Calor GV9566C0 Pro Express Ultimate

STRIJELECT06479545
Calor GV9566C0 Pro Express Ultimate is te bestellen in veelvoud van 1
288,95 €
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Uiterst krachtig. Dag na dag.Met de Pro Express Ultimate hogedruk stoomgenerator kunt u uw kleding stomen met de juiste stoomkracht opdat u dat optimale resultaat meteen bereiken kunt. De nieuwe hogedrukboiler technologie levert professionele doeltreffendheid, en het exclusieve dubbele beschermsysteem zorgt ervoor dat uw kleding er langer op haar best uitziet.


Professionele efficiëntie
Het beste stoomvermogen voor ultieme resultaten. De nieuwe hogedrukboiler technologie van 7,7 bar zorgt voor perfecte resultaten volgens professionele normen, voor een kortere strijkbeurt.

Perfecte resultaten
Het contstante hogedruk stoomvermogen van 155g/min levert keer op keer perfecte resultaten op, voor een uitzonderlijke en gemakkelijk gladstrijken van kreuken.

Krachtige stoomstoot
Een krachtige stoomstoot van 570g/min om zelfs de hardnekkigste kreuken aan te pakken, ideaal voor het strijken van dikke stoffen.

Zorg perfect voor uw kleding
Ervaar totale gemoedsrust door de exclusieve dubbele bescherming: het Protect System zet druppels en lekken om in stoom en verhindert vlekken, en met het kalkopvangsysteem wordt de kalk makkelijk verwijderd.

Durilium Airglide zelfreinigende zoolplaat
Nieuwe Durilium AirGlide-technologie garandeert de beste glijprestaties van Calor om zonder inspanningen snel te strijken met 33% meer glijvermogen en blijvende prestaties. De zelfreinigende katalytische beschermlaag van Tefal helpt om de strijkzool vlekvrij en in perfecte staat te bewaren, met optimale stoomverdeling voor uiterst efficiënte strijkprestaties.

Praktisch verwijderbaar waterreservoir
Het verwijderbare waterreservoir van 1,9L kan op elk moment tijdens het strijken weer opgevuld worden.

Intuïtief bedieningspaneel voor perfecte resultaten
5 elektronische voorgeprogrammeerde instellingen zorgen voor de perfecte combinatie van stoom en temperatuur voor elke stof.

Gemakkelijk en veilig verplaatsen
De beveiliging van het vergrendelsysteem zorgt voor draag- en opslagmogelijkheden in alle veiligheid en comfort.

Reinigen
Doodt tot 99,99% van de bacteriën: dankzij de combinatie van temperatuur en stoomdruk doodt jouw hogedrukstoomgenerator tot 99,99 % van de bacteriën op alle strijkbare stoffen.


Meer informatie
MerkCalor
EAN code3121040077610
Referentie (Model)GV9566C0

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier