• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Emma's garden 504035 Meelwormen Emmer 750g

144000456
Emma's garden 504035 Meelwormen Emmer 750g is te bestellen in veelvoud van 1
€ 24,95
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten, essentieel voor de groei, ontwikkeling en gezondheid van tuinvogels, vooral tijdens het broedseizoen.

Meelwormen zijn een natuurlijke voedselbron voor veel vogelsoorten en vormen een authentieke en aantrekkelijke voedingsoptie die het natuurlijke dieet van vogels weerspiegelt.

Meelwormen zijn eigenlijk geen wormen, maar de larven van meelkevers. Door hun kleine formaat vormen ze een uitstekende voedselbron voor jonge vogels die extra voeding nodig hebben om te groeien en te overleven in hun vroege levensfase.

Onze kwaliteitsingrediënten zijn zorgvuldig gereinigd, ontstoft en bevatten geen ambrosiazaden. Onze producten dragen het stempel van vakmanschap en jarenlange ervaring. Verpakt in België in milieuvriendelijk recyclebaar mono-plastic.

Tuinvogels hebben heel het jaar door veel energie nodig. Zorg voor gezonde en energieke tuinvogels met voeding boordevol calorieën. Onze graanverpakkingen bevatten energiescores om jouw keuze eenvoudiger te maken, zodat tuinvogels het hele jaar door de energie krijgen die ze nodig hebben.


Meer informatie
MerkEmma's Garden
EAN code5411468025347
Referentie (Model)504035

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier