TP-Link TL-SG116 16-Poort Gigabit Desktop Switch

-3041COMPM06480406
TP-Link TL-SG116 16-Poort Gigabit Desktop Switch is te bestellen in veelvoud van 1
€ 57,99
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

TL-SG116 – 16-Port Gigabit Switch
  • 16 10/100/1000Mbps poorten
  • Innovatieve energie-efficiënte technologie bespaart tot 40% energie%*
  • Ondersteunt automatisch leren van MAC-adres, Auto MDI/MDIX en Auto-Negotiation
  • Plug & Play


Wat dit product voor jou kan doen
De TL-SG116 16-poorts gigabit switch biedt een gemakkelijke manier om de overgang naar gigabit Ethernet te maken. Alle 16 poorten ondersteunen auto MDI/MDIX. Maak je geen zorgen over het kabeltype, het is simpelweg ‘plug and play’. Bovendien, met de innovatieve energiebesparende technologie, kan de TL-SG116 tot 40%* van het energieverbruik besparen, waarmee het een milieuvriendelijke oplossing voor je bedrijfsnetwerk is.

TP-LINK Green Technology
Je kan nu voor groen kiezen als u opwaardeert naar een gigabit netwerk! Deze nieuwe generatie TL-SG116 16-poorts Gigabit Switch heeft de nieuwste innovatieve energiezuinige technologieën die je netwerkcapaciteit sterk kan vergroten met minder stroom. Het past het stroomverbruik automatisch aan volgens de linkstatus en kabellengte om de voetafdruk van uw netwerk te beperken.

Geen stroom voor ongebruikte poorten
Wanneer een computer of netwerkuitrusting uit staat, gaat de bijbehorende poort van een traditionele switch door met het verbruiken van aanzienlijke hoeveelheden stroom. De TL-SG116 kan automatisch de linkstatus detecteren van elke poort en het stroomverbruik van poorten die niet gebruikt worden, verminderen.

Hoge Prestaties
De TL-SG116 heeft 16 10/100/1000Mbps poorten, hij vergroot aanzienlijk je netwerkcapaciteit, zodat zware bestanden in een ogenblik kunnen worden verzonden. Nu kunnen stroomgebruikers in huis, kantoor, werkgroep of creatieve productie-omgeving zware bandbreedte-intensieve files sneller verplaatsen. Zend onmiddellijk Transfer graphics, CGI, CAD, of multimedia files over het netwerk.

Makkelijk te gebruiken
De automatische eigenschappen van deze gigabit switch maakt de installatie plug-and-play en probleemloos. Configuratie is niet nodig. Auto MDI/MDIX elimineert de nood aan crossover-kabels. Auto-negotiation op elke poort voelt de linksnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000Mbps) en past zich intelligent aan aan de compatibiliteit en optimale prestatie.
* Maximale stroombesparingen vergeleken met de conventionele switches van TP LINK, de werkelijke besparing kan variëren afhankelijk van de gebruiksconditie.

Meer informatie
MerkTP-Link
EAN code6935364084325
Referentie (Model)SWITP4861469

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier