• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Braun IS7286BK CareStyle 7 Pro Stoomgenerator

270000324
Braun IS7286BK CareStyle 7 Pro Stoomgenerator is te bestellen in veelvoud van 1
Aanbiedingsprijs € 305,10 Normale prijs € 339,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De nieuwe CareStyle 7 Pro is de krachtigste stoomgenerator* met een continue stoomafgifte tot 190 g/min dankzij de innovatieve PowerSteam-technologie. Ontdek een ongeziene strijkkwaliteit en innovatieve functies waarmee je zo de strijd wint tegen de moeilijkste stoffen of hardnekkigste kreuken. Comfortabel en moeiteloos bereik je professionele strijkresultaten dankzij het ergonomisch ontwerp van het handvat. Sterker nog, de nieuwe CareStyle 7 Pro is het eerste ergonomisch gecertificeerde strijkijzer ter wereld.

*Alleen van toepassing op IS7286BK met 190 g/min stoomafgifte. Gebaseerd op de stoomafgifte (norm IEC 60311) vs. best verkochte concurrenten, 2021.
**Gecertificeerd door ErgoCert (Ergonomics Certifying Institute, erkend door Accredia). Getest vs. best verkochte concurrenten, januari 2020. Bekijk onze website voor meer informatie.

Het krachtigste strijksysteem op de markt*
Het krachtigste strijksysteem op de markt* levert professionele strijkresultaten dankzij de robuuste stoomkracht. Uitgerust met de innovatieve PowerSteam-technologie strijk je zelfs de moeilijkste kreuken snel glad. *Alleen van toepassing op IS7286BK met 190 g/min. Gebaseerd op de stoomafgifte (norm IEC 60311) vs best verkochte concurrenten in 2021.

Het eerste ergonomisch gecertificeerde strijkijzer ter wereld*
Het eerste ergonomisch gecertificeerde strijkijzer ter wereld, voor een maximaal comfort en moeiteloos strijken. De unieke open handgreep heeft de optimale hoek. Zo wordt jouw pols minder belast en kan je comfortabeler strijken. *Gecertificeerd door ErgoCert (Ergonomics Certifying Institute, erkend door Accredia). Getest vs best verkochte concurrenten, januari 2020. Bekijk onze website voor meer informatie.

FreeGlide 3D-technologie
De uniek gebogen zoolplaat garandeert een glijdvermogen van 360°. Zo glijd je moeiteloos achterwaarts over obstakels zoals knopen en zakken.

Verticaal strijken
Dankzij zijn krachtige en continue stoomafgifte gaat verticaal stomen zonder moeite.

Extra groot waterreservoir van 2l
Eenvoudig bij te vullen, te verplaatsen en op te bergen. Minder onderbrekingen waardoor het strijken sneller gaat.

Silent-technologie
Ontworpen om de strijkervaring nog aangenamer en meer ontspannen te maken.

iMode-technologie
Kies uit 4 standen met één druk op de knop tijdens het strijken - je hoeft het strijkijzer niet eens neer te leggen om de perfecte stand voor de klus te kiezen.

ProSteam-instelling
Voor een langdurige continue stoom zonder de trekker ingedrukt te houden. Kan ook worden gebruikt om verticaal te stomen.

iCare-instelling
Eenvoudige temperatuurinstelling voor alle stoffen. De Smart iCare modus beschermt jouw kleding met een veilige temperatuur voor alle soorten stoffen: voor geavanceerde textielbescherming.

Turbo-instelling
Turbo-modus met maximale stoomkracht en een hogere temperatuur speciaal voor de lastige strijkklusjes. Zelfs de meest hardnekkige kreuken in dikke stoffen worden snel verwijderd.

Eco-instelling - voor delicate stoffen
Tot 55% energiebesparing* zonder in te boeten op geweldige resultaten. *Vergeleken met de hoogste stand

Veilig voor kleding
Veilig en zacht voor alle stoffen zonder verbranden of beschadigen bij het strijken, ongeacht de instelling.

Digitale druppelstop
Geen vervelende watervlekken of lekkages meer tijdens het strijken. Met de digitale technologie in de CareStyle-reeks wordt de temperatuur veel efficiënter geregeld dan met een traditionele thermostaat. Dankzij deze technologie komt er minder water uit de strijkzool en komen er geen vlekken op je kleding tijdens het strijken. Bovendien hoef je minder lang te strijken.


Meer informatie
MerkBraun
EAN code8021098001023
Referentie (Model)BHIS7286BK

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier