• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Boska 340040 Fondueset Koper - 1,7 L

512000375
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Een complete kaasfondueset met koperen pan; stijlvol en ook nog eens zeer praktisch! Koper zorgt voor een perfecte warmtegeleiding. Hierdoor brandt en koekt je kaasfondue minder snel aan. Geschikt voor gebruik op gasfornuis, elektrische en keramische kookplaat. Met deze award winnaar kun je urenlang genieten van een heerlijke kaasfondue. 

Complete fondueset 
De koperen fondueset krijg je compleet geleverd met super stevig betonnen onderstel, brander (werkt o.b.v. spiritus/brandpasta, niet inbegrepen) en 4 fonduevorken. De fondueset heeft niet voor niets de Red Dot Design Award gewonnen. Hij wordt ook nog eens geleverd in een stoere geschenkdoos: ideaal om cadeau te geven! 

Fonduen met je visite 
De Fondueset Koper moet je beleven. Doe dit samen met je visite. Maak met de set een heerlijke kaasfondue klaar en snij wat stokbrood. Smaakvol wijntje erbij en de beleving is compleet! Door zijn inhoud van 1,7 liter biedt de fonduepan genoeg ruimte voor 1,3 kilo kaasfondue. Perfect voor maar liefst 6 eters. 

De fonduepan is geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis, elektrische kookplaat, keramische kookplaat. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of magnetron – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken. 

Fonduepan oppoetsen 
Was de koperen fonduepan na gebruik af in een sopje van warm water en afwasmiddel. De fonduevorken mogen in de vaatwasser, dus die zijn lekker snel schoon. Haal wel even een doekje over het onderstel heen. Begint de pan wat vlekkerig te worden? Maak hem dan weer glimmend schoon met koperpoets.

Kleur: Koperkleurig
Kaassoort: Voor fondue kaas
Materiaal: Koper / Beton / Roestvrijstaal
Aantal liter (tot rand): 1,7 liter
Aantal liter (kaasfondue):1,5 liter
Aantal gram (kaasfondue): 1300 gram
Warmtebron: Gasfornuis / Elektrische kookplaat / Keramische kookplaat
Productafmetingen: 290 x 180 x 175 mm

Meer informatie
MerkBoska
EAN code8713638031057
Referentie (Model)340040

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier