,28 W. Breedte: 598 mm, Diepte: 550 mm, Hoogte: 818 mm

Meer informatie
MerkBeko
EAN code8690842137020
Referentie (Model)DIN26410

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier