• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Calor FV8062C0 Puregliss Strijkijzer

270000291
Calor FV8062C0 Puregliss Strijkijzer is te bestellen in veelvoud van 1
Aanbiedingsprijs € 103,50 Normale prijs € 114,99
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

HET STOOMSTRIJKIJZER BIEDT PERFECTE RESULTATEN EN VOORKOMT VLEKKEN OP AL JE KLEDINGSTUKKEN, DAG NA DAG
Geef je kledingstukken de zorg die ze verdienen met Puregliss. Dit hoogwaardige stoomstrijkijzer levert uitstekende strijkresultaten op elk type stof, met krachtige stoom om zelfs de moeilijkste kreuken in een handomdraai aan te pakken. Het Micro Calc Filter systeem zuivert stoom om vlekken te voorkomen terwijl het kalkdeeltjes opvangt om de levensduur van je strijkijzer te verlengen. Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit met een product dat in Frankrijk is gemaakt en 15 jaar lang kan worden gerepareerd.

ONTSMETTENDE STOOMKRACHT
Dankzij de combinatie van temperatuur en stoomdruk doodt deze hogedruk stoomstrijkijzer tot 99.99% van de bacteriën op alle strijkbare stoffen, voor frisse en perfect hygiënische kleding.

GEMAAKT IN FRANKRIJK
Gemaakt in Frankrijk volgens de hoogste standaarden op het vlak van vakmanschap, ontwerp en productie.

HERSTELBAAR PRODUCT
Ontworpen voor eenvoudig herstel. Goedkope en snelle levering van reserveonderdelen gedurende 15 jaar, met 6.200 herstelcentra wereldwijd.

PERFECTE RESULTATEN
Indrukwekkende kracht voor perfect strijkresultaten: 3000 W vermogen voor een snelle opwarmtijd, een constante stoomdebiet van 50 g/min en een stoomstoot van 280 g/min om hardnekkige kreuken met het grootste gemak aan te pakken.

ZONDER RISICO OP VLEKKEN
Onze gepatenteerde Micro Calc Filter-technologie zorgt voor langdurige prestaties en houdt al je kledingstukken en linnen vlekkeloos en beschermd tegen vlekken.

UITSTEKEND GLIJVERMOGEN
Snel en moeiteloos strijken met de Durilium Airglide zelfreinigende strijkzooltechnologie: De zelfreinigende katalytische coating helpt om de strijkzool vlekvrij en in perfecte staat te houden, met optimale stoomverdeling voor uiterst efficiënte strijkprestaties

AUTO-UIT-BEVEILIGING
Het strijkijzer wordt automatisch in standby-modus geplaatst als het onbewaakt wordt achtergelaten: na 8 minuten als het op de hiel staat, en na 30 seconden als het op de zoolplaat of zijkant rust.

GEMAKKELIJK VERTICAAL STOMEN
Stomen van delicate en grote kledingstukken wordt eenvoudig gemaakt met de verticale stoomfunctie, ideaal voor het gladstrijken van kreuken uit kostuums en andere hangende kledingstukken, waaronder gordijnen.


Meer informatie
MerkCalor
EAN code3121040086605
Referentie (Model)FV8062C0

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier